- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
benim 2 ci olucak tutarsakızım var 7 yasında o da asılamayla olmuştu inş bu da ögle olur olmazsada çok takmıyorum hayırlısı herseyin ...
iğneyi vuramama sansın olmazdı zaten otamatik bir iğne çünkü benim aklıma geldi acaba her ihtimale karsı fazla dozmu kokuyolar diye söyleyipte aklını karıştırmak istemedim en azından için rahatlamış canım birde ona stres yapmazsın artık bugun doktora gidiyosun sanırım haberlerini bekliyoruz
benim 2 ci olucak tutarsakızım var 7 yasında o da asılamayla olmuştu inş bu da ögle olur olmazsada çok takmıyorum hayırlısı herseyin ...
ne yaptın sedef olurmu hiç öyle şey belkide yumurtlaman oluyodur şuan,karamsar olma.benimde 2.aşılamam ve benimde 5.günüm bende herhangi bi ağrı,sancı felan yok ama hiçbişey takmıyorum kafaya,sende mi 15 kasımda oldun aşılamanı bende 15,nde oldum.bat ın ne zaman?aynı zamanlarda sonuç alıcaz heralde?
inşallah güzel haberler alırız
Merhabalar. Ben de ilk aşılamamı 15 kasımda oldum. Doktorum 12 gün sonra gel dedi. Sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağırlık ve batmalar oluyor. Ve yapışkan bir akıntı geldi bugün size de oldumu enfeksiyon mu oldum acaba. İlk aşılamam olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Sizde farklı durumlar sözkonusumu?
Ewet canım bnde 15 ve 16 kasımda iki aşılama oldum sansımız artar dedi doktor iki gün arka arkaya yaptı..benim adet tarihim 25-26 kasım inş olmam
Kızlar bide herkes kaç yumurtayla aşılama oldu yazarmısınız hepiniz..ben 3 yumurtyala aşılama oldum...yumurta fazla olunca sans artıyomu???
evet iki aşılama arkaya arkaya yapanlar varmış duydum onu da benim dr tek yapacak heralde sanırı her yumurtanın çatlaması farklı oluyorsa ondan iki kere yapıyorlardır ama spermler zaten 48 saat yaşıyor yani.Bence yumurta sayın iyi zaten 3 ten fazla gelişince sanırım yapılmıyor çoğul gebelik riski olduğu için. Ben daha bilmiyorum bugünde gidicem baya yumurtam vardı kaç tanesi gelişti kaç taneyle yapılacak bugün öğrenirim sanırım bir terslik çıkmazsa söylerim kontrolden gelince. Şans artar tabi biri döllenmese öbürü döllenir belki.
Kızlar bide herkes kaç yumurtayla aşılama oldu yazarmısınız hepiniz..ben 3 yumurtyala aşılama oldum...yumurta fazla olunca sans artıyomu???
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
ben 3.5 senelik evliyim çocuğum yok benimde doğal yolla olmuyor over kistinden ameliyat oldum 3 santimdi aşırı büyüme yaptığı için aldı doktorum
şimdi marmara üniversitesi pendik eğtim ve araştırmada tedavi görüyorum
benimki de sebebi belirlenemiyen infertilite ilk klomenle çatlatma iğnesi vurulup ilişki önerdi doktor yumurta çatladı gebelik olmadı
şimdide aşılama yaptı önce klomen kullandım 5 tane sonra gece 11 de çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonra aşılama yaptılar
bir hafta sonra yani bugün progestoron tahlili verdim
haftaya bugün gebelik için bakacaklar da şey bana doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki önerdi
yumurtanın nezaman çatlıcanı bilemediğimiz için ilişki öneriyoruz dedi
birde bana şu kadar yumurtan var felan demedi marmarada aşılama olan varmı?
bilgilendirirseniz sevinirim ilkde tutan varmı
doğum günüm geldi olsa keşkede bana çok güzel bir hediye olurdu
şuanda tek isteğim anne olmak rabbim isteyen herkeze hayırlısını versin
evet iki aşılama arkaya arkaya yapanlar varmış duydum onu da benim dr tek yapacak heralde sanırı her yumurtanın çatlaması farklı oluyorsa ondan iki kere yapıyorlardır ama spermler zaten 48 saat yaşıyor yani.Bence yumurta sayın iyi zaten 3 ten fazla gelişince sanırım yapılmıyor çoğul gebelik riski olduğu için. Ben daha bilmiyorum bugünde gidicem baya yumurtam vardı kaç tanesi gelişti kaç taneyle yapılacak bugün öğrenirim sanırım bir terslik çıkmazsa söylerim kontrolden gelince. Şans artar tabi biri döllenmese öbürü döllenir belki.
haa senin bir çocupun var demek 7 yaşında maşallah canımm. Demek o da aşılamayla oldu. O aşılamanı kim yapmıştı canım senin Eskişehir'de. İnşallah bu da tutar canım hayırlısı.
evet işte bende dedim nasıl oldu ama araştırınca böyleymiş valla şu internet bir nimet neyi merak ediyorsan illa buluyorsun. Evett bugün dr günüm inşallah güzel haberler verir bana mübarek gün Cuma aşılamam olur. Valla mideme kramplar giriyor düşünmekten.
Evet herşeyin hayırlısı cnm bak ilk çocuğunda aşılamayla olmuş buda olur inş sitres yapma takma kafana rahat ol cnm birazda kafaya takınca olmuyor zamana bırakmak gerek...
benim de 3 yumurtayla asılama oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?