- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
Haklısın canım hatta ikinizde de sorun yokken neden olmuyor diye daha çok hırpalıyorsundur kendini en azından bi sorun olsa sebebi bilirdin. Ama inan sorun olmaması işini daha da kolaylaştırıcak ve şöyle söyliyim benim hep duyduğum ikinci aşılamada şansın çok daha yüksek olduğu. İnşallah bu sefer tutacak ümidini yitirme canım Öyle çok şeye şahit oluyoruzki gerçekten olmaz diye birşey yok. İnanıyorum bu ay güzel haberlerini alıcaz... Bizim topiğimzde pozitif düşünerek eğlenerek bisürü kişi hamile kaldı. Kafanı dağıtmak istersen beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...is-kalmayan-kalmayacak-2066.html#post27190172
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnn [/QUOTE
KOLAYLAŞSIN İSTİYORUM BİR SORUN OLSAYDI EĞER DÜŞÜNÜRDÜM BÖYLE BİR SORUN VAR O DÜZELİNCE OLACAK ŞİMDİ HAVADA KALIYOR KASILIYORUM 2 AŞILAMA İÇİN ÇOK ÜMİT ETMEK İSTEMİYORUM ÜZÜLÜYORUM ÇOK BENİM BİR ARKADAŞIM VAR DOĞUŞTAN RAHMİ TERS MÜMKÜN DEĞİL ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞTİ DOKTOR 2 TANE ÇOCUĞU VAR ŞİMDİ NORMAL YOLLA OLDU BİRDE DAHA SONRA DOKTORU BU BİR MUCİZE DEMİŞTİ TIPTA BUNA ÇARE YOK AMA ALLAHIN HİKMETİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEN BİRAZ ACELE EDİYORUM CÜNKÜ YAŞ OLDU 32 DAHA FAZLA BEKLEYEMEM YAŞ İLERLEDİKÇE VUCUT ARTIK KENDİNİ YENİLEMİYOR