Haklısın beklentiye girmekte ama yumurtlama dönemindesin bol bol değerlendir benimde 17-20 si civarı tarih belli değil ama bende şimdiden belirtiaramaya başladım da muhtemelen şu an yumurtlama dönemindeyimBu zamana kadar hiç düşünmemiştik. Yeni başladık, birden beklentilere girdim. Burada yazılanları çok iyi anlıyorum şimdi
Kaldı 3 gün
Yumurtlama gününden beri ağrılarım var (ovulasyon öncesi de ilişki olmuştu)Var mi belirti falan?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımMerhaba kızlar Ben dün ikinci aşılamamı oldum . 14 kasım test günüm
Valla bende de göğüs ağrısı kasık agrisi diyecem de kasiklarda pek yok sanki ictr bi yerlerde agrim varmis gibi ara sirada iste karnimin alt bolgesinde agri olusuyo tabi sabaha kirmizilari gormezsem eger birşeyler var diyebilirimYumurtlama gününden beri ağrılarım var (ovulasyon öncesi de ilişki olmuştu)
Göğüs ağrısı kasık batması bel ağrısı vs
Şimdi de ara ara alt karında iğne batması gibi sancılar oluyor. Regl olucam sanırım inşaallah olmam
Canım kimyasal nasıldı adetin kaç gün geçti bhcg kaçıkmıştı anlatabilir misin
İnşaallah vardır canım bebekValla bende de göğüs ağrısı kasık agrisi diyecem de kasiklarda pek yok sanki ictr bi yerlerde agrim varmis gibi ara sirada iste karnimin alt bolgesinde agri olusuyo tabi sabaha kirmizilari gormezsem eger birşeyler var diyebilirim
Amin inşallah canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahGecen ay tam bat günü idrar baktim evde silik cikti sonra kan aldırdım aynı gün beta hcg 330 çıktı derken 3 gün sonra bir daha baktırdim 219 2 gün sonra 65 git gide hızla düştü Dr um kimyasal dedi kendiliğinden atıyorsun dedi düşük yapıyormuşum bebeğim rahime tutunamiyormus en son baktırdım 2.56 yani gebelik yok gozuktu :/ derken kırmızılar geldi 3 5 günlük bi hamileyim modu işte yaşanan hayırlısı en azından kürtaj olmak zorunda kalmadım daha önce yaşamış biri olarak bunu da yaşamış oldum :/ hayırlısı umarım artık sağlıklı bir gebelik yaşarım yasariz
Her ay adet olmamayı bekliyorsun hemde adet olduğun günden beri kafan hep onda ister istemez kendimi rahat bıraktım diyorsun ama bırakamıyorsun zaman gecmiyor adet günü yaklaşınca testler tek çizgiler agla agla harap ol yumurtlama zamanı yumurtlama testleri şu kür varmış bide bunu deneyeyim demeler ahh bacım ahhBu zamana kadar hiç düşünmemiştik. Yeni başladık, birden beklentilere girdim. Burada yazılanları çok iyi anlıyorum şimdi
Anladım canım üzücü bir olay yaşamışsın sende ben de hala düşen bebeğimin etkisi var ben hissetmiştim onu varım yoğum oydu diyrm kendi kendime bazen ama herşey allahtan diyecek bir şey bulamıyorum sonra rabbim büyük beklemeye devam edeceğiz benim ovülasyon testlerim hep poşzitf iştenhergün deneyeceğim adet gününe kadar bakalım neler yasayacağım ama bebek olmazsa bu ay bidhaa ovlsyn testine bulaşmamCanım ben doktora gitmiştim mantardan dolayı tesadüfen yumurtamı da gördü kist sandık yinede ilişkiye gir olabilir dedi doktor ve yumurta mı kist mı diye ovu testi aldım yumurtaymış en son bi testin kalmıştı adete yakın yaptım silik çıktı forumda yazdım gebelik yok dediler olsaydı çok koyu çıkardı dediler adetime 3-4 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adet olmadım onun yerine pembe akıntı geldi adet oluyorum diye beklerken adetim7 gun geçti evde test yaptım pozitif çıktı drye gittim bhcg 245 çıktı zaten öğrendikten 2 gün sonra da düşmeye başladı
Canım belirti arama arasanda çıkmaz daha kafanı rahat tut çalışmalara devam et ve dua etHaklısın beklentiye girmekte ama yumurtlama dönemindesin bol bol değerlendir benimde 17-20 si civarı tarih belli değil ama bende şimdiden belirtiaramaya başladım da muhtemelen şu an yumurtlama dönemindeyim
ım inşallah tutar canım kucağına bebeğini alırsın inşallahMerhaba kızlar Ben dün ikinci aşılamamı oldum . 14 kasım test günüm
Canım test yapsan çıkar testte evde varsa yap istersen test müjdeli haber ver bizlereKaldı 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?