- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
evet kist var prolaktin yüksek tsh yüksek hepsi bozukCanım hormonların kaç çıkıyor snein kist mi var sende
inşallah hayırlı haberler alırsınızBenim ki geçti inşallah 1 saate sonuç çıkacak dua edin nolur
İNŞAALLAAHHHHHHinşallah hayırlı haberler alırsınız
Ne cikti sonucun canimBenim ki geçti inşallah 1 saate sonuç çıkacak dua edin nolur
Ben böyle seyler yaşamadığım için sana fikir veremiycem cnmArkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz doktor kontrolünde klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu ayın 12.de ikiside çatladı çatlamasına rağmen bugün hafif sulu bazen tamamen yumurta akı gibi şeffaf bazende beyaz krem gibi akıntı oluyor ve kasıklarımda bazen şiddetli bazen batma şeklinde ağrılar oluyor yumurtlama dönemi gibi aynı tekrar yumurta üretmişolabilirmiyim böyle bişi olabilirmi
İnşallah canım. Bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyordum ama klomene başlayınca vazgeçtim etkilerse olumsuz bişi olmasın diyeSoğan kürüne an itibari ile başlamış bulunmaktayım hadi Allah’ın izniyle rabbim de yanıt verir inşallah
adet dönemin gelmiş olabilir canım kasık ağrısı en çok onun habercisi hamilelik olursa öyle çok keskin ağrılar olmuyor çünküArkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz doktor kontrolünde klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu ayın 12.de ikiside çatladı çatlamasına rağmen bugün hafif sulu bazen tamamen yumurta akı gibi şeffaf bazende beyaz krem gibi akıntı oluyor ve kasıklarımda bazen şiddetli bazen batma şeklinde ağrılar oluyor yumurtlama dönemi gibi aynı tekrar yumurta üretmişolabilirmiyim böyle bişi olabilirmi
Hayırlısı canım. Tabi öyle istiyo insan rabbim nasip etcek mi ne zaman etcek çokta düşünmeden istiyoruz. Bnm bi sene btmek üzere başlarda umutluydum bu ay olcak önümüzdeki ay olcak diye. Olmadıkça karamsar oldum. Az önce arkadaşım aradı geçen ay konuşmuştuk bizde artık istyrz demişti şimdi hamilelik haberini verdi. İlk aydan hamile kalmış o da. Rabbim isteyen herkese versin inşallahkızlar bende dün regl oldum.daha yeni korunmayı bıraktım zaten ama insan ilk denemede olsun istiyor zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Bana kalırsa klomenden daha etkili soğan kürü canımmİnşallah canım. Bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyordum ama klomene başlayınca vazgeçtim etkilerse olumsuz bişi olmasın diye
kızlar bende dün regl oldum.daha yeni korunmayı bıraktım zaten ama insan ilk denemede olsun istiyor zor bir süreç allah yardımcımız olsun[/QUOTE
n canım benimde benden küçük ve benden sonra evlenen ne çok arkadasım hamile kaldı başlarda hep ağladım hep üzüldüm ama neye fayda sadece kendime zararı oldu stresten hormonlar tavan yaptıHayırlısı canım. Tabi öyle istiyo insan rabbim nasip etcek mi ne zaman etcek çokta düşünmeden istiyoruz. Bnm bi sene btmek üzere başlarda umutluydum bu ay olcak önümüzdeki ay olcak diye. Olmadıkça karamsar oldum. Az önce arkadaşım aradı geçen ay konuşmuştuk bizde artık istyrz demişti şimdi hamilelik haberini verdi. İlk aydan hamile kalmış o da. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Gözümü kulağımı kapatamıyorum. Duymak istemiyorum artık. Güçlü kalmaya çalıştıkça yeni bi haber geliyor. Moralim bozuluyo onlara değil tabi kendi durumuma. Bu kdr stres yaptığım için olmuyo belkide. Nasıl kurtulcam bu strestenOlsu
n canım benimde benden küçük ve benden sonra evlenen ne çok arkadasım hamile kaldı başlarda hep ağladım hep üzüldüm ama neye fayda sadece kendime zararı oldu stresten hormonlar tavan yaptı
Canım çık gez alışveriş sinema kitap oku dedim gbi aç müziği dans et :) valla ben bu ay silkelendim daha az stres yasıyorum takmıyorum banane allah birgün banada verecek diyorum onun benden bir fazlası Yok beyin ondada var bendede kalp ondada var bendede hormon ondada var bendede e o zaman bi gün sıra banada gelecekGözümü kulağımı kapatamıyorum. Duymak istemiyorum artık. Güçlü kalmaya çalıştıkça yeni bi haber geliyor. Moralim bozuluyo onlara değil tabi kendi durumuma. Bu kdr stres yaptığım için olmuyo belkide. Nasıl kurtulcam bu stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?