- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
günaydın canım nasılsın haftasonundan beri umarım iyisindir ağrıların geçmiştir inşallah benim sonucu öğrenmeye 1 haftam kaldı
iyiyim canım dün dinlendiğim pek söylenemez yardım edecek kimse olmayınca ve anneme de aşılamayı söylemeyince iş başa düştü eşimi gönderdim pazara kaynanam pırasa istemişti e onlarda bilmyor zaten aşılamayı onu yaptım zeytinyağlı, kendimize bu akşam için ıspanak yaptım beyazlar vardı ütüledim renkliler attım makineye napıyım ama iyiydim sol tarafta hassaslık var bazen de çok az karnıma sancı giriyor o kadar. Bugün işteyim gayet iyiyim neyse ki rahatım burda pc başındayım sürekli öğrenciler tenefüste gelşiyor kitap fişlerini kendiler bulup getiriyorlar bana ben işlemleri yapıyorımö kitap verme alma durumunda onlar derse girince rahat zaten. Canım sen kaçında aşılama olmuştun ki daha bir haftan var. Bana dr 10 gün sonra kontrol dedi erken gibi geldi ama ben aşılamanın üzerine bir 14 gün sobra gitmek istiyordum aslında ama dr öle deyince haftaya salıya randevumu aldım ben hiçbirşey düşünümyorum nötrüm nornal hayatıma bakıyorum aşılama yaptırmışım gibi düşünmek istemiyorum.