yapma arkadaşım ya üzme kendini burda olmamızın amacı hep beraber mücadele etmek,ağla ama dozunda bırak,bizlere kötü örnek oluyosun:)) bak çoğu arkadaşımız gibi sende aşılama olmuşssun inşallah tutucak buna inan,moralini yüksek tut ki spercikler de üzülmesin döllensinler :)))
arkadaşlar, geçen ay doktora gittğimde adetin 2. günü gel mutlaka demişti. ama ben bu ay kendiliğimden adet olamadım ve tekrar doktora gittim. doktor da 10 gün sonra adet olacaksın gibi görünüyor. 10 gün bekle adet olmazsan gebelik testi yap negatif çıkarsa adet söktürücü iç. v adetin 2. ya da 3. günü gel dedi.
biraz önce adet oldum, daha lekelenme safhasında. salı günü gitsem olur mu sizce? çok mühim mi 2. ya da 3. günü olması...
kızlar yumurtam çatlamış dua edinde
tutsun aşılama allahım önce sizlere sonra bana nasip etsin dua edin de tutsun kızlarr
kaplang cnm belli olmaz yinede moral bozma sen belki ilki gibi olmaz tutar verecek olan rabbim değil mi daha fazla aratmasın bizleri
Kızlar bişey sorcam.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 de aşılama yapıldı ama doktor yumurta çatlamışmı diye bakmadı aşılama yapmadan önce.bakması gerekmezmiydi
İnşallah tutar canım bekleme aşamasındayız işte bende dün yaptırdım dn baya ağrım vardı bugün daha iyiyim biraz ayakta kalınca sadece azcık karnım ağrıyor belim azcık sızlıyor başka bişi yok zaten olmasını beklemiyorum şu an olsa bile tüplerde zaten belirti vermez daha.
Bana bakılmadı dün aşılama yapılırken canım resepsiyona geldik doktora haber verdiler o da hasta almamış bizi beklyormuş zaten geldi odasına bile girmedim direk yukarı doğum odasına çktık ultrason yok orada zaten hiç bakılmadı yani çatlamış mı diye direk aşılama yapıldı bende sanki bakılmasını isterdim ama çatlamamış olsa bile sperm zaten 48 saat dayanıyor yumurta 24 saat yani yumurta 24 saat sonra bile çatlasa ki çok zor 36 saatte çatlıyor muhtemel ama yine de sperm yaşıyor oluyor yanii takma kafana bende bir an düşündüm sonra boşver takma dedim kendi kendime.
okuyacak olan arkadaşlar 100 az alamazlar cünkü her 100 başında okunacak duası var okumak isteyenler mesaj atsın kızlar
serenes: 100 tane
kaplang: 300 tane
1001 Fatihanın Muhabbet Dileği
1001 fatiha okunup sevdiğinizi dilediğiniz zaman ol muhabbeti allahın izniyle olur inşallah
her 100 başında;
Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz
duası okunur
Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur
Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…
listede dua için adı geçenler
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasretim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
serenes: 100 tane
kaplang: 300 tane
canım dua okuma listesine benide ekle..hemen başlıyomuyuz okumaya...birde duaya başlamadan önce hepimizin ismini söleyipmi niyet edicez
100 tanede ben okudum canım
rabbim niyetimizi biliyor burdaki isimler hepimizin takma adı nick deniyor gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz coğumuz sen gönlünden ne diye okumak kimimler için okudugunu geçir yeterli bence bu na rabbimiz kabul edecek bende nasıl niyetleneceğimizi bilmediğim için kendimce dilim döndüğünce niyet ettim canım sayı belli olduğu için sen kaçtane okuyacağını bildir canım
Merhaba, bende 100 Fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı. Benim BAT ım 29 kasım ve bende standart adet belirtileri var inşallah tutar aşılamamız. Bir yerde okumuştum karbonatla gebelik testini onu yapıyorum ama hiç köpürmüyor. çizgili gebelik testlerinden de yapmaya da korkuyorumAranızda test yapan varmı? Garip duygular içindeyim. Hepimize bol şanslar....
Karbonatla nasıl yapılıyo kız:))
Merhaba, bende 100 Fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı. Benim BAT ım 29 kasım ve bende standart adet belirtileri var inşallah tutar aşılamamız. Bir yerde okumuştum karbonatla gebelik testini onu yapıyorum ama hiç köpürmüyor. çizgili gebelik testlerinden de yapmaya da korkuyorumAranızda test yapan varmı? Garip duygular içindeyim. Hepimize bol şanslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?