• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yapma arkadaşım ya üzme kendini burda olmamızın amacı hep beraber mücadele etmek,ağla ama dozunda bırak,bizlere kötü örnek oluyosun:)) bak çoğu arkadaşımız gibi sende aşılama olmuşssun inşallah tutucak buna inan,moralini yüksek tut ki spercikler de üzülmesin döllensinler :)))

ay bilmiyorum ben hep böyleylm gercii ama herseye aglayasım var baana hersey dokunaklıı
kimseye de kötüü örnek olmayımm sizler mutluuu olunn
arkadaşlar, geçen ay doktora gittğimde adetin 2. günü gel mutlaka demişti. ama ben bu ay kendiliğimden adet olamadım ve tekrar doktora gittim. doktor da 10 gün sonra adet olacaksın gibi görünüyor. 10 gün bekle adet olmazsan gebelik testi yap negatif çıkarsa adet söktürücü iç. v adetin 2. ya da 3. günü gel dedi.
biraz önce adet oldum, daha lekelenme safhasında. salı günü gitsem olur mu sizce? çok mühim mi 2. ya da 3. günü olması...

neden giditmen gerek asılama için

kızlar yumurtam çatlamış dua edinde
tutsun aşılama allahım önce sizlere sonra bana nasip etsin dua edin de tutsun kızlarr

kaplang cnm belli olmaz yinede moral bozma sen belki ilki gibi olmaz tutar verecek olan rabbim değil mi daha fazla aratmasın bizleri

İnşallah tutar canım bekleme aşamasındayız işte bende dün yaptırdım dn baya ağrım vardı bugün daha iyiyim biraz ayakta kalınca sadece azcık karnım ağrıyor belim azcık sızlıyor başka bişi yok zaten olmasını beklemiyorum şu an olsa bile tüplerde zaten belirti vermez daha.

Kızlar bişey sorcam.ben ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum.15 de aşılama yapıldı ama doktor yumurta çatlamışmı diye bakmadı aşılama yapmadan önce.bakması gerekmezmiydi

Bana bakılmadı dün aşılama yapılırken canım resepsiyona geldik doktora haber verdiler o da hasta almamış bizi beklyormuş zaten geldi odasına bile girmedim direk yukarı doğum odasına çktık ultrason yok orada zaten hiç bakılmadı yani çatlamış mı diye direk aşılama yapıldı bende sanki bakılmasını isterdim ama çatlamamış olsa bile sperm zaten 48 saat dayanıyor yumurta 24 saat yani yumurta 24 saat sonra bile çatlasa ki çok zor 36 saatte çatlıyor muhtemel ama yine de sperm yaşıyor oluyor yanii takma kafana bende bir an düşündüm sonra boşver takma dedim kendi kendime.

Ben kalktım kahvaltı ettim tabakları çalkaladım makineye yerleştirdim pazara da eşimi gönderdim ben gideyim sen gelme bir gün oldu daha dedi hem arabada da sallanırsın dedi çukurlar var falan bende pazarda kendimi kaybederim dolaşırım unuttuğum var mı diyee. Ondan o gitti. Ben kaynanama yemek yapcam bilmiyolar aşılama olduğumu pırasa istedi zeytinyağlı onu yapcam dinlencem sonra bize ıspanak yapcam sonra beyazlar var onları ütülemem lazım eşimin atleti kalmadı dinlenerek yapıcam işte. Bugün de iyiyim oldukça çok ayakta durursam azcık karnım ağrıyor sadece. Sol tarafta da hassaslık var.

okuyacak olan arkadaşlar 100 az alamazlar cünkü her 100 başında okunacak duası var okumak isteyenler mesaj atsın kızlar

serenes: 100 tane
kaplang: 300 tane

1001 Fatihanın Muhabbet Dileği

1001 fatiha okunup sevdiğinizi dilediğiniz zaman ol muhabbeti allahın izniyle olur inşallah

her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz

duası okunur

Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…

listede dua için adı geçenler

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasretim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu ay aşılama olacak ya herhalde yumurtaların gelişimini ve büyümesini sağlamak içn çağırmıştır herhalde. o yüzden aşılama yaptıran arkadaşlar adetin 2. ya da 3. günü olması çok mühim mi ?

İnşallah tutar canım bekleme aşamasındayız işte bende dün yaptırdım dn baya ağrım vardı bugün daha iyiyim biraz ayakta kalınca sadece azcık karnım ağrıyor belim azcık sızlıyor başka bişi yok zaten olmasını beklemiyorum şu an olsa bile tüplerde zaten belirti vermez daha.

Bana bakılmadı dün aşılama yapılırken canım resepsiyona geldik doktora haber verdiler o da hasta almamış bizi beklyormuş zaten geldi odasına bile girmedim direk yukarı doğum odasına çktık ultrason yok orada zaten hiç bakılmadı yani çatlamış mı diye direk aşılama yapıldı bende sanki bakılmasını isterdim ama çatlamamış olsa bile sperm zaten 48 saat dayanıyor yumurta 24 saat yani yumurta 24 saat sonra bile çatlasa ki çok zor 36 saatte çatlıyor muhtemel ama yine de sperm yaşıyor oluyor yanii takma kafana bende bir an düşündüm sonra boşver takma dedim kendi kendime.

Doğru sölüyon aslında canım bşde bana catlatma iğnesi yapıldı heralde çatlamıştır dşye düşünüyorum

canım kendiliğinden olur,dedim ya bir kaç herneyse 3 ay beklersin doğal yollarla olması için baktın olmuyo gebeliğe engel bi durum varmı diye detaylı bi tahlil yaptırırsın.ok?

belki yapın böyledir elinde değildir ama değişmeye bak bu sana ilerde dönüşü kötü olur,buğün rüyamda çok güzel şeyler gördüm inşallah hamiş kalıcaz canım,inşallah aşılamamız tutucak,bu arada benim bat a fazla bişey kalmadı perşembe günü belli olucak çok heyecanlıyım sanki hamile gibiyim:)))

okuyacak olan arkadaşlar 100 az alamazlar cünkü her 100 başında okunacak duası var okumak isteyenler mesaj atsın kızlar

1001 Fatihanın Muhabbet Dileği

1001 fatiha okunup sevdiğinizi dilediğiniz zaman ol muhabbeti allahın izniyle olur inşallah

her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz

duası okunur

Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…

listede dua için adı geçenler

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasretim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım dua okuma listesine benide ekle..hemen başlıyomuyuz okumaya...birde duaya başlamadan önce hepimizin ismini söleyipmi niyet edicez

canım dua okuma listesine benide ekle..hemen başlıyomuyuz okumaya...birde duaya başlamadan önce hepimizin ismini söleyipmi niyet edicez

rabbim niyetimizi biliyor burdaki isimler hepimizin takma adı nick deniyor gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz coğumuz sen gönlünden ne diye okumak kimimler için okudugunu geçir yeterli bence bu na rabbimiz kabul edecek bende nasıl niyetleneceğimizi bilmediğim için kendimce dilim döndüğünce niyet ettim canım sayı belli olduğu için sen kaçtane okuyacağını bildir canım

rabbim niyetimizi biliyor burdaki isimler hepimizin takma adı nick deniyor gerçek isimlerimizi kullanmıyoruz coğumuz sen gönlünden ne diye okumak kimimler için okudugunu geçir yeterli bence bu na rabbimiz kabul edecek bende nasıl niyetleneceğimizi bilmediğim için kendimce dilim döndüğünce niyet ettim canım sayı belli olduğu için sen kaçtane okuyacağını bildir canım

Tmm canım ben şindilik 100okuyum kalırsa yine okurum

Merhaba, bende 100 Fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı. Benim BAT ım 29 kasım ve bende standart adet belirtileri var inşallah tutar aşılamamız. Bir yerde okumuştum karbonatla gebelik testini onu yapıyorum ama hiç köpürmüyor. çizgili gebelik testlerinden de yapmaya da korkuyorum:( Aranızda test yapan varmı? Garip duygular içindeyim. Hepimize bol şanslar....

Merhaba, bende 100 Fatiha okudum. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı. Benim BAT ım 29 kasım ve bende standart adet belirtileri var inşallah tutar aşılamamız. Bir yerde okumuştum karbonatla gebelik testini onu yapıyorum ama hiç köpürmüyor. çizgili gebelik testlerinden de yapmaya da korkuyorum:( Aranızda test yapan varmı? Garip duygular içindeyim. Hepimize bol şanslar....

Karbonatla nasıl yapılıyo kız:))

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar

fatiha okuyan arkadaşların gönüllerine dillerine sağlık fatiha okuma sayımız tamamlanmıştır ayrıca hepiniz okuduysanız 1 tane fatihayı okuyup son duasını yapacağım bana haber verin
okuyan arkadaşlar

kaplang:300 okundu
serenes:100
leyla4627:400
basakbas:100 okundu
sedefekrem:100

toplam:1000
kalan:1

benim daha bir haftam var bazı ağrılarım var regl olcam bende sanırım regl tarihim geçmeden test yapamaö herhalde o cesaret yok bende allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın canım nasılsın haftasonundan beri umarım iyisindir ağrıların geçmiştir inşallah benim sonucu öğrenmeye 1 haftam kaldı:52::52::52::52::52::52:

Back