Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 2 ci olucak tutarsakızım var 7 yasında o da asılamayla olmuştu inş bu da ögle olur olmazsada çok takmıyorum hayırlısı herseyin ...

haa senin bir çocupun var demek 7 yaşında maşallah canımm. Demek o da aşılamayla oldu. O aşılamanı kim yapmıştı canım senin Eskişehir'de. İnşallah bu da tutar canım hayırlısı.

evet işte bende dedim nasıl oldu ama araştırınca böyleymiş valla şu internet bir nimet neyi merak ediyorsan illa buluyorsun. Evett bugün dr günüm inşallah güzel haberler verir bana mübarek gün Cuma aşılamam olur. Valla mideme kramplar giriyor düşünmekten.

benim 2 ci olucak tutarsakızım var 7 yasında o da asılamayla olmuştu inş bu da ögle olur olmazsada çok takmıyorum hayırlısı herseyin ...

Evet herşeyin hayırlısı cnm bak ilk çocuğunda aşılamayla olmuş buda olur inş sitres yapma takma kafana rahat ol cnm birazda kafaya takınca olmuyor zamana bırakmak gerek...

Ewet canım bnde 15 ve 16 kasımda iki aşılama oldum sansımız artar dedi doktor iki gün arka arkaya yaptı..benim adet tarihim 25-26 kasım inş olmam

Bende var canım sancı...adet olcam gibiallahım dualarımızı kabul etsin canım..akıntı enfeksiyondan değildir canım sanmıyorum.aşılama olanlarda genelde oluyo ama bende yok

Kızlar bide herkes kaç yumurtayla aşılama oldu yazarmısınız hepiniz..ben 3 yumurtyala aşılama oldum...yumurta fazla olunca sans artıyomu???

Ewet canım bnde 15 ve 16 kasımda iki aşılama oldum sansımız artar dedi doktor iki gün arka arkaya yaptı..benim adet tarihim 25-26 kasım inş olmam

Kızlar bide herkes kaç yumurtayla aşılama oldu yazarmısınız hepiniz..ben 3 yumurtyala aşılama oldum...yumurta fazla olunca sans artıyomu???

evet iki aşılama arkaya arkaya yapanlar varmış duydum onu da benim dr tek yapacak heralde sanırı her yumurtanın çatlaması farklı oluyorsa ondan iki kere yapıyorlardır ama spermler zaten 48 saat yaşıyor yani.Bence yumurta sayın iyi zaten 3 ten fazla gelişince sanırım yapılmıyor çoğul gebelik riski olduğu için. Ben daha bilmiyorum bugünde gidicem baya yumurtam vardı kaç tanesi gelişti kaç taneyle yapılacak bugün öğrenirim sanırım bir terslik çıkmazsa söylerim kontrolden gelince. Şans artar tabi biri döllenmese öbürü döllenir belki.

Hadi bakalım gzl haberlerle gel canım gelince yaz mutlaka

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım

ben 3.5 senelik evliyim çocuğum yok benimde doğal yolla olmuyor over kistinden ameliyat oldum 3 santimdi aşırı büyüme yaptığı için aldı doktorum
şimdi marmara üniversitesi pendik eğtim ve araştırmada tedavi görüyorum
benimki de sebebi belirlenemiyen infertilite ilk klomenle çatlatma iğnesi vurulup ilişki önerdi doktor yumurta çatladı gebelik olmadı
şimdide aşılama yaptı önce klomen kullandım 5 tane sonra gece 11 de çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonra aşılama yaptılar
bir hafta sonra yani bugün progestoron tahlili verdim
haftaya bugün gebelik için bakacaklar da şey bana doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki önerdi
yumurtanın nezaman çatlıcanı bilemediğimiz için ilişki öneriyoruz dedi
birde bana şu kadar yumurtan var felan demedi marmarada aşılama olan varmı?
bilgilendirirseniz sevinirim ilkde tutan varmı
doğum günüm geldi olsa keşkede bana çok güzel bir hediye olurdu
şuanda tek isteğim anne olmak rabbim isteyen herkeze hayırlısını versin

hoşgeldin canım bende istanbulda yaşıyorum senin gibi geçmiş olsun ayrıca doğum günün yakınmış inşallah rabbim doğum günü hediyesi olarak sana bir bebiş nasip eder

haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar bişey sorcam.aşılamadan 14 gün sonramı adet olunuyo yoksa beklenen adet günündemi.eger tutmadıysa aşılama..yanı adet geciktiriyomu

geldim ben. Dr muayene etti bir iğne daha vurmam gerekiyormuş daha tam gelişmemiş 3 yumurtam varmış zaten bende böyle istiyordum çok yumurta ile aşılama olmuyor. Bugün son iğnemi vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam, c.tesi sabah eşim örneği verecek laba 11.30 da alıcaz ve c.tesi 12 de aşılamam olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa o zamana da kadar da kontrole falan çağırmadı daha gerek yok dedi hayırlısı artık.

Kızlar dr sormay unuttum ben çatlatma iğnesini hastanede vurdurmamız lazım dimi kendimiz vuramıyoruz bir de göbekten mi yoksa kalçadan mı vuruluyor. Ben yine yakındaki hastaneye gidicem geçen sefer ki hemşire mağduriyetimden sonra bir sorun olsun istemiyorum bileyim de ona göre gideyim.

mrb canım normal vuruldugun igneyi kim yapıyordu catlatma iğneside aynı sekilde vuruluyo göbekten digerlerini kendin yaptıysan catlatmayıda kendin yaparsın aynı sekilde oluyo çünkü

canım diger asılamamı izmir de yaptırmıştım ben o zaman ordaydım

Evet herşeyin hayırlısı cnm bak ilk çocuğunda aşılamayla olmuş buda olur inş sitres yapma takma kafana rahat ol cnm birazda kafaya takınca olmuyor zamana bırakmak gerek...

sıtres yaptıkca olmuyo zaten bunun farkındayım onun için rahat davranıyorum olursa olur diyorum nasıl olsa bir evladım var diyorum teselli veriyorum kendime

ben yeni katıldım aranıza bu ay aşılama yaptırdımm.. ilk haftaa hasta olucakmışım gibi kasıklarımda belimde agrılar vardıı.şimdi okadar agrım yok ama bel agrısı cekiyorum bugün11. günüm icim icime sıgmıyorr. hafif bi sancıda olsa hasta olucakmışım gibi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…