Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sen stres yapma regl belirtisiyle hamilelik belirtisi ayniymis canim iyi seyler dusunki iyi olsun bana doktorum regl donemin gecsin 2gun sonra yap dedi neden diye sordugumda vuruldugum catlatma ignesi hamile hormonu icerdiginden regl tarihinden once yapilacak testlerde pozitif cikaracagini soyledi bu yuzdem regl tarihiminin gecmesini bekleyecegim senin 10gun sonra sonucunda ne cikacak bakalim insallah bebis haberi duyacagiz

ya aşılama yaptıran arkadaşlarım gelin dua toplayalım.herkes ayetel kürsü okusun yada farklı bi dua varsa onu okuyalım hep beraber.bu arada bende 2.aşılamamı oldum.herkes ne zaman olduğunu ve bat ını yazssın ona göre dua edelim bol bol

ne yaptın sedef olurmu hiç öyle şey belkide yumurtlaman oluyodur şuan,karamsar olma.benimde 2.aşılamam ve benimde 5.günüm bende herhangi bi ağrı,sancı felan yok ama hiçbişey takmıyorum kafaya,sende mi 15 kasımda oldun aşılamanı bende 15,nde oldum.bat ın ne zaman?aynı zamanlarda sonuç alıcaz heralde?

inşallah güzel haberler alırız

azra senin aşılaman ne zamandı,kaçıncı gündesin? inşallah tutar hepimizin ki,karamsar olmayın ya bakın benim aşılamanın 5.günü ikiz hamile kalıcam hissediyorum :))) ama olumsuz olursada fazla üzülmem ...herşeyi oluruna bırakın kızlar

bu duayı okuyabiliriz isterseniz bir tablo hazırlamak lazım herkez olur derse yapalım

1001 Fatihanın Muhabbet Dileği

1001 fatiha okunup sevdiğinizi dilediğiniz zaman ol muhabbeti allahın izniyle olur inşallah

her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz

duası okunur

Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…

inşallah canım inşallah ama ikize bakmak zor ben söyleyim yardım lazım tek başına nasıl baş edeceksin olsunda ikiz olsun 1 kız 1 erkek olsun ikisi bir çıkmış olur aradan :)

benim bir sonraki regl tarihim 3 aralık kızlar

bende aşılama günündne itibaren 14 gün sayıcam 7 aralık ediyor en fazla o kadar olur yanii. Azra ile aynı dr gidiyoruz o dün yaptırdı aşılamayı dr ona 10 gün sonra gel demiş ama bana erken gibi geldi yaa gebelik testi için çağıracaksa ben olmazsam regl 12-13. günde giderim tutarım kendimi.

Ben bu akşamda iğnemi yaptım çok şükür acımadı dün de acımamıştı hiç ağrım sızımda yok ama korku var ya gelişmediyse ya fazla yumrta gelişirse iptal olursa yarın öğlene kadar stresli geçecek ah bir gün verse aşılama için de rahat etsem yaa..

kaplang; hani ben yazdım yaa 2. kutuda vuramadım mı acaba iğnede hala yer vardı bastım dışarı ilaç çıktı bitmiş olması lazımdı ama dedim ya ben araştırdım onu 450 lik iğnelerde fazladan doz oluyormuş genelde 600 lük oluyormuş fazladan 150 falan ama her iğnede farklı da oluyormuş. Doktorlar yine de 450 likten ölçüyorlartmış içinde ne kadar fazlalık olduğuna bakmadan. Yanlış vuranlar fazla vuranlar var ama tamamlayabilmişler öylelikle demek ki ondan fazlaydı çünkü vuramamış olamazdım kolay birşey zaten o yüzden içim rahatladı.

Merhabalar. Ben de ilk aşılamamı 15 kasımda oldum. Doktorum 12 gün sonra gel dedi. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağırlık ve batmalar oluyor. Ve yapışkan bir akıntı geldi bugün size de oldumu enfeksiyon mu oldum acaba. İlk aşılamam olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Sizde farklı durumlar sözkonusumu?

aşılamam dün oldu daha baslardayım inş tutar bende oluruna bıraktım olursa olur

benim 2 ci olucak tutarsakızım var 7 yasında o da asılamayla olmuştu inş bu da ögle olur olmazsada çok takmıyorum hayırlısı herseyin ...

Pko icin diyet yapiyor musun? glisemik indeksi düsük beslenmek cok önemli. ben bu sekilde hallettim. bununla ilgili internette cokca yazi bulabilirsin

canıım aşılaman hayırlı olsuun :) hep dua ediyorum size, tüm aşılama yapan arkadaşlarımıza. Sonunda hep iyi haberler alın inşallah:) Pozitif düşünün pozitif olsun kızlar
:)))

hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 17 kasımda oldum ilk aşılamamı benim doktorum regl olmazsa yada olursan gel dedi mecburen regl bekleyeceğim benimde var sol kasığımda batma ama arasıra oluyor gögüslerim şiş ve ağrıyor bende kupkuru hiç birşey yok normalde hep akıntım olurdu ama aşılamadan sanırım hiç bir akıntım yok düşünmemeye çalış canım beklemek cok zor biliyorum ama mecburuz bekelım 12. gün gidince doktorun ne diyecek bizleri habersiz bırakma

ben mecbur bekleyeceğm doktorum öyle dedi cunku aralıgada çok var geçmiyo günler azradan takip ederiz ozaman ne dediğini doktorun her doktorun çalışma şekli farklı fikir edinmiş oluruz

iğneyi vuramama sansın olmazdı zaten otamatik bir iğne çünkü benim aklıma geldi acaba her ihtimale karsı fazla dozmu kokuyolar diye söyleyipte aklını karıştırmak istemedim en azından için rahatlamış canım birde ona stres yapmazsın artık bugun doktora gidiyosun sanırım haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…