iyi geceler fındık kurtlarım nasılsınız bakim?ben yokken döktürmüşsünüz muhabbeti..
beğüm:
benim minikkuşum beğümün kıyamam ben sana ya,çok geçmiş olsun canım benim,ağrı kesici de alamıyosun dimi?aşılamadan sonra dr bana öyle demişti ağrı kesici alma bir hafta diye.
şimdi nasılsın ağrın geçtimi,belkide bunda farkında olmadan kastın kendini o yüzden dir ağrın,yada şuan dölleniyodur spercikler :))) inşallah öyledir,ya bu ay senden ve dajavudan hamiş haberi alıcakmışım gibi geliyo.
dejavu:
canım kusura bakma ama ben kaynananı görmeden gıcık oldum,ama ne yapıcaksın sonuçta kaynana derdini anlatamazssın,seni de anlamaz,eğer eşin senin arkandaysa herzaman gerisini boşver,evet belkide benim arkamdan da konuşuyolardır ama fazla takmıyorum daha doğrusu o ortamlara girmiyorum,gerçi merkezindeyim diyosun herşeyin,Allah sabrını versin canım sana,ne diyeyim,Allah bizi güzel konuşanları iyi ansın,kötü konuşanları şerle ansın!!!
kaplang:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli?maraşa gitmek iyi geldi bir aydan beri annemi görmüyodum,görmüş oldum doyamadım ama ne yapalım işte
((
ya bende sol göğsümün altında ve sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var,batma şeklinde ve şuan tansiyonum düştü,midem bulanıyo tuzlu ayran içtim bi parçayım şimdi,doğum kontrol hapı yaparmı böyle ya,bide inanılmaz akıntım var şu sıralar ve yeşil renkte,ya ben bu dr u değiştiricem bazı şeyleri mantığıma yatmadı 1.aşılama serephone ve ovitrelle vermişti 2.aşılamada da aynısı şimdi 3.aşılamada rapor çıkarıcanı ve ilaçları değiştiriceni söylemişti neden 2.aşılamada değiştirmedi ilaçları anlamadım,yarın başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek gerçi hoş bu dr da randevusu doluymuş erken gelirseniz muayene olursunuz dedi,erken kalkmaya çalışıcam..
bu ay aşılaması olan arkadaşlarım ne olur kafanızı boşaltın,geçen haftalarda psikiyatriye gitmiştim sizede tavsiye ederim dr un söylediği kafama çok yattı çocuk yapmak isteyebilirsiniz,olursa mutlu olursunuz diyo acaba gerçekten çocuk istiyomusnuz yada olmadığı için mi bu kadar kafaya takıyosunuz dedi ve çocuk yapmak bi ihtiyaçmı değil mi bunu düşün demişti????karar sizin.......
yarın devam ederiz kızlar ....byee