ya aşılama yaptıran arkadaşlarım gelin dua toplayalım.herkes ayetel kürsü okusun yada farklı bi dua varsa onu okuyalım hep beraber.bu arada bende 2.aşılamamı oldum.herkes ne zaman olduğunu ve bat ını yazssın ona göre dua edelim bol bol
azra senin aşılaman ne zamandı,kaçıncı gündesin? inşallah tutar hepimizin ki,karamsar olmayın ya bakın benim aşılamanın 5.günü ikiz hamile kalıcam hissediyorum :))) ama olumsuz olursada fazla üzülmem ...herşeyi oluruna bırakın kızlar
benim bir sonraki regl tarihim 3 aralık kızlar
azra senin aşılaman ne zamandı,kaçıncı gündesin? inşallah tutar hepimizin ki,karamsar olmayın ya bakın benim aşılamanın 5.günü ikiz hamile kalıcam hissediyorum :))) ama olumsuz olursada fazla üzülmem ...herşeyi oluruna bırakın kızlar
İnş Canım dualarım sizinle evet ilk bebeğim 2,5 senedir bekliyorduk 3 aşılama ilaçlar yorulmuştum artık ekimde dinlenmemi istedi doktor kasımda tekrar 4.aşılama olacaktı ama mucizem geldi hamileyim şimdi 7 haftalık allahım sizlerede göstersin inş...
merhaba arkadaşlar. ben hep aranızdaydm mesajlarınızı okuyor ama pek mesaj yazmıyordum. bizde klomen, gonal f, menogon falan hepsini denedik ama olmadı. eşimde herhangi bir sorun yok, ben de polikistik over var. birde rahimde perde vardı. laparoskopi ve histeroskopi oldum o sorun da halloldu. şu anda tek engel; pko.
bakalım bu ay adet olmadığım için adet söktürücü kullanıyorum şu anda. sonrasında da aşılama olacak... aşılama olmaktan mı yoksa aşılamanın sonucunun negatif olacağından mı korkuyorum bilemiyorum.
aslında rahim filmi çektirdim anestezisiz pek acı ağrı çekmedim. o yüzden aşılama da belki olay geçer diyorum ama ...
umarım ilk seferde olur. anne olamadan bu diyarı terk etmek istemiyorum en büyük korkum aslında işte bu...
ya aşılama yaptıran arkadaşlarım gelin dua toplayalım.herkes ayetel kürsü okusun yada farklı bi dua varsa onu okuyalım hep beraber.bu arada bende 2.aşılamamı oldum.herkes ne zaman olduğunu ve bat ını yazssın ona göre dua edelim bol bol
Merhabalar. Ben de ilk aşılamamı 15 kasımda oldum. Doktorum 12 gün sonra gel dedi. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağırlık ve batmalar oluyor. Ve yapışkan bir akıntı geldi bugün size de oldumu enfeksiyon mu oldum acaba. İlk aşılamam olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Sizde farklı durumlar sözkonusumu?
bende aşılama günündne itibaren 14 gün sayıcam 7 aralık ediyor en fazla o kadar olur yanii. Azra ile aynı dr gidiyoruz o dün yaptırdı aşılamayı dr ona 10 gün sonra gel demiş ama bana erken gibi geldi yaa gebelik testi için çağıracaksa ben olmazsam regl 12-13. günde giderim tutarım kendimi.
kaplang; hani ben yazdım yaa 2. kutuda vuramadım mı acaba iğnede hala yer vardı bastım dışarı ilaç çıktı bitmiş olması lazımdı ama dedim ya ben araştırdım onu 450 lik iğnelerde fazladan doz oluyormuş genelde 600 lük oluyormuş fazladan 150 falan ama her iğnede farklı da oluyormuş. Doktorlar yine de 450 likten ölçüyorlartmış içinde ne kadar fazlalık olduğuna bakmadan. Yanlış vuranlar fazla vuranlar var ama tamamlayabilmişler öylelikle demek ki ondan fazlaydı çünkü vuramamış olamazdım kolay birşey zaten o yüzden içim rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?