İnşallah canım bugün gidicem öğle tatilimde bakalım valla aşılamanı yapılıp yapılamayacağını düşünmek tutup tutmadığını düşünmekten daha zormuş yok çok yumurta olduysa ya iptal olursa bana dedi ya çok yumurtan var diye aklıma kurt düşürdü işte. İğneler yetmiş olur umarım artık iğne vurulmakta istemiyorum canım acıyor hassaslaştım galiba zayıfım ya birde perşembe günü ilk kendime vurduğuımda hiç acımadı cuma günü kanadı, c.tesi iyiydi dün de iğneyi karnımdan çekerken çok acıdı bağırdım resmen bakalım ne diyecek. Haber veririm gelince.
inşallah canım fazla yumurtan gelişmemiştir. şimdi sana öyle geliyor aşılaman olsun bu seferde test gününü beklemek zor gelecek zaman geçmeyecek sanki iğnlerde nekadar farklı yerlere yapsanda genede ordakı kas her seferinde tranva yaşıyor gün geçtikce iğneler can açıtıyor hayırlı haberlerini bekliyorum
ewet canım benimde ilk aşılamam..zaten benim adetime 6-7 gün var kan testine gerek kalmadan adetim geçerse umutlanacam:)bide ben dün pazara çıktım canım ya öyle agır fln taşımıyorum ama süreklide yatmıyorum..yemek bulaşık fln onları yapıyorum sadece...sen yatıyomusun sürekli
ben çalışıyorum dinlenmeye fırsatım olmuyor hiç işim çok yorucu değil allahtan ama genede sabah erken kal işe git bir dünya trafik çek akşamda aynısı eve gel evde iş yap yoruluyorum kendimi pek sakındığım yok öyle ağır kaldırmamaya uzanmamaya dikkat ediyorum bundan başka normal hayata devam ediyorum canım az kalmış sonucu öğrenmene inşallah güzel haberler verirsin bizlere ben böyle güzel haberler aldığımda sanki ben hamile olmuşum gibi seviniyorum canım zaman geçmez sana şimdi benim aşılama yapılalı 2 gün oluyor bu 2,5 hafta nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum heyecan ve stres var canım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Evet beklemek çok zor.bide adet olursam ben yıkılırım.sanki aşılama garanti gibi hazırladım kendimi insan umutlanıp sonra boşuna umutlandığını görünce mahvoluyo allahım görsün hepimizi
benin ikinci aşılamam birinci aşılamam tutmadı ikinci aşılamamıda c.tesi yaptık şimdi regl olmayı bekliycem benim doktorumun muayenesi var orda yaptırdım canım aşılama yaptırıp tutan arkadaşlar var canım
Merhaba cnm 2.aşılamanda olmuş hayırlı olur tutar bu sefer inş uzun zamandır yoktum bende bugün girebildim ancak varmı yeni haberler....
inşallah canım fazla yumurtan gelişmemiştir. şimdi sana öyle geliyor aşılaman olsun bu seferde test gününü beklemek zor gelecek zaman geçmeyecek sanki iğnlerde nekadar farklı yerlere yapsanda genede ordakı kas her seferinde tranva yaşıyor gün geçtikce iğneler can açıtıyor hayırlı haberlerini bekliyorum
tabii o da zor ama zaman geçirmek için elimden geleni yapıcam artık. Evet ya dr söyledim bugün kanadı bir gün, dün de çok acıdı dedim kan olabilir damara denk gelmiştir dedi 2 gün daha iğne vurulmam lazımmış nasıl vurulcam bilmiyorum valla.
hoş geldin canım benim hamilelik nasıl gidiyor neler yaşıyosun bahset biraz canım inşallah tutar canım 2 aşılamam ama biliyosun şansımız az birsürüde aksilik oldu aşılamaya giderken pek umudum yok bende aşılamadan başka yeni bir haber yok
hoş geldin canım benim hamilelik nasıl gidiyor neler yaşıyosun bahset biraz canım inşallah tutar canım 2 aşılamam ama biliyosun şansımız az birsürüde aksilik oldu aşılamaya giderken pek umudum yok bende aşılamadan başka yeni bir haber yok
slm kızlar
Bende bu ay allahın izniyle 2. Aşılamayı yaptıracağım geçen ay ki malesef negatifle sonuçlandıbugün normal de adet olmam gerekiyodu ama gelen giden yok :44: Inşş çok fazla gecikmez de hemen tedavime başlarım rabbim bu kez inşş nasip eder bebeğimi
arkadaslar bende bugün aşılamamı oldum anestezi altında oldum hayırlısı bakalım
ben gittim dr kızlar biraz bekledik sezeryanı varmış tam soracaktım yine kızlara dr geldi önümde iki hasta daha vardı ama beni görünce hemen beni aldı sağolsun. Hemen muayene etti ölçtü tek tek yumurtaları büyüyen olsaydı aşılama olacaktı ama bende ekrandan gördüm ölçtükçe yanda yazıyor baya yumurta ölçtü hep 16-15-14 mm idi gözden kaçırdığım var mı bilmiyorum. Iki gün daha devam ayno dozda dedi çarşamba gel büyük ihtimak cuma yaparız aşılamanı dedi tabii yeni kutu aldık mecburen iki tane için. 390 tl imiş raporsuz 3. Kutuyu karşılamıyor çünkü ama eczacı tanıdık 90 tl indirim yapmış. Kanayıp acıdığını söyledim olabilir hassaslaşıyor dedi. şimdi iki akşam vurmak öyle zor geliyor ki bari çok vurulmayan bir yerden deneyeyim göbeğimin yan taraflarından vurdum hep bu sefer altındna vurayım farketmiyor zaten daha az acır belki. Benden haberler böyle yanii.
çarşanbaya kadar 1-2 tanesi büyür bence bende çarşanba gittiğimde bir tanesi 16 mm di iki gün daha iğne vurulmuştum büyüsün diye 16mm varmış yumurtalarında carşambaya kadar büyür inşallah canım cumada aşılaman olur çok heyecanlı bence stres yapma iğne için eğer vuramayacağına inanıyorsan eşine göster o vursun iğneyi başka birisinin vurması daha iyi olur dualarım seninle canım güzel haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?