• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test günün perşembemi canım..benim yarın yada öbür gün adet günüm..aşılama adeti geciktirmez galiba dimi bi bilgin varmı.

bılmıorm kı cnm ben hep erkenn olan duydum gec duymadm benım adet tarıhım 1 aralık ama persembe 14 gun oluyo asılama yapılalı persembe yptrcm tabı adet olmazsam

bılmıorm kı cnm ben hep erkenn olan duydum gec duymadm benım adet tarıhım 1 aralık ama persembe 14 gun oluyo asılama yapılalı persembe yptrcm tabı adet olmazsam

inş gülsün artık yüzümüz canım...allah kimseyi böyle sınamasın..çok zor beklemek her ay oldumu diye heyecanlanmak

yapma arkadaşım ya üzme kendini burda olmamızın amacı hep beraber mücadele etmek,ağla ama dozunda bırak,bizlere kötü örnek oluyosun:)) bak çoğu arkadaşımız gibi sende aşılama olmuşssun inşallah tutucak buna inan,moralini yüksek tut ki spercikler de üzülmesin döllensinler :)))

aynı tarihte olmuşuz aşılamamızı sonuç tarihimizde aynı,inşallah hepimiz de hamiş kalırız

kızlar normalde benim adetten bir hafta önce göğüs uçlarım çok kötü acırdı,şuan bat ıma 5 gün var göğüslerim yok denecek kadar acıyo ve arada sırada belim ağrıyo,bide hamilelik belirtileriyle adet belirtisi aynıymış o yüzden karamsar olmayın görün bakın ilk mutlu haberi ben vericem arkamdan kaplang sonrasında da patır patır diğer arkadaşlar vericek :)))

olucak inşallah ya,buna inanın.şu sıralar sadaka vermeye bakın muharrem ayı hürmetine..

mrb hanımlar yaa biraz okudum yazdıklarınızı da bilmediğim çok şey var ..klomen nie kullanılıo çatlatma kendiliğinden olmuyo mu dr nie çatlatıo biri bana söleyebilir mi acep??

ecrin aşılamadan sonraki günü 1.gün kabul edip 14.gün yada 15.gün test yapıyorsun tabi adet olmazssan!!! inşallah aşılaman tutar ilk aşılaman heralde,rabbim gönlüne göre versin canım iyi haberler alman dileğiyle..

klomeni yumurtalar büyüsün diye uygun mm ye gelsinler diye çatlatma iğnesi de malum çatır çatır çatlasın diye vurulıyoruz canım:))) aşılama mı olucaksınız,yoksa sadece klomen mi kullanıyosunuz şimdi?

ben bu aya karar verdim bebişe ve 16 kasım adet günümdü.dr a gideyim herşeyime baktıraym dedimm ve adetken hormon testi de alabileyim die adetin 4. günü 19 kasımda yani geçtiğimz pazartesi gittim..dr baktı bi sorun yok dedi ama anne tarafında ikz var mı sol tarafında çift yumurtan var % 90 ikz ihtimalin var dedi..bende hiçbişe anlamadım sordum % 10 da tek çocukta olabilr anne tarafından geçer kadına kalıtsal dedi..sonra dün hormon sonçları için gttim pazartesi gel bi bakalım tekrar yumurtalarına dedi.. benim yumurtlama dönemim 26 sından itibarenmiş o da 26 sında gel dedi eğer ikiz istemiosan bu ay korun dedi..kafam çok karışık herkese sordum ama bişi anlamadım..zaten hiç bilmiom bu konularıı..:(((

ben bu aya karar verdim bebişe ve 16 kasım adet günümdü.dr a gideyim herşeyime baktıraym dedimm ve adetken hormon testi de alabileyim die adetin 4. günü 19 kasımda yani geçtiğimz pazartesi gittim..dr baktı bi sorun yok dedi ama anne tarafında ikz var mı sol tarafında çift yumurtan var % 90 ikz ihtimalin var dedi..bende hiçbişe anlamadım sordum % 10 da tek çocukta olabilr anne tarafından geçer kadına kalıtsal dedi..sonra dün hormon sonçları için gttim pazartesi gel bi bakalım tekrar yumurtalarına dedi.. benim yumurtlama dönemim 26 sından itibarenmiş o da 26 sında gel dedi eğer ikiz istemiosan bu ay korun dedi..kafam çok karışık herkese sordum ama bişi anlamadım..zaten hiç bilmiom bu konularıı..:(((

Back