Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bazen hamilelik belirti vermeden geliyor onyüzden belirti aramayın çok fazla sıkmayın canınızı

Benimde ovülasyon hep pozitif sürekli yumurtluyorum heralde anlamadım bu işi ben
Negatif çıkar benim adete 4 gün kala yapfım kan bile verdim 01 çıktı adetim 7 gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı ama ovu testi silik çıkıyordu ben ne olduğunu anlamıyordum

Canım hangi forumda yazdın sen okumak istıyorm oraları ben kafam rahatlasın sen kaç haftalık hamilesin kaç gün geçti test yaptın ovülasyon testlerin nasıldı bana anlatırmısın forum forum dolaştım kimse cevap vermedi allah razı olsun senden
Benimde öyleydi yumurtlamadan çok sonra ovu testi yaptım silik çıktı forumda da yazdım hamile miyim silik çıktı diye değilsin dediler ama hamileymişim sende ed hamilesin bence dikkat et kendine

aynen canım açıklama için tesekkürler bende bu yüzden kullanıyorum daha önceden düşük yaptığım için doktor da zaten kullan kesinlikle dedi bana onyüzden şimdi hamilelik düşünüyorum ya ne olur ne olmaz progestandan zarar gelmez
Normalde doktora sorarak alanlar diger aylarda doktora yumurta takibine gittikten sonra dollenme gerçekleşirse daha kolay rahme tutunmasi saglansin diye kullaniyorlar .
n

Kızlar inanılmaz göğüs ağrım var camasir çıkarırken bağırıyorum resmen aynı geçen ay gibi oldum yine bişeyler var bende kesin ama inş yine kimyasal olmaz

Kızlar inanılmaz göğüs ağrım var camasir çıkarırken bağırıyorum resmen aynı geçen ay gibi oldum yine bişeyler var bende kesin ama inş yine kimyasal olmaz
İnşallah vardır hayırlıdır canım bende hamşle kaldığım ay hiç böyle seyler olmadı hiç belli etmedi kendini

İnşallah vardır hayırlıdır canım bende hamşle kaldığım ay hiç böyle seyler olmadı hiç belli etmedi kendini

Benim göğüs ağrısı oluyor cnm evde test yapmama gerek yok göğüsten anlıyorum :) ama korkuyorum yine kimyasal olur diye progestan kullansam mi şu an geç mi olur kullanmak için bat 8 kasim

Benim göğüs ağrısı oluyor cnm evde test yapmama gerek yok göğüsten anlıyorum :) ama korkuyorum yine kimyasal olur diye progestan kullansam mi şu an geç mi olur kullanmak için bat 8 kasim

Benim bat da 6 8 arasi ama sanki suan olacak misim gibi belirtiler vr ikide bir lavaboya kosmaktan yoruldum ama hala gelen giden yok agrilar disinda

Canım inan hatırlamıyorum hangi konuydu ben bi yere yazmıştım değilsin demişlerdi ama hamileymişim benim silik çıkıyordu. Ben düşük yaptım canım 2 hafta önce eğer düşmeseydi 7 haftalık hamile olacaktım beş haftalıkken kaybettim nede olsa hamile değilim ye hiç dikkat etmedim majezik içtim ağır indirdim kaldırdım düştü

Benim bat da 6 8 arasi ama sanki suan olacak misim gibi belirtiler vr ikide bir lavaboya kosmaktan yoruldum ama hala gelen giden yok agrilar disinda

Ben de olacakmisim gibi bir ağrı yok tabi herkeste belirtiler başka başka hamileyken olacakmış gibi ağrıların olur diyenler de var hiç bir ağrı olmadan hamile olanlar da var kişiden kişiye değişiyor belirtiler inş hamileyizdir hamile olmakla da bitmiyor beta yüksek çıkıyor bu sefer kimyasalı çıkıyor inş normal sağlıklı bir gebelik olur herkes için

Canım ben doktora gitmiştim mantardan dolayı tesadüfen yumurtamı da gördü kist sandık yinede ilişkiye gir olabilir dedi doktor ve yumurta mı kist mı diye ovu testi aldım yumurtaymış en son bi testin kalmıştı adete yakın yaptım silik çıktı forumda yazdım gebelik yok dediler olsaydı çok koyu çıkardı dediler adetime 3-4 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adet olmadım onun yerine pembe akıntı geldi adet oluyorum diye beklerken adetim7 gun geçti evde test yaptım pozitif çıktı drye gittim bhcg 245 çıktı zaten öğrendikten 2 gün sonra da düşmeye başladı

Ay insallah canım bugun kan testi yaptiracaktim bi aksilik cikti hastaneye gittim ama kan veremedim acaba erken diye bir isaret mi yada hic ummamam mi lazim bilemiyorum

Canım ben doktora gitmiştim mantardan dolayı tesadüfen yumurtamı da gördü kist sandık yinede ilişkiye gir olabilir dedi doktor ve yumurta mı kist mı diye ovu testi aldım yumurtaymış en son bi testin kalmıştı adete yakın yaptım silik çıktı forumda yazdım gebelik yok dediler olsaydı çok koyu çıkardı dediler adetime 3-4 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adet olmadım onun yerine pembe akıntı geldi adet oluyorum diye beklerken adetim7 gun geçti evde test yaptım pozitif çıktı drye gittim bhcg 245 çıktı zaten öğrendikten 2 gün sonra da düşmeye başladı

Canım kimyasal gebeliğin nasıldı adetin kaç gün geçti bhcg kaç çıktı

Benim bat 17 kasım, 29 ekimden itibaren beklentiye başladım.
Sanki kaşıklarımda hafif ağrılar var. Midem bulanıyor, boğazımda kekremsi bişey var. Sanırım çok erken havaya girdim:)
İnşallah buraya yazan herkese Allah sağlıklı bebişler nasip eder.

Canım kimyasal nasıldı adetin kaç gün geçti bhcg kaçıkmıştı anlatabilir misin

Canım çok erken beklentiye girmişsin yeni yumurtlamışsındır herhalde

Merhabalar
Benim de 26'27kasım
Hayırlısı inşallah
Vajinusmus hastasıydım yendim bebek istiyoruz

15 kasım benim de. 3. Klomen kullanisim insallah bu ay gelir bebislerimiz 1 hafta oldu yumurtam catlayali gunumu bekliyorm insallah

Kızlar batı yaklaşıpta belirtisi olan varmı benim 6 gün kaldı ama hiç bişey hissetmiyorum

Beraber bekleyelim kızlar..
Birde beyaz bir akıntı bende de oluştu. Umarım iltihap fln değildir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…