ılkınde olmadı ya korkuyom bıse olck dıyecıkmıcam bu sefer ewden gecen sefer cıktm vıcdan azabı cektm
kızlar aşılamamı oldum bugün saat 12de geldim eve
size hemen yazmak istedim ama olmadı dayanabilecek halde değildim ilk aşılamamda hissetmemiştim bile
marmara hastanesinde stajer doktorlar yapıyoya aşılamayı bu sefer farklı bi doktor denk geldi ve o çok acıttı
rahim filminden çok acıdı ağladım kanadı eve geldim vardı kanama şimdi yok ama
sol tarafım kötü bi ağrı var zaten yumurtalar sol tarafımda
bi yandan diyorumki ağrısında yeterki tutsun bi yandanda çok korkuyorum
Cikma cnm ya belkide oluyo kendini yoruyosun olusmuyo bekle onbesgun ya Benimde hic agrim Yok sanki hic asilama olmamisim
bıtanem hadı hayırlı olsn ınsallah guzel haberler alcaz bu ay bnmde cok agrm var bu sefer
ssabah var dıyodun ya canm sag tarafımda..
ben kucagıma aldım laptopu kuzucum ınsallah ay sonuinşallah bebişim bak sen çok dikkat et kendine yat dinlen
ben öyle yapıyorum bilgisayarın başında bile oturamıyorum ağrıdan
keske agrıyınca yada agrımıynca bellı olsa neyse cnm boswer takmayalımIste oyle vurdu gecti agri simdi hic Yok anlamadim tutmadimi acaba gerci belli olmuyor ama anlamadim
ben kucagıma aldım laptopu kuzucum ınsallah ay sonuboyle oluruz :)))
ahhh ınsallah canm ınsallah allahım nasıp etsn hepımızeeinşallah canım seneye bu zamanlar kucağımızda bebişimiz olurda onu severiz güler geçeriz yaşadıklarımıza
keske agrıyınca yada agrımıynca bellı olsa neyse cnm boswer takmayalım
kızlar merhaba! pazartesi günü doktorum aşılama yaptı bana..yanında da cyclo-progynova ile progestan verdi..cyclo-progynova ya pazartesiden itibaren başla dedi.sadece beyaz hapları iç dedi..içinde kahverengi haplar da vardı..progestana ise çarşamba başla dedi...salı ve perşembe ilişki günleri önerdi..biz sadece pazartesi gece ilişkiye girebildik. eşimin beli ağrıdığı için dün ve bugün ilişki olmadı..sizce tutma olasılığı nedir? ayrıca bu hapları kullanmaya devam edecekmiyim? bilgisi olan var mı?
Pazartesi asilama oluyosun hemde o gun iliskiye giriyosun normalde yasak bilmiyorum ben daha persenbe var cnm :)))))
aşılama günümü ilişki yasak oluyor? doktorum öyle bir şey söylememişti.şaşırdım şimdi.zaten moralim çok bozuldu..hayırlısı olsun artık..perşembe geç bir gün olur sanırım :44:
Ewet cnm yasak bilmiyorum ben bende pazartesi asilama oldum ama ogun Bana yasak dediler doktorlar Bana bir gun arayla iliskiye gir dediler persenbe gecmis deyil bence gecmis diye girmemezlik yapma
aşılamadan 9 saat sonra falandı ilişkiye girdiğimiz zaman...sorun olmamıştır herhalde..bakacaz artık..umudumu kaybettim ben bu ay..senin ilk aşılamanmıydı?
bnde pazartesı 2. asılamamı oldum ama asılama oldugun gun yasak hem asagısıyla cok oynandıgı ıcın hemde ogun sperm alındıgı ıcın sperm ıyı olmaz pek.. ayrıca tutma olasılıgını bız bılemeyız allah bılr ancak cnm..cyclo-progynova ne alaka ya o adet duzensızlıgı ıcın verılıyo cok alemmıs doktorun..kızlar merhaba! pazartesi günü doktorum aşılama yaptı bana..yanında da cyclo-progynova ile progestan verdi..cyclo-progynova ya pazartesiden itibaren başla dedi.sadece beyaz hapları iç dedi..içinde kahverengi haplar da vardı..progestana ise çarşamba başla dedi...salı ve perşembe ilişki günleri önerdi..biz sadece pazartesi gece ilişkiye girebildik. eşimin beli ağrıdığı için dün ve bugün ilişki olmadı..sizce tutma olasılığı nedir? ayrıca bu hapları kullanmaya devam edecekmiyim? bilgisi olan var mı?
Ins sorun olmamistir cnm Yok cnm ya benim ikinci asilama ama benim hic biyerim agrimiyo sanki hic asilama olmamisim ben ilkinde cok umitliydim ama bunda umidim Yok ginede hayirlisi
kırılmasın umudun cnmmm benım daha dur basındayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?