- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Hosgeldin canım aramıza inşallah şans senden yana olur haber ver mutlaka bizebenim de 6 kasım kızlar beni de ekleyin hiç bir belirtim yok şimdilik adet olma belirtisi de yok henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canım aramıza inşallah şans senden yana olur haber ver mutlaka bizebenim de 6 kasım kızlar beni de ekleyin hiç bir belirtim yok şimdilik adet olma belirtisi de yok henüz
Çatlatma iğnesi oldun mu cnmEvet canım hoşbuldum inşallah canım bu ay klomen kullandım heyecanlı ve umutluyum
Şimdiki gençler eskilere göre çok sabırsızBizde genciz ama şimdiden aylarca bekliyoruz daha ileriki yaşlarda napacaz bilmiyorum
Kontrole gittiğimde çatlayan yumurta vardı o yüzden yapmadı doktorum olsa iyi mi olurdu bilmiyorumÇatlatma iğnesi oldun mu cnm
Kendiliğinden çatlamış ne güzel işteKontrole gittiğimde çatlayan yumurta vardı o yüzden yapmadı doktorum olsa iyi mi olurdu bilmiyorum
Evet sende kaç yumurta oluşmuştu söyledi mi doktorunKendiliğinden çatlamış ne güzel işte
Ben 12. Gün yapılıyor diye biliyorumBişey sorcam kızlar ben çatlatma iğnesinin 7. Gününde ve 9. Gününde test yaptım buna göre sonradan yaptığım test silikleşmeye yönelmesi gerekmiyo mu
Evet 2 tane vardı çatlatma iğnesi oldum bi tanesi çatladıEvet sende kaç yumurta oluşmuştu söyledi mi doktorun
Biliyorum iğne etkisini merak ettim sadece öylesine yaptımBen 12. Gün yapılıyor diye biliyorum
Belirti gibi bişiler yaşıyor musunBiliyorum iğne etkisini merak ettim sadece öylesine yaptım
Evet ama psikolojik mi bilmiyorumBelirti gibi bişiler yaşıyor musun
Benimde aynı karnımın içinde birşey pıt pıt ediyor çıldırcam daha önce böyle bişi olmamıştı sürekli uyku ve açlık hissi birde çok idrara çıkıyorum doktor bana bebeğin iyi tutunabilmesi için duphaston verdi belki onun yan etkileridirEvet ama psikolojik mi bilmiyorum
Benimde aynı karnımın içinde birşey pıt pıt ediyor çıldırcam daha önce böyle bişi olmamıştı sürekli uyku ve açlık hissi birde çok idrara çıkıyorum doktor bana bebeğin iyi tutunabilmesi için duphaston verdi belki onun yan etkileridir
On gün var canım ama ben bu ay klomenin etkisiyle erken yumurtladımCanım bazı kişiler bu sekilde anlamış hamile olduğunu. Gecikme yada bata ne kadar var senin? Ovulasyonun üzerinden kac gun gecti ?
On gün var canım ama ben bu ay klomenin etkisiyle erken yumurtladım
1 haftadan fazla sanırımÇatlamanın uzerinden kaç gün geçti? Döllenmeden 7 8 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum