Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde başta ilerledi sonra durdu aynı boyutunda 11 tane iğne oldum oyüzden ben sen sıkma canını o yumurtlar gelişecek arkadaş :)) senin kullandığın iğne şeker hastalarının kullandığı ünsilin iğnesi gibi değilmi onun gibiyse sesi oluyor zati muhakkak vurmuşsundur sen sıkıntı yapma sıkıtı herşeyini engelliyor düşünmemeye çalış düşünmemek mümkün olmasada yarın gideceksin zaten doktoruna sor içinde kalmasın daha öncedende 16 mm pazarteside 16 mm gelişme olmamışmı diye sor en azından sıkıntı yapmazsın ben kafama birşey takıldıysa cep tel var bende arıyorum cepten soruyorum içim rahat ediyor

Aşılama yaptıran kızlar...benim aşılamamın 5. günü..adet sancısı var.sizdede ölemi galiba benim tutmadı.adetime 5-6 gün vr

sen sıkıntı yapma hamilelik belirtileri de böyle canım regl tarihini bekle canım benimde sol yumurtam ve göğüslerim ağrıyor göğüslerim öyle şişik dokunamıyorum birazda ağrıların nedeni ilaçlardan sanırım sonuçta kadınların aylık bir döngüsü var o döngüyü ilaçlarla bozuyolar ondan sıkıntın vardır inşallah hamile sindir canım kendini dinlemeyi bırak kendini meşgul edecek bir şeyler bul

inşallah canım yaa işte dün akşam dürttü birşey o biten iğne kutusu da duruyordu eşimde daha var bunun içinde bitmemiş deyince nasıla yeni ut aldım bitti diye kullanmıcam çekeyim bakalım dedim çekebildim ve ilaçta çıktı bitimş olması lazım sonuna kadar oysa ki acab vurdum mu vuramadım mı kaldı aklımda ama dr söyledim ben kanadı dedim falan sorun olmaz damara denk gelmiştir dedi. Ama vuramamışndır demedi zaten doz ayarlı arkasını çekip çıt çıt iki ses gelene kadar vuruyorsun nesini vuramcam ama ilaç mı çıkamadı iğneyi mi yanlış taktım falan başladım senaryo üretmeye tüm gece sonrada olan oldu yeni kutuya başladım dedim. Dr da olumsuz bişi söylemedi zaten büyük ihtimasl çarşamba gelişecel cumaya olacaksın dedi de benim hüsnü kuruntum işte. Beklemek daha kolay gelecek sanki yeter ki hayırlısıyla bir olsa.

şeytanın işi gücü yok bizimle uğraşıyor zaten sana zaten gün vermiş hayırlısıyla o gün gelsin ve bebiş haberleri alsak ne güzel olur bu aşılamam da daha sakinin diğerine göre tecrübe edindik sanırım yanlız aşılamadan sonra beklemeside zor canım aralık gelmez artık

valla sonra da keşke hiç ellemeseydim şu kutuyu dedim. Gün verdi ama yine de çarşamba bakacak işte. Şimdiden birşey diyemez olumsuz olarak. Ben beklemeyi öğrendim canım hep testler falan yapa yapa aşılama daha heyecanlı tabii ki ama aksilik çıkmadan bitse tabii ki zaman zor geçecek ama hiç olmazsa yapılsın emeğim boşa çıkmasın yanii. Öyle böyle zaman geçiririim zaten cuma rapor alıcam hafatsonu giriyor sonra evde zaman geçer pazartesi salı işe gelicem çarş. eşim şehir dışına gidecek iş için 3 gün anne gelecek yanıma o bilmiyor aşılama falan pozitif olursa sölicem. Benimde yıllık iznimde 4 günüm var 3 günü de o zaman kullanayım diyorum annemin gelmesini bahane ederek, anneme de sen geldin diye izin aldım derim dinlenirim o manayla da annemle vakit geçer çarşıya gideriz gezeriz otururuz öyle bir hafta geçmiş olur zaten hiç olmazsa evdeyken geç kalkarım günün baya zamanını da yerim yanii. İşe erkendne gelince gün geçmiyor. Geri kalan bir haftayı da geçiririz zaten yakın yakın öğrencez sonuçları inşallah tutmuş olur güzel haberler veririz karşılıklı. Sen benden önce öğreneceksin.

Son düzenleme:
Canım meraba nasılsın nasıl geçiyor günlerin aşılamadan sonra varmı gelen giden kırmızılar yani olmasın gelmesin inş...sende verirsin müjdeli haberi...

benimde bir hafta iznim var yurt dışına gitcektik bizde gezmeye ama eşimin işinden fırsat olmadı bir türlü gitmek yıl sonuna kadar kullanmayı düşünmüyorum bir aksilik olmazsa aralığın son haftası kullanacağım bizde biriktiremiyosun izin sene sonu yanıyor malesef bitirmek zorundasın ne güzel annen gelecekmiş vakit geçirirsiniz geç kalkmak iyi gelir hem vucudun dinlenir kafana birşey takmazsın öyle ben çok erken kalkıyorum 5:30 kalkıyorum 6:30 da servisim geliyor işim çok uzak değil ama dolaş dolaş birde trafik mahvediyor beni akşam desen aynı bıktım çalışmaktan( ben senden önce öğreneceğim her ihtimalde geçen aşılamam gibi erken gelir belki kırmızılar belkide regl dönemimi beklerim hayırlısı artık allahtan rabbim yeterki ol desin

canım meraba nasılsın nasıl geçiyor günlerin aşılamadan sonra varmı gelen giden kırmızılar yani olmasın gelmesin inş...sende verirsin müjdeli haberi...

merhaba canım şu anlık hiç bir şey yok geçen aşılamam gibi kanamamda olmadı ağrımda yok herşey normal ilki kadar zor geçmedi anlayacağın beklemedeyim inşallah gelmez gelirsede kırmızılar kendimi kahredecek halim yok çok şükür sağlığımız yerinde rabbim inşallah bizde nasip eder senin gibi canım dualarını eksik etme bana ve diğer arkadaşlarıda kat dualarına sen nasılsın nasıl geçiyor günler

kaplang nasıl geciyo günler aşılamadan sonra agrın felan oldumu benim aşılamamda dün oldu biraz agrım var bu sefer

Tabikinde neden kahredesin kendini allahın izniyle olacak bebişin ediyorum canım hepinize dua ediyorum allahım isteyen herkese versin inşallah ben iyiyim sabahları mide bulantım oluyor arada kasık ağrım oluyor ve bel ağrısı çok fena o kadar çok şükür başka sorun yok 10 günlük raporum bitti dün işe başladım valla o kadar zor geldiki işe başlamak sorma evde ne güzel dinlenmiştim yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum doktor ne diyecek bakalım gene yazarım ne dediğini doktorun....

kaplang nasıl geciyo günler aşılamadan sonra agrın felan oldumu benim aşılamamda dün oldu biraz agrım var bu sefer

Hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman inş güzel sonuçlar alırsın ben 3 aşılama oldum 4.hazırlanırken normal yoldan hamile kaldım hiç beklemediğim bir anda inş hiç beklemediğiniz anda gelecek bebişiniz allahın izniyle....

Hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman inş güzel sonuçlar alırsın ben 3 aşılama oldum 4.hazırlanırken normal yoldan hamile kaldım hiç beklemediğim bir anda inş hiç beklemediğiniz anda gelecek bebişiniz allahın izniyle....

bende bitirmek zorundayım memurlar aktarabiliyor seneye ama ben aktaramıyorum e aşılama için o gün rapor alxam sonraki iki gün haftasonu giriyor iki gün daha gelirim sonra 3 günde yıllık iznimde alrım dedim madem seneye bırakamıcam hem 2. aşılama düşünmüyorum ben şubat mart gibi tüp bebek açılacakmış gittiğim hastanede oan geçicem o zamanda rapıor alırım yeni izin hakkımda olacak yeni yılla beraber zaten bu bitsin. Amann kız olma regl falan bebiş gelsin ikimizinde ve bebişlerden konuşalım inşallahh ama benim hiç umduum yok aslında bugün inanılmaz pozitifim ama umudum yok işte. nötr hiçbirşey düşünmüyorumm sonuçla ilgili aşılama olayına odaklanmış durumdayım.

ikinci aşılamam ilkinden güzel geçti canım ilkinde ağrım ve kanamam olmuştu bu sefer ağrım ve kanamam olmadı sadece göğüslerim şiş ve ağrıyor ara sırada sol yumurtalığıma bir ağrı saplanıyor geçiyor başka bir sıkıntım yok şimdilik hayırlı olsun canım inşallah aşılamam tutar uğraşlarınızın karşılığını alırsınız birşey sormak istiyorum doktorun sana nezaman test yapmanı söyledi

sende mi resmi kurumda çalışıyorsun bende resmi kurumda çalışıyorum bende 2. Aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum tüp bebekte şansımız daha çok şimdi embiriyoları donduruyorlar tutmasa bile dondurulmuş embiriyoları birdaha ilaç kullanmadan rahme yerleştiriyolar hiç değilse boşuna hormon almayız ileriye dönük bizlerde kötü izler bırakabilir bu iğneler benim görümcem acıbademin genel müdürlüğünde üst düzeyde çalışıyor ona sorayım ben eskişehirde nezaman tüp bebek merkezi acılacak diye bende istemiyorum regl olmak ama çok umut etmekte istemiyorum üzülüyorum sonra inşallah olsun bebişler konuşuruz forumda bir arkadaşım var tuanazehra diye onunda eylül ayındaki aşılaması tutmadı benim gibi ekim aynı dinlenerek geçiriyodu kasımda yaptırcaktı ama şimdi hamile çok sevindim onun adına inşallah bizde onun gibi güzel haber alırız

benimde agrım var ama tutmadı sanırım yine ögle hissediyorum dr 10 gün sonra gel dedi orda test yapılacak sanırım daha önceki aşılamamdada ögle olmuştu sen ne zaman test yapacaksın

saol canım inş güzel cevaplar alırız keske beklemediğim bir anda hamile kalsam böyle beklemek daha zor sürekli aklında oldumu olmadımı seninkide hayırlı olsun allah tamamını erdirsin inş ilk bebegin mi

saol canım inş güzel cevaplar alırız keske beklemediğim bir anda hamile kalsam böyle beklemek daha zor sürekli aklında oldumu olmadımı seninkide hayırlı olsun allah tamamını erdirsin inş ilk bebegin mi

İnş Canım dualarım sizinle evet ilk bebeğim 2,5 senedir bekliyorduk 3 aşılama ilaçlar yorulmuştum artık ekimde dinlenmemi istedi doktor kasımda tekrar 4.aşılama olacaktı ama mucizem geldi hamileyim şimdi 7 haftalık allahım sizlerede göstersin inş...

evet öyle daha iyi oluyor dondurunca kısmet bakalım asıl hayırlısıysa öyle olsun. Mesajını aldım canım artık bilmiyorum ne zaman açılacak yanii. İnşallah hepimiz hamile kalırız ya ne güzel olurr hep beraber.

benimde agrım var ama tutmadı sanırım yine ögle hissediyorum dr 10 gün sonra gel dedi orda test yapılacak sanırım daha önceki aşılamamdada ögle olmuştu sen ne zaman test yapacaksın

dur bakalım canım ağrı olması normal daha yeni yaptırdın aşılamayı hemen umudunu kaybetme. Sana bizim dr 10 gün demiş ama valla ben hiç olmazsa 12-13 gğn beklerim heralde kan yaptırıp orada hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ne zaman idrarda görürüm öyle giderim diyorum da heyecanıma yenikte düşebilirim hele benimki bir olsun da.

Canım sakın sitres yapma zamana bırak düşünmemeye çalış inan benimde öyle endişelerim vardı ama ekimde bayram felan derken kafama hiç takmadım sonra oluverdi çok şükür....allah gönlüne göre versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…