- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
merhaba arkadaşlar. ben hep aranızdaydm mesajlarınızı okuyor ama pek mesaj yazmıyordum. bizde klomen, gonal f, menogon falan hepsini denedik ama olmadı. eşimde herhangi bir sorun yok, ben de polikistik over var. birde rahimde perde vardı. laparoskopi ve histeroskopi oldum o sorun da halloldu. şu anda tek engel; pko.
bakalım bu ay adet olmadığım için adet söktürücü kullanıyorum şu anda. sonrasında da aşılama olacak... aşılama olmaktan mı yoksa aşılamanın sonucunun negatif olacağından mı korkuyorum bilemiyorum.
aslında rahim filmi çektirdim anestezisiz pek acı ağrı çekmedim. o yüzden aşılama da belki olay geçer diyorum ama ...
umarım ilk seferde olur. anne olamadan bu diyarı terk etmek istemiyorum en büyük korkum aslında işte bu...
merhaba sen sakın korkma aşılamada hiç birşey yok rahim filminden daha basit birşey bence sonuç yüzünden çekiniyosundur rabbim uygun gördüyse ilk aşılamanla hatta normal yolla bile olur sen stres yapma herşeyin başında stres geliyor demesi kolay geliyor bende yapıyorum ister istemez şeytanın işi yok bizimle uğrasıyor rabbime sığınıyorum biliyorumki şer şerde bir hayır vardır bizlerin dualarını duyuyor en uygun en güzel zamanı bekliyor hayırlısı olsun hakkımızda