EProgestan ı Dr mu verdi ne zamandan itibaren kullaniyosun bebisin olduğu belli olunca kullanılmıyor muydu düşük tehlikesi icin
vet onun için ama rahimi gebeliğe hazırlıyor bi taraftan da onun içinde kullanıyorumProgestan ı Dr mu verdi ne zamandan itibaren kullaniyosun bebisin olduğu belli olunca kullanılmıyor muydu düşük tehlikesi icin
E
vet onun için ama rahimi gebeliğe hazırlıyor bi taraftan da onun içinde kullanıyorum
Doktorun vermeden nasıl kullanacaksınYaaa ben de kullansam mi acaba ya ama sağlıksız bir gebelikse tehlikeli düşünsene sagliksiz bir kromozom ise onun tutunmasina da neden olabilir :/
Sağlıksız gebelikti bnm ilki progestan kullanıyordum ama düştü ne yazık kiYaaa ben de kullansam mi acaba ya ama sağlıksız bir gebelikse tehlikeli düşünsene sagliksiz bir kromozom ise onun tutunmasina da neden olabilir :/
Kızlar batı yaklaşıpta belirtisi olan varmı benim 6 gün kaldı ama hiç bişey hissetmiyorum
Bende beklemedeyim ilk defa bu ay duzenli oluyor gibi oldu yumurtlamam adetimde normal zamaninda gelicek gibi gerci gelmesin hamile olayim
Doktorun vermeden nasıl kullanacaksın
Normalde doktora sorarak alanlar diger aylarda doktora yumurta takibine gittikten sonra dollenme gerçekleşirse daha kolay rahme tutunmasi saglansin diye kullaniyorlar .Ben de onu diyorum gebelik olmadan kullananlara soruyorum ne için kullanıyorsunuz diye Dr mu verdi diye çünkü ben bu ilacı kullandığımda hamileydim 5 haftalık ve Dr düşük tehlikeşi için vermişti şimdi hamile olmadan kullananları görünce nasıl yani diye merak ettim
Ben adet olmak için kullandmBen de onu diyorum gebelik olmadan kullananlara soruyorum ne için kullanıyorsunuz diye Dr mu verdi diye çünkü ben bu ilacı kullandığımda hamileydim 5 haftalık ve Dr düşük tehlikeşi için vermişti şimdi hamile olmadan kullananları görünce nasıl yani diye merak ettim
inşaallahİ
nşallah rabbim her birimizin dualarını kabul etsin inşallah .
Bat 11 Kasım şuan bel Ağrı var şiddetli ve kasıklarda batmahadi kızlar yeni başlık acıyorum BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Bu ay hepimize uğurlu gelsin hayırlı mutlu haberler alalım inşallah bugünden itibaren batlarınız yaZın takip edelim takipleşelim bu ayıda nasip kısmet ise topikte hergün hamile haberi alarak kapatalım
Bende yaşadım 8 Gündü benim berbat bi durumBugün 12.gün geçti ama gebelik kesin yok 2 defa kam testi ve sonuç ikiside 1.20 stres hava değişimi saçmalığı işte ilaç kuklanıyorum ama hala adet olmuyorum bekliyorum
Benimde öyleydi yumurtlamadan çok sonra ovu testi yaptım silik çıktı forumda da yazdım hamile miyim silik çıktı diye değilsin dediler ama hamileymişim sende ed hamilesin bence dikkat et kendineBakın kızlar 9.günden itibaren yaptıgım ovülasyon testlerim bugün 17.gün ve hala pozitif test benim galiba yumurtam çatlamıyor da pozitif kaldı
Benimde öyleydi yumurtlamadan çok sonra ovu testi yaptım silik çıktı forumda da yazdım hamile miyim silik çıktı diye değilsin dediler ama hamileymişim sende ed hamilesin bence dikkat et kendineBakın kızlar 9.günden itibaren yaptıgım ovülasyon testlerim bugün 17.gün ve hala pozitif test benim galiba yumurtam çatlamıyor da pozitif kaldı
Negatif çıkar benim adete 4 gün kala yapfım kan bile verdim 01 çıktı adetim 7 gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı ama ovu testi silik çıkıyordu ben ne olduğunu anlamıyordumHamilelik testi yaptım ben dün ama negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?