- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Doğru diyorsun ben 7.ayımda klomene başladım belki kendi akışına bıraksaydım daha sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaktımŞimdiki gençler eskilere göre çok sabırsız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru diyorsun ben 7.ayımda klomene başladım belki kendi akışına bıraksaydım daha sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaktımŞimdiki gençler eskilere göre çok sabırsız
Hosgeldin canım yeni bir bat daha hayırlı uğurlu olsun hadi bakım17 Kasım ile ben de sahalardayım arkadaşlar :)
Bende önlem için Progestan kullanıyorum inş bebeğim gelir de bol bol dua edelimBenimde aynı karnımın içinde birşey pıt pıt ediyor çıldırcam daha önce böyle bişi olmamıştı sürekli uyku ve açlık hissi birde çok idrara çıkıyorum doktor bana bebeğin iyi tutunabilmesi için duphaston verdi belki onun yan etkileridir
Onu bilemeyiz ki canım hayırlısı böyleymiş demekkiDoğru diyorsun ben 7.ayımda klomene başladım belki kendi akışına bıraksaydım daha sağlıklı bir bebeğe hamile kalacaktım
İnşallah canım edelim tabikiBende önlem için Progestan kullanıyorum inş bebeğim gelir de bol bol dua edelim
Cnm blkide hamilesin inşallah ondan koyu çıkıyor belkideBakın kızlar 9.günden itibaren yaptıgım ovülasyon testlerim bugün 17.gün ve hala pozitif test benim galiba yumurtam çatlamıyor da pozitif kaldı
Hamilelik testi yaptım ben dün ama negatif çıktıCnm blkide hamilesin inşallah ondan koyu çıkıyor belkide
Cnm ama daha 9 gün var diyosun nasıl çıksın varsa bile çok küçük yeni oluşuyor blkide Rabbim şu cuma gününun yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versinHamilelik testi yaptım ben dün ama negatif çıktı
Aynen doğru canı m onuda düşündüm bilmiyorum içimdeki his oldu dıyor zaten ama bu testler de sorun olsa bi sürü insan bu testleri kullanıyor olsa onlrda yanılırdıCnm ama daha 9 gün var diyosun nasıl çıksın varsa bile çok küçük yeni oluşuyor blkide Rabbim şu cuma gününun yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin
Aynen cnm inşallah olmuştur da daha çok beklemeyiz bnde bu aydan umitliyim inşallah 8.11.13.15 bu günlerde oldu bişe bugün aksama olursa 17.gün oluyo bakalım bata 11 gün var bnmde Rabbim hayırlı haberler verdirsinAynen doğru canı m onuda düşündüm bilmiyorum içimdeki his oldu dıyor zaten ama bu testler de sorun olsa bi sürü insan bu testleri kullanıyor olsa onlrda yanılırdı
Evt cnm kaçmasi imkansız yani inşallah olmuştur tatlım benmde 5 kez olmuş oluyo hiç böle bu aydaki kadr olmamıştı bu ay özendim dikkat ettm valla eşim adam hasta grip kaç gündür yine yapalım diyorm zavallınin seside cikmiyo bebek için yter ki 1 tane olsunda diyo çok istiyoruz artk ikimiz de16.13.12.11.10.8.6 bu tarihlerde oldu kaçmasının imkanı Yok yani ilk defa bu kadar sık denedik her ay iki günde bir deniyorduk yada üç olmuuordu
Aynen benim eşim ilk zamanlar da istemiyordu ben istiyordum ama yok biraz zaman geçsin şuydu buydu neyse 8. Ayda ikna ettim ancak 8 . Aydan sonra 7.ayımda hamile kaldım yani 8 Aydan sonra tekrar bir 7 ay geçti üstünden sonra 9 haftalık düşük yaptım şimdi düşükten sonra bu 3.ayım bakalım olacak mı doktor bile korkma üzülme düşüğün bi bacağı içerde olur demişti ama bakalım öyle mi değil miEvt cnm kaçmasi imkansız yani inşallah olmuştur tatlım benmde 5 kez olmuş oluyo hiç böle bu aydaki kadr olmamıştı bu ay özendim dikkat ettm valla eşim adam hasta grip kaç gündür yine yapalım diyorm zavallınin seside cikmiyo bebek için yter ki 1 tane olsunda diyo çok istiyoruz artk ikimiz de
En sondaki bozuk gibi sanki kırmızı yayılmış yada bekletmeden hemen çektin galibaBakın kızlar 9.günden itibaren yaptıgım ovülasyon testlerim bugün 17.gün ve hala pozitif test benim galiba yumurtam çatlamıyor da pozitif kaldı
İnşallah bu ay güzel haberleri alicaz cnmAynen benim eşim ilk zamanlar da istemiyordu ben istiyordum ama yok biraz zaman geçsin şuydu buydu neyse 8. Ayda ikna ettim ancak 8 . Aydan sonra 7.ayımda hamile kaldım yani 8 Aydan sonra tekrar bir 7 ay geçti üstünden sonra 9 haftalık düşük yaptım şimdi düşükten sonra bu 3.ayım bakalım olacak mı doktor bile korkma üzülme düşüğün bi bacağı içerde olur demişti ama bakalım öyle mi değil mi
Bende önlem için Progestan kullanıyorum inş bebeğim gelir de bol bol dua edelim