How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelse bir dert gelmese bir dert allah gönlüne göre versin canım iğneyle bir haftada gelişiyor direk kana karıştığından etkisini gösteriyor:16:

işte daha regl gelmedi korkuyorum bende regl gelince başlarım ama kasım sonuna kalırsa, eşim giderse iğnelerim heba olcak yaa. Şimdi misal ben ayın 11 inde regl olsam eşim 28 kasımda burada olmayacak o zamana kadar aşılama bitermi ki acaba..

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ama aşılama sürecinde hep takip ettim gerek umutlandım gerekse umutsuzluğa kapıldım benim 25 ekimde aşılamam yapıldı ve dün test günümdü çok şükür kü hamileyimmm çok zor bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorummm allah herkese en kısa zaman da nasip etsinn

kızlar ben menogon iğne kullanıyorum siz iğnelerinizi nasıl oluyosunuz doktor bana 2 toz 1 sumu ne dedi ben tam anlamadım:44: ebede pek anlamıyor gibi ya yanlış yaptırdıysam korktum lütfen cevap verirmisiniz

kimse cevap vermeyecekmi ? nasıl oluyosunuz şu iğneleri

bende menogon igne vuruluyorum bir toz bir su karistiriyor kalcadan yapiliyo igne bana 1toz 1su folukullerimi gelistiriyor demekki doktorun sende dozu arttirmis 1+1 senin yumurtalarini gelistirmiyor. 1+2 yapmis daha iyi sonuc almak icin benim bildigin bu ilk kullandigimda doktorum eger istedigiz gibi gelismezse yumurtalar dozu arttiririz demisti bana bir sonraki asilama icin neyseki 1+1 yeterli geldi umarim aciklayici olmusumdur

bende menogon igne vuruluyorum bir toz bir su karistiriyor kalcadan yapiliyo igne bana 1toz 1su folukullerimi gelistiriyor demekki doktorun sende dozu arttirmis 1+1 senin yumurtalarini gelistirmiyor. 1+2 yapmis daha iyi sonuc almak icin benim bildigin bu ilk kullandigimda doktorum eger istedigiz gibi gelismezse yumurtalar dozu arttiririz demisti bana bir sonraki asilama icin neyseki 1+1 yeterli geldi umarim aciklayici olmusumdur

çok teşekkür ederim cevabın için benim yumurtalarım güzel büyüyor sorun yokta çatlamıyor bir türlü seraphone kullanıyordum bu seferde bunu deneyeceğiz nasıl çatlayacak bunlar bilmiyorum bıktım artık :5:

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ama aşılama sürecinde hep takip ettim gerek umutlandım gerekse umutsuzluğa kapıldım benim 25 ekimde aşılamam yapıldı ve dün test günümdü çok şükür kü hamileyimmm çok zor bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorummm allah herkese en kısa zaman da nasip etsinn

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...

Merhaba bayanlar ben bugün regl oldum sanırım başlıcma bu ay aşıamaya eşim 28 kasımda burada olmayacak şehir dışına gidecek o zamana kadar yetişir dimi aşılama çok korkuyorum ya yetişmezse diye ama bir haftada gelişyor iğneyle diyorsunuz. Hayırlısı artık. İnşallah güzel haberler veririm ümidim az olsa da.

Pazartesiden itibaren baslasan igneye bir haftaya gelisir benim bir haftaya gelisiyor ayin 28 den once olur sanirim ama sen genede doktoruna danis doktorun daha iyi bilir umudumuzu kaybetmemeliyiz canim birseyler deniyoruz cabaliyoruz hepsi umut ettigimizden dolayi rabbim insalllah bizlerede nasip edecek

Pazartesiden itibaren baslasan igneye bir haftaya gelisir benim bir haftaya gelisiyor ayin 28 den once olur sanirim ama sen genede doktoruna danis doktorun daha iyi bilir umudumuzu kaybetmemeliyiz canim birseyler deniyoruz cabaliyoruz hepsi umut ettigimizden dolayi rabbim insalllah bizlerede nasip edecek

Aradım doktorumu pazartesi gel dedi yarın pazar olduğu için. Sordum 28 ine kadar olur mu aşılama diye olur yetişir dedi tamam dedim bende. Tek takıldığım nokta var ben aşılamadan sonra bir iki gün izin alıp evde yatmak istiyorum çok ucu ucuna denk gelmez inşallah annem gelecek şehir dışından yanıma eşim yokken ama ben anneme aşılama yaptırdığımı söylemicem. Tutarsa o zaman sölücem evde olursam neden evdesin diyecek falan neyse artık bakıcaz bir şekilde.

Bende rapor alamayi dusunuyorum ilk asilamamda almamistim pisman oldum insan dinlenmek istiyor asilamdan sonra biraz kanama oluyor agri oluyor en az 2 gun evde olmak gerekli bende kayinvalidemle karsilikli oturuyorum gecen asilama gunu ise gitmeyince sordu niye gitmedin diye idrar yollarim enfekson kapmis demistim inanmisti ortada birsey yokken soylemek istemiyorum benim derdim bana yetiyor ogrendiklerinde soracaklar surekli gerek yok

Bende rapor alamayi dusunuyorum ilk asilamamda almamistim pisman oldum insan dinlenmek istiyor asilamdan sonra biraz kanama oluyor agri oluyor en az 2 gun evde olmak gerekli bende kayinvalidemle karsilikli oturuyorum gecen asilama gunu ise gitmeyince sordu niye gitmedin diye idrar yollarim enfekson kapmis demistim inanmisti ortada birsey yokken soylemek istemiyorum benim derdim bana yetiyor ogrendiklerinde soracaklar surekli gerek yok

bende almayayım gideyim dedim masabaşı işim ama belli de olmuyor ayakta kaldığımda oluyor dinlenmek iyi olur riske atmaya değmez gerçi olaağı varsa her türlü olur yanii ağır işimiz yok sonuçta ama olsun.Benim içeride 4 gün daha iznim var onu mu kullansam acaba rapor alsam orada ne olduu belli olacak amirimizde erkek o yüzden çekiniyorm işyerinden de bilsinler istemiyorum sekreter hanım görecek felan dedikoducunun teki zaten of bilmiyorum valla ya o zaman bir gelsin de zaten aşılama günü ve diğer iki günde izin alsam yeter ama iğne olurken de 2 günde bir sanırım kontrole gidicem onu da öğle tatillerine denk getiririm doktorum çalışıyor o saatlerde neyse ki. Evet olunca söyleriz herkese kısmet olursa. İkinci aşılaman ne zaman olacak senin canım.

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıılık evliyim ve evlendiğim günden itibaren hiç korunmadık çünkü bende adet düzensizliği vardı buna bağlı hamile kalamam diye korunmadım öylede oldu temmuz ayında özel bir hastanede doktora gittim muayene sonucunda polikistik over hastası olduğum ortaya çıktı bütün hormon testlerini yaptırdım ve temiz çıktı 3 ay klomen tedavisi oldum ama hamilelik olmadı bende doktorumla konuşup tedaviyi kestim aslında düşüncem direk tüp bebek yapmaktı ama daha sonratüp bebek bölümünde çalışan bir arkadaşım direk tüp bebek olma önce aşılama dene çünkü aşılama yaptırıp hamile kalan çok hastamız var dedi bende aşılamaya sıcak bakmaya başladım en azından tüp bebeğe göre maliyeti daha düşük ocak ayında yaptırmayı düşünüyorum aşılamayı aranızda benim rahatsızlığımdan olup aşılama ile hamile kalan varmı?

Bende gittigim yerden almamistim raporum saglik ocagina gittim konuyi soyledim hemen verdi dr o yuzden is yerine verincede sorun olmadi bende oturark calisiyorum isimde rahat ama ikk asilamamda anladimki sinlenmek gerekiyo benim ikinci asilamam icin pazartesi doktora gidecegim ozaman belli olcak 6 gundur igne vuruluyorum carsamba olur herhalde asilamam

Catlama ignesi kullanmiyomusun catlama ignesi ile catlamasi lazim menogondan haric pregnl 5000den iki kutu toplamdan 10000 lik vuruluyorum 36 saat sonra yumurta catliyor

daha önce ovitarelle oldum ama çatlamadı çarşamba kontrolüm var bakalım bu kez ne diyecek çatlatma iğnesi yazmadı daha

Bende gittigim yerden almamistim raporum saglik ocagina gittim konuyi soyledim hemen verdi dr o yuzden is yerine verincede sorun olmadi bende oturark calisiyorum isimde rahat ama ikk asilamamda anladimki sinlenmek gerekiyo benim ikinci asilamam icin pazartesi doktora gidecegim ozaman belli olcak 6 gundur igne vuruluyorum carsamba olur herhalde asilamam

bende alırım heralde iznim kalsın kenarımda bir rahatsızlığım Allah korusun kanamam falan olursaa tutupta o zaman kullanırım. Ya sen ineleri vuruldunda zamanı bile geldi demek hadi hayırlsıı olsun bende dr sordum işte pazartesi başlıcaz yetişir mi 28 kasıma kadar dedim yetişir dedi eşm 28 kasım sabahtan Kıbrısa gidecek iş için. Sen iğnelerini kendin mi vurdun yoksa hastane sağlık ocağı gibi bir yerde ni vurdundun. Ne yapsam bilemiyorum dozu yanlış ayarlıcam vuramıcam diye korkuyorum. Doktorum braya gelip vurduranlar var dedi ama. Çalışırken zor olabilir her gün aynı saatte vurulmak laızmmış galiba sen hangi saatlerde vuruluyorsun.

Zamani geldi nerdeyese pazartesi insallah yumurtalar gelismis olur. Ben igneyi kalcadan yaptiriyorum hastaneye gidiyorum aksamlari vuruluyorum yemekten sonra doktorum aksam vurulmami soyledi bu kullandigim menogon sadece kalcadan yapiliyor bu ilacin daha kullanisli olani var kendin karin bolgesinden vuruyosun ama kullanim kolayligindan dolayi fiyati bu ilacin fiyatindan daha pahali oldugu icin doktorum verdi benim doktorum cok iyi biri hic para goz degil bir ilac verirken bile ucuzunu yaziyor dikkat ediyor cok

Yetisir sen ona telas yapma doktor sana recete yazmadimi ilac icin recetede kac olcek kullanacagi yazar zaten mecburen igneyi disarda bir yerde yaptircaksin recete olmadanda igneyi yapmiyolar recetesiz gitme sakin aksamlari yaptir igneyi cunku catlatma ignesinide aksam yapacaksin 36 saat sonra asilama yapilacak gunduze denk gelmeli bana doktorum boyle demisti sonucta esin tahlil verecek

Back