Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sol kasıgımda batmalar dısında bıseyım yok cnm ılk asılamamda hıcbıyerm acımadı agrımadı

benim ilkinde ağrım hep vardı solda batmalaer karında şişkinlik özellikle akşamları ağrılar başlıyordu bu sefer hiçbir belirtim olmazsa sevinirim ancak

ben beylıkduzu medıcanaya gıdıyorm hayet memnunum cnm.. sırınga hastanedekı hemsıreden ıste verır.. ama vurdugun doz coook az ben 50 vuruldum senınkıde ez az 50 olsun sonra 75 cıkardık benım

bana 112.5 ayarlamıştı hep öyle vuruldum. Hatta hemşre 150 mi dedi yok ona 112.5 yeter dedi yüksek mi bilmiyorum yumurtalarım dirençlidir benim belki de. Geç yumurtlama oluyor ya bende normalde zaten ama merak ediyrum şimdi 27. günümde regl oldum ama iğnelede tabii acaba bu ay birşey kullanmıcam yaa erken mi olurum normal zamanımda m olurum neyse yarın dr rapor yazdırmaya gidicem sorarım ben bunu.

yok kuzucum cıkartmadım 3 senelık evlı olmak gerekıyo dedıler ben 1 bucuk senelık evlıyım namaza da devam et btanem rabbımden baska bı yol yok..

biliyorum cnm inşallah adetim bitsin başlayacam,rapor çıkarmak için 3 sene evli olmakmı gerekiyoo ama bana nasıl rapor verdilerki benim şubatta iki yıl bitecek

ay cnm umutlanmstm umudum gıttı sen ole dıyınce (

Canım hayırlısı olsun ne diyelim bak çoğumuzun tutmadı ama hayat devam ediyor yeni umutlarla ve hiç bitmeyecek o umutlar. Belli olmaz yine de iyice gelmeden umudunu kesme ama 2. aşılama için daha olumlu ol. İnat edicez tabii ki yılmayacağız neler neler var hayatta tüp bile yapacak olsak moralimizi bozmamalıyız bebişler olsun da nasıl olursa olsun ne önemi var.[/QUOTE]

kızlar dun gece gordugum pembe akıntıdan bugun eser yok sancıda arada vuruyo seyrek yanı kırmızıları gormedım henuz kafam karıstı neyın nesı kı bu ya..

kızlar dun gece gordugum pembe akıntıdan bugun eser yok sancıda arada vuruyo seyrek yanı kırmızıları gormedım henuz kafam karıstı neyın nesı kı bu ya..[/QUOTE]

yerlesme kanaması mı acaba bılmom kı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…