• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım 200 tane kaldı,akşama doğru okurmusun sana haber veririm özel mesajdan,bu arada boşalttım mesajları

Çok mutsuzum erkenden geldi kapkahverengi bir akıntı adet başlangıcı. Sanırım kist oluşmuş. Test de yaptım tek çizgi çıktı. Umutlarım sona erdi... İnşallah sizden iyi haberler alırız.

öğrene bilsek keske hiç değilse ona göre davranırız canım bende hiç sakınmıyorum kendimi dediğin gibi olacaksa eğer her şekilde olur allah hayırlısını versin birşey sorcam aşılama ve sperm tahliline nekadar verdiniz canım

canım aşılama için hastaneye 567 verd,k 570 de işte. Sperm tahlili için normalde 100 falan alıyorlarmış ama doktorun anlaşması varmış labaratuarla hastaneden istek formunu götürünce para almıyorlarmış kızlar son muayanemde bize verememişler acele çıkmıştık o gün labtan adam deyince eşim gitti aldı hastaneden para vermedik ona. Benim ilaçlarla bini buldu geçti bile.

Çok mutsuzum erkenden geldi kapkahverengi bir akıntı adet başlangıcı. Sanırım kist oluşmuş. Test de yaptım tek çizgi çıktı. Umutlarım sona erdi... İnşallah sizden iyi haberler alırız.

canı hayırlısı olsun. Sen kendin karar veremezsin kist olup olmadğına dr gittin mi. Regl olursan kist olmamıştır kist olunca regl gecikiyor hem olmuşsa bile fonksiyonel kisttir yani yumurta çatlamamıştır kist olmuştur o da regliyle atılıyor zarar vermiyor ama dur bakalım daha belki devamı gelmez.

ne söylesem hangi kelimeyi kullansam bilemedim üzülme demekten başka söylene bilecek hiç birşey yok yerleşme kanaması olma ihtimali olabilrimi acaba sen genede isyan etme şükret bak sağlığımız yerinde allahım birgün bizlerede bir bebek nasip edecekmiş yıllarca bekleyenler var canım allah bizleri inşallah yıllarca bekletmez bol bol dua et Bir hadis-i şerifte buyuruluyor ki:(Mümin dua ettiği zaman, Allahü teâlâ, Cebrail aleyhisselama, "İsteğini hemen yapma, ben onun sesini seviyorum" buyurur. bizlerde bol bol dua edelim Duâ ettiğinizde çok isteyelim ,çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez.. hadi bakalım gül biraz neşelen :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ne desek seni teselli edemiycek canım biliyorum...içine atma bence ağlamak istersen ağla...rahatlatır insanı ağlamak...dua et canım bol bol...bidahaki aya odaklan.en son ne zaman adet olmuştun canım..klomen kullanmışmıydın.klomen geciktirir derler bide.

ecrin aşılamadan sonraki günü 1.gün kabul edip 14.gün yada 15.gün test yapıyorsun tabi adet olmazssan!!! inşallah aşılaman tutar ilk aşılaman heralde,rabbim gönlüne göre versin canım iyi haberler alman dileğiyle..
canım ben dün hastakandım hiç erken olmazdı ama Allah daha fazla ümitlenmemi istemedi heralde hayırlısı inşallah diğer ardaşlar güzel haberler alırlar

hoş geldin aramıza ve hayırlı olsun

benim doktorum regl tarihimden 2 gün sonra testi yaptır dedi bundan önce yapacağın sonuçlar pozitif çıkabilir dedi çünkü yaptırdığım çatlama iğnesinde hamilelik hormonu varmış regl tarihin geçmeden yapılması durumunda sonucun pozitif çıkacağını söyledi ben her ihtimalde bekleyeceğim canım doktorunun söylemesi lazım benim formlarda okuduğum aşılamadan 15 gün sonra kan testinde cıkıyomuş canım

Test yapmaya gerek bile kalmadı erkenden regl oldum :( kısmet değilmiş demekki... ilk aşılamam sonuç olumsuz...

canım ben dün hastakandım hiç erken olmazdı ama Allah daha fazla ümitlenmemi istemedi heralde hayırlısı inşallah diğer ardaşlar güzel haberler alırlar

canım ne zaman olmuştun aşılamanı...tatlım zaten aşılamada genelde ikinci sefrde hamile kalınıyomuş..ilk seferde kalanlar cok nadir..sıkma canını canım daha yolun başındasın

canım ne zaman olmuştun aşılamanı...tatlım zaten aşılamada genelde ikinci sefrde hamile kalınıyomuş..ilk seferde kalanlar cok nadir..sıkma canını canım daha yolun başındasın

aşılamanın bugün tam 7.günü test yapsam çıkar mı acaba napayım çok merak ettim

Test yapmaya gerek bile kalmadı erkenden regl oldum :( kısmet değilmiş demekki... ilk aşılamam sonuç olumsuz...

canım yaa ne desem ki belki değildir bekle dedim ama ne çok isterdim bizi biz anlarız ancak bende aynı şeyi söylüyorum kana gidemeden regl olurum ben diyorum benim umudum zaten az sanmıyorum ilk seferde olacak kadar şanslı olacağımı ikincide şans daha da artıyor canım her zaman umut var biz biraz uğraşarak sahip olucaz ama sabretmemiz lazım Rabbim sınıyor bizi biz bu sınavı layıkıyla vereceğiz arkadaşım ben kendimi hazırladım bile tutmazsa fazla üzülmemek için. Hayırlısı hayırlı zamanda olsun diyorum ben herzaman.

Doktora daha gitmedim iyice bi sökülsün 2. günü giderim baksın bakalım kist varmı. Beni doktor ameliyat etmek istiyor 2. aşılamayı denermi bilmem. Sebebi bilinmeyen infertilitede laparoskopi ile bakacakmış n e var ne yok. Rahminde sıvı var deyip duruyordu. Ümitsizliğe kapıldım birden. Allahım bana sabır ver. 1 seneyi geçti bizim bebek deneme sürecimiz. Bu arada 2 rahim filmi çekildim ilkinde kapalı demişti dr 2. çekildiğimde açık dendi o yüzden aşılamaya geçtik. Hayırlısı olsun hepimiz için...

slm canım test yaptırmayı düşünmüyorum yarın,buğün idrar testi yaptım negatif çıktı.29-30 kasıma kadar kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum canım,inan çok tırsıyorum günler yaklaşınca.göğüslerim ağrımaya başladı bilmiyorum hamileliğin belirtisimi,adetin belirtisimi anlamadım hep beraber görücez canım:))

slm canım test yaptırmayı düşünmüyorum yarın,buğün idrar testi yaptım negatif çıktı.29-30 kasıma kadar kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum canım,inan çok tırsıyorum günler yaklaşınca.göğüslerim ağrımaya başladı bilmiyorum hamileliğin belirtisimi,adetin belirtisimi anlamadım hep beraber görücez canım:))

bosu bosuna niye idrar testi yapiyorsun seker...gusel haberler getir insallah...

hakkında hayırlısı olsun canım,üzülme ne olur.olucak inşallah buna inan,bir sonraki aşaman neydi tekrar aşılamamı,tüp bebek mi? sen benden sonra değilmiydin yani bat ın? evet belkide yerleşme kanamasıdır,geç döllenmedir,bekle bakalım,haber ver bize

inşallah aşılamaya gerek kalmadan sende bu ay hamiş kalırsın canım,sanada az kaldı bir kaç gün sonra belli olucak,inşallah olur canım ya,inan ki yemek yaparken hep duamdasınız,biraz önce sarma yapıyodum her sarışımda ayetel kürsü okudum:)) tek tek te isim okudum,sen,kaplang,cemre,eloserce,beğüm,buzin ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlar.

bu arada daha avatarını göremedim iyiki değiştirdin deli dolu olun ya,cıvıl cıvıl olun:)))

dua ve muhabbetle canım

ne bilim ya bi umut belki silik çıkar dedim,ne kadar yakın baksamda ne silik nede çizik bişey vardı:))) ya ne yapim gülüm haktan hayırlsı boşuna kasıyoruz kendimizi ama elimizde değil işte.inşallah bir kaç gün sonra iyi haberler veririm,ayy canım sıkıldı bi siğara içeyim:((

Back