How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

benim hikayemde bu işte...

ben 7 sene olacak evleneli ve bir sene korundum 6 sene olacak cocugum olmuyor cok dr gitik hic birseyimiz yok dedi 6 ti 7 di sever asilama yaptik kendi kadin doktorumda yaptigimi bile yazmiyorum ben asilamaya o kadar para verdik ki ona biz 2 defa tüp bebek yapardik özel doktara gidik ve orasi herseye para istiyorlar konusmak bile paraynandi .....bizde baska tüp bebek merkesine gittik orada benim rahimdeki suyum spermleri öldürüyor dedi doktor ve ordada 1 kez tüp bebek denedik olmadi yari kaldi ve biz coooooook üzüldük ... simdi 2 cisini deneyecegiz allah izin verirse almanyada oldugum icin 25 yasimi doldurmam gerekiyordu sikorta yari yari ödemesi icin allahtan yasimi büyütmüsük de 25 yasina kadar bekleyemezdim yok sa... gercekten zorya alah herkezin yolunu acik etsin ...

ben bunu biyerden daha duymustum tam olarak hatirlayamiyorum neyse acikladigin icin cok tesekürler......peki ben varsetki pko hastaligim var dr hemen farkeder mi pko hastaligi kandada bilinir mi....

ben 7 sene olacak evleneli ve bir sene korundum 6 sene olacak cocugum olmuyor cok dr gitik hic birseyimiz yok dedi 6 ti 7 di sever asilama yaptik kendi kadin doktorumda yaptigimi bile yazmiyorum ben asilamaya o kadar para verdik ki ona biz 2 defa tüp bebek yapardik özel doktara gidik ve orasi herseye para istiyorlar konusmak bile paraynandi .....bizde baska tüp bebek merkesine gittik orada benim rahimdeki suyum spermleri öldürüyor dedi doktor ve ordada 1 kez tüp bebek denedik olmadi yari kaldi ve biz coooooook üzüldük ... simdi 2 cisini deneyecegiz allah izin verirse almanyada oldugum icin 25 yasimi doldurmam gerekiyordu sikorta yari yari ödemesi icin allahtan yasimi büyütmüsük de 25 yasina kadar bekleyemezdim yok sa... gercekten zorya alah herkezin yolunu acik etsin ...

merhaba canım...öncelikle çok geçmiş olsun senin hikayen daha zormuşş Allah yardımcın olsun :)
canım pko hormon testlerinde belli oluyor adetin normalmi?? yani anlaşılmayan bir hastalık değil..senin rahim sıvısında asit yüksek o zaman ondan spermleri öldürüyor...ama onun tedavisi var ki...yani benim dediğim şeyse bildiğim kadarıyla var tedavisi mesela benimde rahim sıvısı azmış spermleri taşıması zor oluyormuş bana jel verdi doktor onu kullanıyorum...inşallah snde bian önce şifa bulursun canım ve bebeğine kavuşursun Allah yardımcın olsun inaşllahh...

Back