ınatcı bebekler ıste :) kac yasndasn cnm sen aman masallah bıseyın olmasntestlerimin sonuçları normal çıkmıştı..eşimin de öyle..ama 7 aydır olmadı bir türlü..o yüzden takibe başladı
testlerimin sonuçları normal çıkmıştı..eşimin de öyle..ama 7 aydır olmadı bir türlü..o yüzden takibe başladı
yemın ederm aynı seyı ben dıyorum vurcam poposuna neden gec geldım yavrum dıyıcem..
bence bızım bebeklerımız naz yapıyoo nazlılar :))
allahım bı sana ınanır bır senı bılırız sen bızım yuzumuzu guldur kurban oldugum.. amınnn
bu arada fece den ekleyelım bırbrımızı...
ınatcı bebekler ıste :) kac yasndasn cnm sen aman masallah bıseyın olmasn
sen yeni evlisin galiba şekerim kaç yıllıksın yada aylık
bnce tedaviye nekadar erken başlanırsa o kadar iyi erken tehşis herzaman için iyidir
bende 22 yasındaym 1.5 yıllık evlıyımm kızlar29 yaşındayım..3,5 yıldır evliyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimzaten yaşımla ilgili sanırım bu bekleme.
burda paylasmak yasak kuzucum ben msj atıyrm sana :)Amin cnm amin ins bir gun bizde gulcez ama fakti var iste sen ne yaparsan yap isminizi verirseniz ekleye bilirim
29 yaşındayım..3,5 yıldır evliyim..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimzaten yaşımla ilgili sanırım bu bekleme.
burda paylasmak yasak kuzucum ben msj atıyrm sana :)
bende 22 yasındaym 1.5 yıllık evlıyımm kızlar
bnde 3.5 yıllık evliyim 21 yaşındayım cnm kötü birşey çıkmadığına göre seninkide sebebsiz infertilite hayırlısı canım yeni başlamışsın tedavi
kııızzzzzzz interfilite de ne demek? hiç bilmiyorum..sen de küçük evlenmişsin..hadi hayırlısı
evet biraz küçük oldu ama bn memnunum infertilite kısırlık diye geçiyo ama evlerden ırak kısır değiliz yani
infertilite bi bölüm cnm bebk isteyenlerin gitti bi bölüm
kııızzzzzzz interfilite de ne demek? hiç bilmiyorum..sen de küçük evlenmişsin..hadi hayırlısı
kısır olsak o kadar test yapıldı belli olurdu herhalde..doktorum aşılama da olmazsa rahim filminden söz etmişti..araştırdım,çok sancılı oluyormuşş..ona kalmayalım
Herkes tanitti kendini bende tanitiyim ben 22yasindayim 5yillik evliyim
Herkes tanitti kendini bende tanitiyim ben 22yasindayim 5yillik evliyim
bn rahim filmide çekildim kuşum biraz sancılı evet ama korkma çektirmende fayda var ben marmara eğtim ve araştırma hastanesi gidiyorum
canım orası bölüm bölüm mesela hamile bi bayan kadın hastalıklarına almıyo randevuyu gebe polikliniğine alıyo
yani hamileler gebe bölümünde bakıyo sadece
bebek düşünenler infertilite(kısırlık) bölümüne gidiyo
kadın hastalıkları bölümüde sadece hastalığa bakıyo gebe ve bebek düşünenlere bakmıyor
canım yanlış felan anlama infertilite dedim diye
rahim filminde tıkalı tüp damar varmı ona bakıyorlar bnm temz çıktı
işte infertilite bölümüne giden hastadan
RAHİM FİLMİ (HSG)
RAHİM AĞZI KANSERİ TARAMASI (SMEAR TESTİ)
HORMON TESTİ
EŞİNDEN SPERM TESTİ
istiyorlar canım detaylı bi şekilde inceliyorlar canım
sende benim gibi erken evlenmişsin şekerim
EVLİ MUTLU ÇOCUKCUZ bir durumdayız
ben yaşlı kaldım aranızda.
benim sadece rahim filmi eksik..beklesin bakalım biraz daha..olmazsa zaten doktorumun aklında..infertiliteye baktım şimdi gebe kalma zorluğu diye geçiyor.bizimki de o değilmi zaten .. :) doktorum yaşıma bağlıyor ama beklicez görücez
o çocuk olnana kadar pes etmek yokkO Cocukta hayirliisiyla aramiza katilcak ins o zaman kelimeni tamamliycaz:)))))
aa sende cok gencsın cnmayy genceciksin sen..ne güzel..taze taze bebişin olacak..bizim çocuk 18 yaşındayken biz 50 ye yaklaşcaz. geç evlenince böyle oluyo tabi
ucumuz de ufagız ama sız benden once evlenmıssınzsende benim gibi erken evlenmişsin şekerim
EVLİ MUTLU ÇOCUKCUZ bir durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?