- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Yetisir sen ona telas yapma doktor sana recete yazmadimi ilac icin recetede kac olcek kullanacagi yazar zaten mecburen igneyi disarda bir yerde yaptircaksin recete olmadanda igneyi yapmiyolar recetesiz gitme sakin aksamlari yaptir igneyi cunku catlatma ignesinide aksam yapacaksin 36 saat sonra asilama yapilacak gunduze denk gelmeli bana doktorum boyle demisti sonucta esin tahlil verecek
Canım reçete duruyor ama ölçeği yazmıyor ki orada eczaneden ilaçları almak için yazıldı o baktım 450 lik iki kutunun adı ve çatlswtma iğnesinin adı yazıyor sadece kaç doz vurulacağı falan yazmıyor reçetede ayrı yazar belki hem zaten eğer vurdurursam ben dokrotumun olduğu hastanede vurdururum o dozunu söyler bana bende hemşireye söylerim o iğneyi o doza göre ayarlamayı falan biliyordur zaten ama baktım ki kolay kendim yaparım benim iğnem gonal f canım göbekten vuruluyor o yüzden kendimde vurabilrimişim ama hastaneye gidip vurduranlarda varmış. Çatlam iğnemde otrivelle onu zaten hastanede gece vurdururum ama acıbamede kadar gitmem gece gece, yakında hastane var orada vurdururum dedim.