Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet cnm ya doktordan doktora fark ediyor bide devlet ya özel olsa daha fazla ilgilenirler özelede para yok 800 lira maaşla nasıl özelde yaptıracaksınki
dün çok kötü haldeydim bugünde pek ağrım yok korkuyorum ya keşke dayanılmayacak bi ağrısı olsada tutsa çok korkuyorum şimdi geçen sefer ilk 5 günaz az ağrım olmuştu bugün 2.gün pek yok ya korkuyorum ağrı oluncamı tutar olmayınca bilemedim kişiden kişi fark ediyor

rabbim büyük canımya sen şuanda nasıl bi tedavi uyguluyorsun bana doktorum klomenli aşılama yaptı ilk aşılamada ikide klomenli bundada olmazsa iğneli ye geçeriz dedi o nasıl oluyo bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi acaba

Cnm sen hangi hastanede asilama oldun ben zeynep kamilde oldum Bu ikinci asilama ikisindede klomen kullandim tutmassa gine klomen sonra igneye gecicez dedi bugun dort gun oldu ignede hergun gobekten ignede yapiyosun sana dozunu soyluyorlar gobegine yapiyosun yumurtalar gelisene kadar sonrada catlatma ignesi yapiyosun boyle

bende marmara eğtim araştırma hastanesinde oldum cnm benimde ikinci benim ilkde klomenli çatlatmaiğneli ilişki önerdi sonra klomenli aşılma tutmadı ve yine klomenli aşılama inşallah tutarda daha fazla perişan olmayız neolursa olsun zor işler bunlar

Hemde ne zor isler allahim ins tup bebege gerek kalmadan asilamamiz tutar tup bebege gerek kalmaz cok zor ya

Hemde ne zor isler allahim ins tup bebege gerek kalmadan asilamamiz tutar tup bebege gerek kalmaz cok zor ya

inşallah canım ya allahım isteyen herkeze versin millet doğurur çöpe atar yada birsürü doğurur bakamaz bizde bi tane bari olsada başımaza taç etsek diye bekleriz olsa diye sürünürüz

slm kzılar doktordan geldim aşılamam iptal oldu kızlar malesef doktor eşimin değerlerini hiç mi hiç beğenmedi onun için iptal etti yapsamda tutmaz falan dedi morfoloo 1sene önce %3 şimdi %0 eşime odaklandık şimdi onun değerleri düzelince devam etcez tedaviye

sonuç bekleyen arkadaşlar inş. çift çizgiyi görürüsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…