- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
canım sağol ya ama benim c.tesi günü zaten 16 mm bir yumurtam vardı ölçüp söylemişti o akşam ve pazar günü iki iğne daha vurdum neden gelişmedi o anlamadım ölçtüklerine baktım hep 16-15-14 mm id. Yalnız şöyle birşey oldu biten 2. kutumda ilaç tam bitmiş gibi değildi oysaki 4 doz 112.5 tam 450 ediyor tam tamına bitmesi lazımdı ben o kutunun bir dozunu hastanede vurdurdum 3 dozu kendim vurdum ve batırdım iki çıt çıt duyana kadar dibine kadar enjekte ettim hep birinde kanadı birinde de çok acıdı ama enjekte edebildiğimi biliyorum neyse o bitti diye 3. kutuyu da aldıkya devam deyince dr bende akşam o bitmesi gereken iğneyi aldım elime çektim 112.5 çekildi ve enjekte ettim dışarı ya ilaç çıktı sonra tam oldu ağzına kadar gelmiş iyice şırınga daha çekemedim zaten acaba ben ondan eksik mi vurdum ki hiç kalmaması lazım yine de içinde az miktar kalıyormu ki. Eşimde dedi bunun içinde var bak kabarcıklar var daha içindeki ilerlemesi gereken yer daha ağzında değil boşluk var dedi. Gerçekten de ilaç çıktı daha. O yüzden mi gelişmedi bir dozu vuramadım mı acaba demeye başladım ama imkansız yani hep çektim vurdum güzelce. Neyse şimdiş eşim yeni kutuda işaretliyor üzerine iğnenin ileri gidiyor mu her vurmadan sonra diye. Anlamadım valla birşey çok yumurta varderken şimdide ya gelişmezse diye korkuyorum iyi mi.
benimde başta ilerledi sonra durdu aynı boyutunda 11 tane iğne oldum oyüzden ben sen sıkma canını o yumurtlar gelişecek arkadaş :)) senin kullandığın iğne şeker hastalarının kullandığı ünsilin iğnesi gibi değilmi onun gibiyse sesi oluyor zati muhakkak vurmuşsundur sen sıkıntı yapma sıkıtı herşeyini engelliyor düşünmemeye çalış düşünmemek mümkün olmasada yarın gideceksin zaten doktoruna sor içinde kalmasın daha öncedende 16 mm pazarteside 16 mm gelişme olmamışmı diye sor en azından sıkıntı yapmazsın ben kafama birşey takıldıysa cep tel var bende arıyorum cepten soruyorum içim rahat ediyor