mrb.. infertilitede takipteyim.. hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. adetim 4 gün gecikti. kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..
cok sevindim canin darisi bizlerin basina ilk asilamanmiydi
Ay canim ne bicim hemsireynis o hicmi gormemis acaba igneyi cok sinirlendim madem bilmiyosun ozaman sor nasil yapilacak diye yada receteye bak ilac parasi verceklerde ne olcak senin stresini uzuntunu mutlarini ne ile odeyecekler neyse canim sen moralini bozma dotorum 75ml vurul demis en azindan onu vurulursun yarin zaten doktora gitcekmissin duzelir merak etme her serde bir hayir vardir canin sen moralini yuksek tut tekrardan cekmis diyosun sen bence hic ugrasma igneyle yarin doktoruna goster o baksin duzetilmesini doktorun biliyodur uzulme sakin diger vurulacagin ignede dusuk doz vurursun canim
allah ayrdımcınzı olsunnnmerhaba,
inşallah bu seferki aşılaman tutar sevinçli haberi alırsın :)
ben geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.. Bu ay dinleneceğim aralık ya da ocak'ta tekrar yaptırmak istiyorum.
Hangi doktora gidiyorsun?
geçmiş olsun canım umarım korkulacak bi ağrı değildir,iğne yaptırdıysan kasık ağrın çok normal.
buğün dr a gittim canım 3 tane yumoşum varmış 15mm 18mm 20mm imiş,bu gece iğnemi yapıcam kısmetse de perşembe saat 12.de 2.aşılamamı olucam,umarım bu sefer tutar çok yıpranıyorum çünkü((
Allahım sen cemreye,serenese,kaplanga,sdtive vede bana hayırlısıyla hayırlı evlatlat nasip eyle en kısa zamanda.amin
Amiin canım, senin aşılaman da çok güzel geçer spermcikler yumurtaların ile buluşur bir güzel döllenirler ve bebişin sana tutunur inşallaah :) Yarın çok güzel bie gün Hicri Yılbaşı günü. Çok dua edelim..
Ben bu ay hiç bir tedavi olmadım. Yalnız o kasık ağrımın olduğu gün kaplıcadaydım. Sıcak suyun etkisi olabilir..
kaplang,
Sana da kolaylıklar diliyorum canım aşılamanda..
dejavu_one,
Allah sana da kolaylıklar versin, ne biçim hemşireymiş o öyle. Zaten stresliyiz bir de bunlar bizi strese sokuyor. Sen yine de içini ferah tut. Ben de aşılamaya gideceğim sabah öyle bir stresliydim ki eşimle tartıştık. Sonra düşündüm, ne gerek var strese olursa olur olmazsa olmaz yani :)
Bu kullanacagin igne ilk kutudanmi eger oyleyse 2 kutudakini yarin 75ml olarak kullan diger ilk kutudan vurulmadiginida bir sonraki gun vurulursun sen stres yapma daha yeni baslamis yumurtalarin 1gun daha onceden buyur bence sen sikma canini bence guzel olcak hersey
Amiin canım, senin aşılaman da çok güzel geçer spermcikler yumurtaların ile buluşur bir güzel döllenirler ve bebişin sana tutunur inşallaah :) Yarın çok güzel bie gün Hicri Yılbaşı günü. Çok dua edelim..
Ben bu ay hiç bir tedavi olmadım. Yalnız o kasık ağrımın olduğu gün kaplıcadaydım. Sıcak suyun etkisi olabilir..
kaplang,
Sana da kolaylıklar diliyorum canım aşılamanda..
dejavu_one,
Allah sana da kolaylıklar versin, ne biçim hemşireymiş o öyle. Zaten stresliyiz bir de bunlar bizi strese sokuyor. Sen yine de içini ferah tut. Ben de aşılamaya gideceğim sabah öyle bir stresliydim ki eşimle tartıştık. Sonra düşündüm, ne gerek var strese olursa olur olmazsa olmaz yani :)
bugun doktordaki randevuma gittim perşembe gunu dahil iğnlerime devam edeceğim cuma günü sabah 8'de çatlatma iğnesini vurulacağım cumartası saat 3'te aşılamam gercekleşecek şu mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum arkadaşlar dualarda buluşmak dileğiyle
ya canım bu ay aşılama yapanlar için dua listesi çıkarsak bol bol dua ederdik.herkes yazsın ne zaman aşılama olduğunu ona göre gün belirleyelim dua edelim.sen,ben,eloserce,serenes.gerçi serenes ocakta düşünüyodu?
ne diyosun,nasıl fikir?
Isibilen hemsiler nasil anliyor ne kadar yapilip nekadar yapilmadigini en iyisi bildigin yere gitceksin sen hic sikma canini sakin stres yapma enfazla bir kutu daha ilac alirsiniz bence yumoslarin guzel gelisecek canim benim ilk asilamamda 1 tane yumurtam olmustu 7gun igne vurulmustum bu asilamamda 3 tane yumurtam oldu 11 igne vurulmus olcam persembe gunuyle yumurta sayisi arttikca igne olma sayisi cogaliyor saglik olsun bebis olsunda ilaclarin hic bir onemi yok ben birsey sormak istiyorum rapordan bahsediyosun raporu nasil aliyosun devlet hastanesindenmi alinmasi gerekiyor
Tabii ki o yaptırdğım hemşire kadın doğum bölümünün hemşireleri zaten biliyorlar. Bugünde muayeneye gittim güzel gelişiyormuş yumoşlarım sorun yokmuş 112.5 devam et dedi. Bir günüm gitti tabi o salk kız yanlış vurmasaydı pazartesi dedahil olacaktı pazar günü kutum bitecek şimdi. 75 doz fazla vurmuş zaten 37.5 ta iğnenin içinde kaldı işte onu kullanamıyoruz şu an neyse artık. Cumartesi yine çağırdı 3. kutuya gerek olur mu dedim belli olmaz şimdiden birşey diyemem son anda belli olur dedi tabii gelişmesine göre. Benim iki kutu 7 vurulma olacak bir hakkım heba olduğu için. Aslında heba olmadı 112.5 dozun 75 i vuruldu aslında aldım ben o dozu ama fazladan aldım yine de 112.5 + 75 almış oldum 37.5 aldı iğnede o eksik kaldı işte. Canım valla ben doktora gittim aşılamaya karar verdik kendisi hemen raporu yazdı yani. İlaç isimlerini yazdı sonra onaylatma yeri var oraya gittik ama birkaç gün bekledik sgk dan onayı inceliyorlarmış sonra onay geldi dediler ve gittik aldık iğneler iözelden aldık raporu yani devletten değil. Biz hiçbirşey yapmadık dr kendiliğinden yazdı zaten.
ya canım bu ay aşılama yapanlar için dua listesi çıkarsak bol bol dua ederdik.herkes yazsın ne zaman aşılama olduğunu ona göre gün belirleyelim dua edelim.sen,ben,eloserce,serenes.gerçi serenes ocakta düşünüyodu?
ne diyosun,nasıl fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?