leylosumm nerelerdesınn((
Cok arada oluyo ben iyim sakin bahane arama kotu dusunursen kotu olur
bende bılmıyorum cuma gunu kopacak dananın kuyrugu..bana baak baaannaaaa umıtsız olma benımde cok agrım oldu o bunyeden bunyeye degısıyo artık yumurtalıklar hassaslastı tutmayınca agrıyor dıyo bısey yok benım bı arkadasımın cok agrısı olmustu 2.asılamasıydı oda ılkınde agrım yoktu dıyıpduruyodu ama tuuttu hamıle sımdı.takma boyle seylerı kızdırma benı.
dogru dıyosun canımmm ama elde degıl..
Aslinda bizim dusunmemiz lazim benim hic bir seyim Yok benim tutmadi heralde cok arada agrim oluyo buda beni korkutuyoinsallah bnmde oyle olur moralm bozuldu)
insallah bnmde oyle olur moralm bozuldu)
Sende dogru soyluyosun ben Bugun sakinim ama sonucu ogrendigimde ne durumda olurmu bilmiyorum ins Ilk yaptirdigim asilamamda oldugu gibi uzulmem
bozma moralını hamılesın ve uzulursen bebegı rıske atacakmıssın gıbı dusun.sen oyle dusunme oyle bısey yok umutsuz olmıcaazz sakın hıc bı zaman..benım aksam 6 bucukta ıstanbula otobusum var doktor ıcın bu aksamdan gıdıcm.annemın ınternetınde sorun vardı cozerlerse sorunu hergun gırerrım senın durumunu ogrenır cıkarım ama ınternet olmamıssa arada bır bıyerden gırmeye calsıcam..cuma gunu cok onemlı benım ıcın eger hasta olmazsaam sureklı dua edıyorum allahım cumlemız ızcın hayırlısını nasıp.rabbım daıma yar ve yardımcımızz olsun ınsallah..cok opuyorum senı sımdı bıraz ısım var olumsuz bı mesajını gormek ıstemıyorumm..
ınsallah yuzumuz guler bu sefer cnm
Ins cnm ins artik aglamak istemiyorum
aynı sekılde cnm hayırlısıyla ınsallahh bebıslermız olsn
Ins cnm cifter cifter :)))))).....
canım ayn belirtiler bende de vardı ama tutmadı işte belirtiler hep aynı sanırım iğnelerden mi artık neyse regl belirtisi bile yaşamayan benim öyle belirtilerim oldu ki ama olmayınca olmuyor işte.
İsmim seda canım senin ismin ne ki bu arada hep kaplang diyorum sana. Aileme söylemedim annemde tedavi görüyor zaten başka şehirde yaşıyor aklı bende kalsın istemedim ikinci aşılama da olmazsa konulucam tüpü söylerim artık o zaman desteğe ve yardıma ihtiyacım olacak çünkü. Allah razı olsun canım benim.. dediğim gibi herkeste risk ne kadar varsa sende de o kadar var aşılama diye risk fazla diye birşey yok ama tüp bebek olduğu zaman evet daha bir özen gerekiyor.
Canım hayırlısı olsun ne diyelim bak çoğumuzun tutmadı ama hayat devam ediyor yeni umutlarla ve hiç bitmeyecek o umutlar. Belli olmaz yine de iyice gelmeden umudunu kesme ama 2. aşılama için daha olumlu ol. İnat edicez tabii ki yılmayacağız neler neler var hayatta tüp bile yapacak olsak moralimizi bozmamalıyız bebişler olsun da nasıl olursa olsun ne önemi var.
slm kızlar naıslsınız ben iğnelere devam ediyorum 37,5 yarın kontrolum var ama doktora kara veremedim yaa pahalıya patlayacak gibi ist avrupa yakasında iyi bir doktora giden avrmı aranızda bide şu şırıngalar kafama takıldı sanki bana yetmiycek gibi :26: 4 şırıngam kaldı 2,kutu gonalf hala açmadım ilk şişeye devam :26:
esım 3o yasında ama cnm o cok ıstıyooiyi akşamlar canım giremedim bugün misafirim geldi evdeyim senelik izin almıştım evdeyken arkadaşım geldi misafiri yanlız bırakamayacağım için kk'ya giremedim
yazışmaları okudum canım sen niye bu kadar stres yapıyorsun olacağı varsa da stresten olmayacak emin ol buna şükret sağlığımız yerinde yaşın daha genç seninle aramızda 10 yaş var daha hormonların çalışıyor yumurta rezervin dolu olmuyorsa eğer vardır bir zamanı inana bana senin kadar yaşım geç olsaydı kendimi bu kadar hırpalamazdım benim yaşım olduğu için bu kadar uğraştım ben yoksa hiç bir şey sağlığımdan önemli değil inan bu aşılama tutmasaydı 1 kere tüp bebek yapacak oda olmazsa bir daha yapmayacaktım diyecektim ki her şey allahtan var bir vakti zamanı olmuyorsada dünyanın sonu değildi benim için demekki böylesi daha hayırlı kuranı kerimde ne diyor biz bazılarına 1 erkek bazılarına 1 kız bazılarınada hem kız hem erkek çocuk verir bazılarınan hiç vermeyiz diyor canım mesala benim bir arkadaşımın arkadaşı ben tanımıyorum doğuştan hiç yumurtası yok canım evlendiği çocuğada söylemiş benim böyle bir sorunum var bizim çocuğumuz olmayacak benle evlenirsen evlenmişler evlendikten 2 yıl sonra kız hamile kalmış şimdi çocukları var bunu bana arkadaşım anlatmıştı tabi o bana daha güzel daha ayrıntılı anlattı ben çok etkilenmiştim bundan sende bukadar kendini paralama inan senin de olacak bebeğin belki bu kadar sıkmasan kendini normal yolla bile olur artık bırak unut aşılamayı başka şeyler düşün herşey allahtan canım bol bol dua et
esım 3o yasında ama cnm o cok ıstıyoonapıyı bnde bı kez tup denıcem dahada bısey yapmıcam artık hersey allahtann bool bol dua edıorm zatenn
eşinin de biraz anlayışlı olması lazım benim eşimde 35 yaşında bana çok desteği oldu inan olmazsa olmasın sen varsın yanımda dedi buda bana yetti canım eşinle otur konuş seni sıkıntıya sokmasın erkekler inan bizleri anlayamazlar aynı hormonlara aynı duygulara sahip değiliz biz sen ona sıkıntılarını bahsetmediğin sürece anlamakta zorlanıyor ben hep regl olduğumda ağrım olur kıvranırdım eşim her seferinde ne var ki bunda derdi bir gün üşüttüğü için idrar yolları enfeksiyon kaptı böbreklerine kadar ilerlemişti o kadar ağrısı vardi ki anlaya biliyordum onu kadınlar çok sık geçirdiği enfeksiyon türü olduğundan ama bende dedim ona ne varki bunda bu kadar büyütüyorsun dediğimde kızdı bana dedim ben her regl olduğumda çekiyorum bu ağrıyı geçer inan geçer biraz çekince anladı şimdi böyle demiyor başına geldi çünkü o yüzden onun yaşı olsun sen geçsin onun yaşı var diye senin yapacak bişeyin yok oda sabredecek dua edecek tevekkül edecek canım iş sende bitmiyor birazda taşın altına kendi koyacak elini
canım esımın bıse dedıgı yok hıc kırmaz benı adam ısten geldı evı bıle supurrdu ama bı bebek gorse kosup sevıyo bde ben kendımı mahcup hıssedıyorm nedennı bılmıorm sonucta allahtan gelen bı hastalıgım var ama yınede kotu hossedıyorm kendımı bı an once bebegm olsn ıstıorm bu arada acayııp agrm var neden ya
benimde ilk hafta olmuştu ağrım bir hafta sonra azar azar hafifler sen şimdi kendini de çok dinliyorsun canım ondan tabiki ağrın olacak oraya müdehale ettiler hormon ilacı verdiler vucutta bir işleyiş var onu bozdular ilaçlarla sen başka şeyler düşün yapmayı sevdiğin şeyler yap arkadaşlarınla görüş kafanı dağıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?