Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar dun gece gordugum pembe akıntıdan bugun eser yok sancıda arada vuruyo seyrek yanı kırmızıları gormedım henuz kafam karıstı neyın nesı kı bu ya..

yerlesme kanaması mı acaba bılmom kı cnm[/QUOTE]

canım benim 2 asılamamdada oldu pembe akıntı dr arayıp sordum normal olucak dedi yapılan işlemle alakalıymış inş tutmuştur aşılaman

ayy bizim aşılamadan anladığımız şey farklı mı acaba? bilemedim şimdi..aşağısıyla falan oynamadı ki doktorum..orasını anlamadım..ben çatlatma aşısından bahsediyorum.doğru yerdemiyim?
pko sorunum yok aslında..6 aydan sonra ilk defa ilaç kullanıyorum.ilk defa aşılama oldu.doktorum bu ay şansa bırakmayalım,yüklenelim biraz dedi.Cyclo-Progynova ya gelince östrojen eksiklği için de kullanılıyor aslında.bir arkadaşım hormon tedavisi için kullanmıştı.ama tabi gebeliğe ne kadar etkisi olur,onu bilmiyorum.bu ayın sonunda görücem sanırım.gerçi ben ilaç kullanmayı bırakıcam bu gidişle...sevmiyorum hiç..sizin aşılamalarda hayırlı olsun bu ay.

koskoca tüp bebek yazıyormuş..çok özürdilerim ya..yanlış başlığa geldim sanırım ben.

Son düzenleme:
ay cnm umutlanmstm umudum gıttı sen ole dıyınce (

ay canm yaa özür dilerim senin umudunu kırmak için demedim ben. Belli olmuyor bu işler demek istedim bak öbürnde hiç ağrın yokmuş olmamış, bunda ağrın var tutmuş olabilir, bende de tersi şekilde bir çok ağrım belirtim vardı olmadı, bir dahakie belki hiç ağrım falan olmayacak ama tutacak gülüm dinleme kendini hiç onda bu olmuş bende bu oldu dersen çıkamazsın işin içinden inan bana her insanda belirtiker farklı aynı kişide farklı aylarda bil değişik oluyor bak geçen ya ağrı yoktu bu ay var takma bunları. Oluruna bırak.

Memnun oldum canımm Allah razı olsun bitanem arkandan da biz geliriz umarım.

neden öyle oldu ki yaa doktordan doktora da çok değişiyor biliyor musun ama ağrı olması falan işlemi etkilemez merak etme rahime gittiyse sorun yok bol bol d,nlen sen ve moralini bozma unut o anı canım bak benim çok çok rahat geçti ama tutmadı işte.

canım asılma bı tane var asagı bakmadan nasıl oluyokı ben anlamadm vajınadan spermlerı enjekte etmesı lazım.. sana catlatma ıgnesı yapıp bugun yarın obur gun ılıskıye mı gır dedı o yumurtlama takıbı ondada yumurtalarına bakması lazım ama progestan verlmemellı.. senın doktorun kafasından yasamak ıstedım vallahııııı :III

aa canım ne ozuruu ask olsun benımde ılkte agrım yoktu sende benım 2. de agrm olmasın dıyon :) herksın bunyesı farklı olucaksa olur zaten ınsallah olur herkesn en yakın zamanda

çatlatma iğnesiydi benimki..pazartesi sabah oldum.pazartesi gece ilişki oldu..doktor da salı demişti zaten..ben yanlışlık yapmışım..tüp bebek başlığına yazmışım..doktorun hatası değil,benim hatam

onun adı yumurtlama takıbı canım yumurtlama takıbıde tup bebek baslıgında yapılır.. ayrıca bende yumurtlama takıbı yaptrdm progestamn verılmez cnm asılamda ve tup bebekte verılır..

onun adı yumurtlama takıbı canım yumurtlama takıbıde tup bebek baslıgında yapılır.. ayrıca bende yumurtlama takıbı yaptrdm progestamn verılmez cnm asılamda ve tup bebekte verılır..

progestanı kullanma dedi zaten..bebiş olduğu zaman tutunsun diye içilirmiş..şu anda içmiyorum..ilk defa aşılama olduğu için şaşkındım biraz..o yüzden sormak istedim size..hepinize bu yolda güzel yolculuklar..

ınsallahh bebısın olur senınde yumurtlama takıbınde.. bızımde asılamalarımız tutar ınsallahh cnm.. 13 gun sora sennde bzıımde bellı olcakkk

aa canım ne ozuruu ask olsun benımde ılkte agrım yoktu sende benım 2. de agrm olmasın dıyon :) herksın bunyesı farklı olucaksa olur zaten ınsallah olur herkesn en yakın zamanda

ay ne bileyim kötü hissettim kendimi ben yazınca sende umutsuzluğa düşmüşsün ama bak işte ağrın yokmuş tutmamış, bende de ağrı vard tutmadı belkide tam tersi olacak işte tutunca da canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…