Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 35 gün önce düşük yaptım şimdi adet oluyorum ağrılarım var ve lekelenme oldu şimdi size danışmak istediğim bir konu var düşükten sonra doktorum olmadığı için daha iyi bir doktora göründm doktora anlattım 5 haftalıktı aslında pkosluyum falan doktor da olsun hamile kalabiliyorsun hiç bir şey yapmana gerek yok 6 ay bekle olmazsa öyle gel dedi sizce ne yapayım ben bir dahaki adette doktora görünmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz doktor kontrolünde klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu ayın 12.de ikiside çatladı çatlamasına rağmen bugün hafif sulu bazen tamamen yumurta akı gibi şeffaf bazende beyaz krem gibi akıntı oluyor ve kasıklarımda bazen şiddetli bazen batma şeklinde ağrılar oluyor yumurtlama dönemi gibi aynı tekrar yumurta üretmişolabilirmiyim böyle bişi olabilirmi

Ben böyle seyler yaşamadığım için sana fikir veremiycem cnm

Soğan kürüne an itibari ile başlamış bulunmaktayım hadi Allah’ın izniyle rabbim de yanıt verir inşallah
İnşallah canım. Bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyordum ama klomene başlayınca vazgeçtim etkilerse olumsuz bişi olmasın diye

Bu arada bi ay sonra bi sene bitecek. Beklemiştik tedaviye yönelik bişi yapılmamıştı hiç. İlk defa klomen kullanıyorum. Yarın kontrole gitcem doktora

kızlar bende dün regl oldum.daha yeni korunmayı bıraktım zaten ama insan ilk denemede olsun istiyor zor bir süreç allah yardımcımız olsun

adet dönemin gelmiş olabilir canım kasık ağrısı en çok onun habercisi hamilelik olursa öyle çok keskin ağrılar olmuyor çünkü

kızlar bende dün regl oldum.daha yeni korunmayı bıraktım zaten ama insan ilk denemede olsun istiyor zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Hayırlısı canım. Tabi öyle istiyo insan rabbim nasip etcek mi ne zaman etcek çokta düşünmeden istiyoruz. Bnm bi sene btmek üzere başlarda umutluydum bu ay olcak önümüzdeki ay olcak diye. Olmadıkça karamsar oldum. Az önce arkadaşım aradı geçen ay konuşmuştuk bizde artık istyrz demişti şimdi hamilelik haberini verdi. İlk aydan hamile kalmış o da. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Benim 8.ayım daha doktr üç ay daha bekleyelim dedi bana da yasın genç yormak istemiyorum seni dedi
kızlar bende dün regl oldum.daha yeni korunmayı bıraktım zaten ama insan ilk denemede olsun istiyor zor bir süreç allah yardımcımız olsun[/QUOTE

Olsu
n canım benimde benden küçük ve benden sonra evlenen ne çok arkadasım hamile kaldı başlarda hep ağladım hep üzüldüm ama neye fayda sadece kendime zararı oldu stresten hormonlar tavan yaptı

Ben bu Aydan umutluyum topiğimde olanlar sizde umudunuzu yitirmeyin mutlu olun stres olmayın sağlıklı beslenin
Soğan kürü masrafsız zahmetsiz yapın düzenli
Folik asit kullanın
Havuç , ceviz , bal tüketin
Açın evde müZiği dans edin
Benimle birlikte sizde yapın bunları ve alacağız hamilelik haberleri

Olsu

n canım benimde benden küçük ve benden sonra evlenen ne çok arkadasım hamile kaldı başlarda hep ağladım hep üzüldüm ama neye fayda sadece kendime zararı oldu stresten hormonlar tavan yaptı
Gözümü kulağımı kapatamıyorum. Duymak istemiyorum artık. Güçlü kalmaya çalıştıkça yeni bi haber geliyor. Moralim bozuluyo onlara değil tabi kendi durumuma. Bu kdr stres yaptığım için olmuyo belkide. Nasıl kurtulcam bu stresten

Canım çık gez alışveriş sinema kitap oku dedim gbi aç müziği dans et :) valla ben bu ay silkelendim daha az stres yasıyorum takmıyorum banane allah birgün banada verecek diyorum onun benden bir fazlası Yok beyin ondada var bendede kalp ondada var bendede hormon ondada var bendede e o zaman bi gün sıra banada gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…