• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bu aya karar verdim bebişe ve 16 kasım adet günümdü.dr a gideyim herşeyime baktıraym dedimm ve adetken hormon testi de alabileyim die adetin 4. günü 19 kasımda yani geçtiğimz pazartesi gittim..dr baktı bi sorun yok dedi ama anne tarafında ikz var mı sol tarafında çift yumurtan var % 90 ikz ihtimalin var dedi..bende hiçbişe anlamadım sordum % 10 da tek çocukta olabilr anne tarafından geçer kadına kalıtsal dedi..sonra dün hormon sonçları için gttim pazartesi gel bi bakalım tekrar yumurtalarına dedi.. benim yumurtlama dönemim 26 sından itibarenmiş o da 26 sında gel dedi eğer ikiz istemiosan bu ay korun dedi..kafam çok karışık herkese sordum ama bişi anlamadım..zaten hiç bilmiom bu konularıı..:(((

kafanı karıştırıcak bişey yok,eğer bebek düşünüyosan oluruna bırak anladığım kadarıyla şuan için olmamasına engel bi durum yok o yüzden rahat ol kafanı karıştırma ve internet doktoru olma,burdan yazılanları kendine doğru bilği çıkarma.bakarsın bir kaç ay sonra olmuyo detaylı tahlil yaptırırsın,adetin 3.günü hormon testi yapılır,rahim filmi çekilir,yumurtalarına detaylı bakar nebilim bunlar sonraki aşama takma şimdi bunları kafaya,oluruna bırak ve çalışmalara başla canım:))))
adetin ilk gününden itibaren sayıp 10. gün 12. gün 14..ve 18.günler genelde yumurtlama tarihleridir canım bilğin olsun...

evet regl ile gebelik belirtileri aynı tek kesin belirti bence reglinin gecikmesi. Boşuna belirti arayıp araştırıp strese sokuyorsun kendini insanın elinde değil tabii mukayese etmeye çalışıyor bende çok yaptım onları ama ümitlendirmekten başka birşey olmuyor umarım vardır ama akışına bırak dinleme kendini ben c.tesi aşılama olucam ve ne kendimi dinlicem ne belirti araştırcam hiçbirşey yapmıcam kararlıyım kana gidene kadar.

cnm nerdesın face gel

Kaplang; ben dün gece çatlatma iğnemi vurdum göbekten otrivelleydi benim göbekten vuruluyormuş ama hiç ağrı sızı da yapmadı yanmada yapmadı bugünde ne ağrım var ne sancım var gayet iyi yanii. Hiç o kadar iğneyi olan ben değilim sanki. Sen çatlatma iğneni olduğunda ağrın falan olmuş muydu bu iyi halim de normal mi diye takmaya başladım ne alemim ya dimi.. Gerçi hemen çatlamıyor yuımurta zaten aşılama olacağı gün çatlayacakta insan herşeyde bir klp arıyor ya yarın hayırlısıyla yapılsa da rahatlasam.

cnm nerdesın face gel

kızlar aşılamam yapıldı çok rahat geçti sıkıntısız çok şükür. Eve geldim yattım sabahta kahvaltıda hiçbirşey yiyemedim heyecandan eşim tost yaptı yatağa getirdi yedim sonra 4.30 a kadar yattım uyudum. Kalktım karnım ağrıyor şu an, sol tarafta baskı var aslında ilk geldiğimde daha iyiydim ama şimdi daha çok sancım var. Tutsun da razıytım ama aşılamada korkacak hiçbirşey yokmuş gerçekten ki benimle biraz uğraştı da yanii rahim ağzım ters benim rakaya dönük onunla uğraştı belki de ama yine de rahattı. Şimdi beklemek kalıyor geriye 10 gün sonra gel kontrole dedi hayırlısı.

dünden beri giremedim nete dün iş çıkısı anneme gittim dünde orda kaldım bugünde akşam eve gelebildim o yüzden konulara pek dahil olamadım hepiniz iyisinizdir inşallah ne var ne yok:34::34::34::34::34::34::34::34:

yani şimdi ikiz olması için doktor mu çatlatmalı?? kendiliğinden olur mu??

ilaç kullanmıyosun sanırım eğer ilaç kullanıyorsan doktor çatlama iğnesi veriyor zaten kadınların bir döngüsü var bu döngüde her yumurta çatlıyor eğer spemlerle bulusursa bebek buluşmazsa regl kanaması oluyo canım kadınların bu döngüsünde 10 - 18 günler arasında çatlama gerçekleşir tam günü belli değildir ilaç kullanıldığında yumurtalar belli bir seviyeye getirilir ilaçla daha sonra çatlama iğnesi vurulur ve 36 saat sonra yumurta çatlar günü bellidir.

kızlar aşılamam yapıldı çok rahat geçti sıkıntısız çok şükür. Eve geldim yattım sabahta kahvaltıda hiçbirşey yiyemedim heyecandan eşim tost yaptı yatağa getirdi yedim sonra 4.30 a kadar yattım uyudum. Kalktım karnım ağrıyor şu an, sol tarafta baskı var aslında ilk geldiğimde daha iyiydim ama şimdi daha çok sancım var. Tutsun da razıytım ama aşılamada korkacak hiçbirşey yokmuş gerçekten ki benimle biraz uğraştı da yanii rahim ağzım ters benim rakaya dönük onunla uğraştı belki de ama yine de rahattı. Şimdi beklemek kalıyor geriye 10 gün sonra gel kontrole dedi hayırlısı.

hayırlı olsun canım artık geri sayım başladı sancıların dinlenince geçer canım dikkat et kendine yorulma sakın güzel haberlerini bekleyeceğim bu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor göğüslerim ağrıyo sağıma yada soluma yatamıyorum ilk aşılamamdada böyle olmuştu sanırım gene olmadı :43::43::43: geçen aşılamamda 8 gün önce olmuştum aynı belirtilerle sanırım gene 8 gün önce olacağım moralim çok bozuk sizlerden bari güzel haberler alayım:14::14::14::14:

kızlar yumurtam çatlamış dua edinde
tutsun aşılama allahım önce sizlere sonra bana nasip etsin dua edin de tutsun kızlarr

kaplang cnm belli olmaz yinede moral bozma sen belki ilki gibi olmaz tutar verecek olan rabbim değil mi daha fazla aratmasın bizleri

kızlar yumurtam çatlamış dua edinde
tutsun aşılama allahım önce sizlere sonra bana nasip etsin dua edin de tutsun kızlarr

kaplang cnm belli olmaz yinede moral bozma sen belki ilki gibi olmaz tutar verecek olan rabbim değil mi daha fazla aratmasın bizleri

inşallah tutar aşılaman yaşadıklarımız zor şeyler umutlarımızın yıkılması ben her ay perişan oluyorum ağla ağla içim çıkıyor içeme atamam zaten ağlayınca rahatlıyorum en azından dualarımda hepiniz varsınız her namazımdan sonra kendim için istediklerimi sizler içinde istiyorum allahım çok aratmasın çok bekletmesin bizleri

hayırlı olsun canım artık geri sayım başladı sancıların dinlenince geçer canım dikkat et kendine yorulma sakın güzel haberlerini bekleyeceğim bu arada dün akşamdan beri belim ağrıyor göğüslerim ağrıyo sağıma yada soluma yatamıyorum ilk aşılamamdada böyle olmuştu sanırım gene olmadı :43::43::43: geçen aşılamamda 8 gün önce olmuştum aynı belirtilerle sanırım gene 8 gün önce olacağım moralim çok bozuk sizlerden bari güzel haberler alayım:14::14::14::14:

sana öm de yazdım canım bak yine yazayım regl gelmeden umut kesilmez dur bakalım aynı belirtilerle gebe de kalabilirsin. Hemen moral bozma bakalım..

arkadaşlar, geçen ay doktora gittğimde adetin 2. günü gel mutlaka demişti. ama ben bu ay kendiliğimden adet olamadım ve tekrar doktora gittim. doktor da 10 gün sonra adet olacaksın gibi görünüyor. 10 gün bekle adet olmazsan gebelik testi yap negatif çıkarsa adet söktürücü iç. v adetin 2. ya da 3. günü gel dedi.
biraz önce adet oldum, daha lekelenme safhasında. salı günü gitsem olur mu sizce? çok mühim mi 2. ya da 3. günü olması...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kaplang canım ben bu ay aşılama olmadım biliyorsun, ama spermcikler ve yumurtalar belki bir süpriz yapar ben yine de adet günümü vereyim :) 28 Kasım canım.

Ben de duaya katılmak istiyorum 100 fatiha alayım :) Bu aralar çok yoğundum hem işte hem evde, o yüzden yazdıklarınıza da bakamadım ben de yazamadım. Ama hep aklımdasınız. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız dua ediyorum çok çok :)

leyla4627, canım senin için avatarımı değiştirdiiim :) biraz karamsardı aynı benim gibi. ama olumlu ve pozitif düşünmek için bebiş koydum :9: :15:

Hepiniz dualarımdasınız.. Hep birlikte bebişlerimize kavuşalım inşallah..

Kızlar bişey sorcam.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 de aşılama yapıldı ama doktor yumurta çatlamışmı diye bakmadı aşılama yapmadan önce.bakması gerekmezmiydi

selam kızlar ben asılama olalı bugün 8 günüm göbegim altı sanırım kasık oluyor agrılarım var bi de akıntım var biras yeşilimsii böle olan var mııı aranız daa

Back