How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yetisir sen ona telas yapma doktor sana recete yazmadimi ilac icin recetede kac olcek kullanacagi yazar zaten mecburen igneyi disarda bir yerde yaptircaksin recete olmadanda igneyi yapmiyolar recetesiz gitme sakin aksamlari yaptir igneyi cunku catlatma ignesinide aksam yapacaksin 36 saat sonra asilama yapilacak gunduze denk gelmeli bana doktorum boyle demisti sonucta esin tahlil verecek

Canım reçete duruyor ama ölçeği yazmıyor ki orada eczaneden ilaçları almak için yazıldı o baktım 450 lik iki kutunun adı ve çatlswtma iğnesinin adı yazıyor sadece kaç doz vurulacağı falan yazmıyor reçetede ayrı yazar belki hem zaten eğer vurdurursam ben dokrotumun olduğu hastanede vurdururum o dozunu söyler bana bende hemşireye söylerim o iğneyi o doza göre ayarlamayı falan biliyordur zaten ama baktım ki kolay kendim yaparım benim iğnem gonal f canım göbekten vuruluyor o yüzden kendimde vurabilrimişim ama hastaneye gidip vurduranlarda varmış. Çatlam iğnemde otrivelle onu zaten hastanede gece vurdururum ama acıbamede kadar gitmem gece gece, yakında hastane var orada vurdururum dedim.

Ben gonal f kullanmadigim icin bilmiyorum kullanimi forumlarda okudum bir kac yerde kullanimi kolay benim ilacin kullanimi zor kalcadan yapildigi icin her oturdugumda hissediyorum igne yerimi ne guzel is yerinede yakinmis hastanen ben hep izin almak zorunda kaliyorum bazen sikinyi oluyor

Ben gonal f kullanmadigim icin bilmiyorum kullanimi forumlarda okudum bir kac yerde kullanimi kolay benim ilacin kullanimi zor kalcadan yapildigi icin her oturdugumda hissediyorum igne yerimi ne guzel is yerinede yakinmis hastanen ben hep izin almak zorunda kaliyorum bazen sikinyi oluyor

Evet bende baktım kolay gibi hemşire yaparken de görücem yapabilirim kendim ama akşamları olsa daha rahat olur benim için. Ama şöyle birşey var her gün aynı saatte vurulmak lazım sanırım ama ben öğle tatiline denk gelsin diye 12 ye aldım randevuyu ilk iğnemde hastanede vurulacak ama ben 12 de yetişmek için 11.30 da çıkıcma işten yarım saat izn alcam her gün o saatte vurduramam her gün yarım saat izin alamam ki dr gidicem diye ancak amire demem lazım böyle tedavi görüyorum diye. Şimdi ben yarın öğlen vurdursam sonraki günler akşam vursam olur mu ki ya da yarım saat farkedermi. Eşimin odasında mini buzdolabı var iğneleri oraya getireyim illa öğle tatilinde vurulmam gerekirse onun odasında vurayım kendime diyorum bir yandan, bir yandan akam işten çıkayım hastanede vurdurayım yolumuzun üstü zate risle atmayayım diyorum ne yapsam bilemedim.

Evet bende baktım kolay gibi hemşire yaparken de görücem yapabilirim kendim ama akşamları olsa daha rahat olur benim için. Ama şöyle birşey var her gün aynı saatte vurulmak lazım sanırım ama ben öğle tatiline denk gelsin diye 12 ye aldım randevuyu ilk iğnemde hastanede vurulacak ama ben 12 de yetişmek için 11.30 da çıkıcma işten yarım saat izn alcam her gün o saatte vurduramam her gün yarım saat izin alamam ki dr gidicem diye ancak amire demem lazım böyle tedavi görüyorum diye. Şimdi ben yarın öğlen vurdursam sonraki günler akşam vursam olur mu ki ya da yarım saat farkedermi. Eşimin odasında mini buzdolabı var iğneleri oraya getireyim illa öğle tatilinde vurulmam gerekirse onun odasında vurayım kendime diyorum bir yandan, bir yandan akam işten çıkayım hastanede vurdurayım yolumuzun üstü zate risle atmayayım diyorum ne yapsam bilemedim.

gittiğinde doktorun ne diyecek bakalım belki ilacı akşam vuracaksın diyebilir bakalım yarın ne diyecek hem sanmıyorum ben yarım saatten birşey olcağını ben uzun zamadır gidip geldiğim için mecburen şefe söylemek zorunda kaldım ara sıra surat yapıyo ama ne yapayım keyfi değil işyerim doktorumun muayenesine çok ters eşinle birlikte çalışıyosun madem ilk gün nasıl yapıldığını öğrenirsin diğer günler kendin yaparsın ben internetten gonalf kullanımına videosu var ordan seyrettim ünsilün iğnesi gibi basit birşeye benziyor kendin yapabilirsin canım bakalım yarın doktorlarımız ne diyecek bize :1:

gittiğinde doktorun ne diyecek bakalım belki ilacı akşam vuracaksın diyebilir bakalım yarın ne diyecek hem sanmıyorum ben yarım saatten birşey olcağını ben uzun zamadır gidip geldiğim için mecburen şefe söylemek zorunda kaldım ara sıra surat yapıyo ama ne yapayım keyfi değil işyerim doktorumun muayenesine çok ters eşinle birlikte çalışıyosun madem ilk gün nasıl yapıldığını öğrenirsin diğer günler kendin yaparsın ben internetten gonalf kullanımına videosu var ordan seyrettim ünsilün iğnesi gibi basit birşeye benziyor kendin yapabilirsin canım bakalım yarın doktorlarımız ne diyecek bize :1:

ya işte akşam vurun diyebilir de ben ilkini hemşireden görecektim orada o yüzden ya gel akşam hemşireye vurdur bak diyecek ya öyle vuracak öğlenler vur diyecek bakalım hemşire hazırlarken kolay gelirse bana kendim vururum yok karışık gelirse hastaneye vurdururum ya bende müd. yardımcımıza söyleyeyim diyorum bayan kendisi ama eşim tanınan bir ailenin çocuğu işte ne bileyim söylemek zor geliyor hadi ona derim de asıl idari amirimiz erkek ona nasıl derim ki. Kadına desem o ona der aslında da off bilmiyorum zaten iğne vurulurken gerek olmayacak ama işte aşılama zamanı rapor alırım çatlatma iğnesi olduğum zaman götürürüm napıyım ya.. ya da yıllık iznimde yazdırırım. Ay valla ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak ama ben öğleden sonra dr dan işe dönünce yazamam iş yerinde açılmıyor sitede yenileme yapılduğından beri o yüzden akşam yazarım ama sen yaz ben eve gelince okurum. Belki açılır yarın belli olmaz.

ya işte akşam vurun diyebilir de ben ilkini hemşireden görecektim orada o yüzden ya gel akşam hemşireye vurdur bak diyecek ya öyle vuracak öğlenler vur diyecek bakalım hemşire hazırlarken kolay gelirse bana kendim vururum yok karışık gelirse hastaneye vurdururum ya bende müd. yardımcımıza söyleyeyim diyorum bayan kendisi ama eşim tanınan bir ailenin çocuğu işte ne bileyim söylemek zor geliyor hadi ona derim de asıl idari amirimiz erkek ona nasıl derim ki. Kadına desem o ona der aslında da off bilmiyorum zaten iğne vurulurken gerek olmayacak ama işte aşılama zamanı rapor alırım çatlatma iğnesi olduğum zaman götürürüm napıyım ya.. ya da yıllık iznimde yazdırırım. Ay valla ikimiz içinde heyecanlı bir gün olacak ama ben öğleden sonra dr dan işe dönünce yazamam iş yerinde açılmıyor sitede yenileme yapılduğından beri o yüzden akşam yazarım ama sen yaz ben eve gelince okurum. Belki açılır yarın belli olmaz.

sıkıntılı bir durum doktoruna söyle işte böyle bir sıkıntım var akşamları iğneyi vurulsam olmazmı diye sonuçta doktorda seni anlaması gerekli calışan bir bayansın birde özel bir durum benimde şefim erkek mecburen ıkına sıkıla söyledim ben birde kamu kurumunda çalışıyorum burası çok fena yeterki biri birşey duymasın yayıldıkca yayılıyo napıyım duyarlarsa duysunlar bende heyecanlıyım bakalık doktor ne diyecek bu gün sende takma bunları ne yapalım herşey allahtan sorunları çözmeye calışıyoruz bizim bir tanığımız var 6 ay hiç korunmadılar baktılar olmadı gittiler tüp bebek yaptırdılar okadar sıkıntı çekeme diye herkezde biliyodu ayıp birşey değil ama bizim insanlarımız anlayışsız

Aşılaman oldu mu canım?

eğer bana soruyosan bugun öğleden sonra doktorda randevum var doktora gideceğim ve gittiğimde belli olacak 7 gündür iğne oluyorum inşallah yumurtalarda bir gelişme olmuştur aşılamaya gece biliriz

Son düzenleme:
eğer bana soruyosan bugun öğleden sonra doktorda randevum var dokrat gideceğim ve gittiğimde belli olacak 7 gündür iğne oluyorum inşallah yumurtalarda bir gelişme olmuştur aşılamaya gece biliriz

Günaydın canım, evet sana yazmıştım. inşallah hayırlı haberler alırsın, aşılaman yapılır sonra da güzel haberleri alırsın :)

leyla4627, canım senin aşılaman oldu mu?

Bu ay tedavi olsaydım muhtemelen benim de bugun yarın aşılamam olurdu, feci kasık ağrısı çekiyorum..

günaydın canım, evet sana yazmıştım. Inşallah hayırlı haberler alırsın, aşılaman yapılır sonra da güzel haberleri alırsın :)

leyla4627, canım senin aşılaman oldu mu?

Bu ay tedavi olsaydım muhtemelen benim de bugun yarın aşılamam olurdu, feci kasık ağrısı çekiyorum..

inşallah canım geçmiş olsun neden okadar ağrın oluyor

Bende ilac kullandigim icin hafta sonundan beri kasik agrim var ilaclardan sanirim sanki regl olucam sen bu ay ilac kullanmiyodun sanirim onceki aydan kullandigin ilacin bu ayada etkisi oluyor canin ondandir sen yumurtlama donemlerini rakip et :)

merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar :16:

merhaba doktordaki randevuma gittim bu gün 3 tane yumurtam oluşmuş 1 tanesi 10mm diğeri 18mm sonuncusuda 19mm çarşamba günün kadar ilaçlara devam dedi çarşamba günü yapılacak kontrolden sonra aşıla günüm belli olacak kızlar :16:

Merhaba canım nasılsın doktora gitmişin yumurtalarında gelişmiş ne güzel inş aşılaman bu sefer tutar tatlım hepiniz için dua ediyorum allah gönlünüze göre versin ben uzun zamandır giremiyorum malum dinlenmedeyiz iyiyim çok şükür bir sorun yok şimdilik 21kasımda kontrolüm var bebegin durumuna bakacak doktor tekrar dinlenmek çok iyi geldi bana ve bebeğime neyse kızlar tekrar girip yazarım size öpüyorum heminizi.....İyi akşamlar...

sıkıntılı bir durum doktoruna söyle işte böyle bir sıkıntım var akşamları iğneyi vurulsam olmazmı diye sonuçta doktorda seni anlaması gerekli calışan bir bayansın birde özel bir durum benimde şefim erkek mecburen ıkına sıkıla söyledim ben birde kamu kurumunda çalışıyorum burası çok fena yeterki biri birşey duymasın yayıldıkca yayılıyo napıyım duyarlarsa duysunlar bende heyecanlıyım bakalık doktor ne diyecek bu gün sende takma bunları ne yapalım herşey allahtan sorunları çözmeye calışıyoruz bizim bir tanığımız var 6 ay hiç korunmadılar baktılar olmadı gittiler tüp bebek yaptırdılar okadar sıkıntı çekeme diye herkezde biliyodu ayıp birşey değil ama bizim insanlarımız anlayışsız

canım gittim doktora daha erken gelip yazmak isterdim ama siteye işyerinde giremiyorum yenileme yapıldığından beri işte muayene etti sorun yok orada hemşrie vurdu bugünlük öğlen olması sorun olmaz bundan sonra akşam olsun dedi. Ben bizim burada yakındaki hastaneye vurdurcam çünkü ilaçlar eşimin mini buzdolabında duracak gdicem iş çıkışı acıbademde yaptırıcam eve getircem mecburen kutuyu sonra yine buz kalıbıyla sabah eşimin odaya götür, zahmetli iş eve gelcem alcam kutuyu burdaki hastanede hemen vurdurcam zaten çok koly aslında hemşire dozuda sabitledi. Ama bir kere daha görmek istiyorum. Hayırlı olsun dedi dr biraz ye zayıfsın dedi meyve kuruyemiş yicem işte. Bu arada ben kütüphanedeydim ama 9 aydır doouğm izninde olan birinini yerine bakıyordum ve stresli bir yer bir kız gelmiş ben yerime indim çok iyi oldu hem daha iyi bildiğim yer, hem oradaki beyle anlaşıyoruz çok iyi yani aşılamaya başladığım günm süper oldu rapor işim daha kolay 2-3 gün gelmesem artık sorun olmaz çok mutlu oldum tutmamam ihtimalim fazla biliyorum ama olsun baya pozitif başladım oysa cuma günü çok kötüydüm ben ya. İnşallah aşılamalarımız tutar arkadşaım güzel haberler veririz.

çok sevindim canım yumurtaların büyüklükleri süper demek 9 gün vurulmuş olacaksın bende 450 lik iki kutu var 112.5 doz ayarladı doktorum cuma gününe kadar vurulucam cumayı vurulmadan yani kontrole gidicem öğlen. Buna göre 8 gün vurulabilirim 112. 5 doz ona denk geliyor iki kutuda. Heralde yeter diyorum 3 kutu demişti dr bana 3. kutuyu karşılamıyor devlet dr sordum alayım mı diye gerek yok her ihtimale karşı demiştim ben dedi almadık ama eczacı tanıdık ayırdı gerek olursa alırım artık. Sen kaç kutu aldın ve kaç doz vuruldun canım. Gonal f miydi senin de. Bakalım cuma ne olacak büyük ihtimal bana pazartesiye kadar vurul pazartesi gel diyebilir 8. gün oluyor ya. Hadi hayırlısı olsun hakkımızda sen benden önce olucan nasıl geçti söylersin bana ben birşey demicem direk raporu götürücem o kadar. Operasyon geçiricem dicem. Yıllık iznimi yemicem eşim Kıbrıs'a gidince annem gelecek onunla zaman geçirmek için o kalan 3 günü alabilirim hem de anneme çaktırmadan dinlenirim evde. Kasım sonu olacak aşılamanın üzerinden baya geçecek ama olsun.

Son düzenleme:

Basta canim is yerinde eski yerine ve anlasa bildigin insanlarin yanina donmen guzel olmus senin psikolojin icin super olsun simdiden 1-0 onde baslamisin super moral olmus insanin anlasabildigi kisilerle calismasi cok pozitif bir duygu neyse konumuza gecelin
Bence madem hemsire ayarlamis ilaci sen obu vurmayi ogren getir gotur zor olur hem kendin daha kolay yaparsin keske bende gonal f kullansaydim kendim vururdum ben menogon kullaniyorum ve mecburen bir hemsire vurmasi gerekiyor menogonun her bir ampulu 75ml bana yeterli geldi simdiye kadar folikuller gelisti canim bende menogondan ilk asilamamdan kalan 3 ampulum vardi bu ayda 2 kutu aldim ilacin kutusunda 5toz 5su var tek tek hergun karistirip vuruyosun ilacin fiyati 140tl benim doktorun onceden devlet hastanesinde calisiyodu ama ben muayesine gidiyodum ama cok isime yariyodu tam gun yasasindan dolayi emekli oldu benim icin zor oldu hastanede calissaydi rahatlikla rapor cikartirdim ilacla ilgili emekli olunca gitcen ugrasacaksin aliyorum ilaci cokta ucuk fiyati yok allahtan carsamba gidecem bakalim ne diycek doktor cok heyecanliyim simdiden boyle birseyler paylasmak cok iyi geliyo bana tesekkurederim

Back