Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende okuyup duruyorum ama kullanan birine rastlamadim.. siparis ettim esime ikimizde kullanalim dedim Ben bilmedigim seyi kullanmam diyo ama iyi seyler okuyorum buyuk ihtimalle ben kullanmaya baslayacam

Maca zaten dogal oldugu icin bence de sikinti olacagini sanmiyorum, ben de az once bi kac shey siparis verdim. Tarcin bal karisimi yapinca bogazim cok yaniyorum ama onun kapsulu varmis chronium ile beraber. Insulin direncini de kiriyormus. Bide yumurta kalitesi icin DHEA diye bitki karisimi kapsul buldum onu da siparis verdim. Bide kirmizi ahududu yapragi kapsulu vardi o da adet sancilarina falan iyi geliyormus onu da deneyip gorecegim. Bu gune kadar doktorun verdigi ilac disinda hicbisey kullanmiyordum korkuyordum ama keske korkasaymisim. Shu ana kadar belki en azindan adetim duzenli olurdu.

Bugun bende baya bakindim bitkisel takviyelere maca ile vitex hakkinda seyler okudum sonra macayi esimle kullaniriz diye ondan siparis verdim. Bende korkuyorum aslinda boyle seyler kullanmaya faydalanalim derken bi zarari olurmu falan diye ama bu macayi sporcular saglikli yasamaya falan calisanlarda hep kullaniyormus sadece bebek icin degil yani bilinen yan etkisi yokmus falan diye okuyunca aldim gitti valla

Ben de hem kendim hem erkek kardesim icin siparis vermeyi dusunuyorum. Onun da spermeleri cok az areketliymis. belki faydasi olur.

Kızlar günaydın bilmediğiniz seyleri iyice araştırın öyle kullanın bakın ben prf çıktım fsh yüksek geldi bana hemen ilaç bile başlamadı yunurtlalıkların yorulmasın düzeni bozulmasın muhtemelen stresten yüksek birdahaki ay tekrar yaparız kan tahlili o zaman yüksek çıkarsa ona göre teda bi uygularız dedi stres gerçekten çok etkile bende şimdi sakin kalmaya çalışıyorum kafamdan atmaya şimdi biraz daha rahatım ama . Adetim bitince soğan kürüne başlayacağım o da kist için çok ufak bir kistim varmış bunu kullanırsam belki ilk Aydan geçer sabırlı olun sabırlı olmamız lazım herkese kulak asmayın çocuğu olan varsa sevinin bizimde olur mutlaka birgün

Ben de senin gibi dusundigim icin doktorun soyledikleri haricinde hicbisey yapmadim 1,5 sene. Ama hala basladigim yerdeyim. Verdikleri ilaclar adetimi duzenlemedi ve ya hamile kalamadim. Simdi dogal yollari denemem hicbisey yapmadan beklemekden daha iyidir. Ben de arastirarak oyle yapacagim, canim cok tatlidir. Millet hayrini goruyorsa vardir elbet etkisi.

Hayırlısı ben doktora değil ilk önce kendi hormonlarıma güveniyorum düşecek o hormon dıyorum ve rahatlattım Kendimi biraz

Canım sen hamile değilmiydin sanki bulantılardan yerleşme kanamandan bahsetmişdin de ben yanlış anladım sanırım hayırlısı artık inş en yakın zamanda alırız hayırlı haberlerini

Bende öyle sandım tatlım bulantım falan çok vardı ama hastalandım doktoruma gittim dün klomen tedavisine başlıyoruz yarın içmeye başliycam inşallah hepimiz güzel haberler veririz tatlım

Kızlar bu klomende yumurtayı yoruyor kullansak sıkıntınkullanmasak sıkıntı ne cok çile cekiyoruz ya

Kızlar merhaba yakın zamanda istanbul anadolu da hsg çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi? Devlet hastanesine gittim geçen gün sıra yokmuş pek durumumuz da müsait değil şu aralar. O yüzden en uygun hastaneyi arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

Canım ben bilmiyorum ama yardımcı olacak birilri vardır diye tahmin ediyorum

Vücut kendini hamileliğe hazırlıyo diye duymuştum ve benimde ilk hamileliğimde o kadar düzenli olan adet şaşmıştı şimdide kuzuma kardeş istiyoruz ama hayırlısı tabi

İlk hamileliğimde İncir kürü yapmıştım kendime eşime de keçiboynuzu kürü,bat 22 kasım geçen hafta kendimi hamile gibi hissediyordum kasıklarım batıyordu ama şimdi hiç ümidim yok göğüslerimde batma var bide bi kaç gündür vajina kaşıntısı var kesin hamile değilim yani

Kızlar kan verdim heyecanlı heyecanlı bekliyorduk aracımız da.eşim hastanenin sitesinden tahlil sonuçları sayfasını yenileyip duruyordu.çıkmış ddi o kadar heyecanlandım ki ...eşime baktım yüzü düştü.negatif dedi.ben şaka yapıyor sanıyorum .aldım elinden telefonu baktım negatif yazıyordu.o an koptu gitti içimden bütün umutlarım hayallerim.aşılama yapmıştık.yapıldığı günden beri hafif hafif batmalar vardı.son bir kaç gündür mide bulantısı vardı. yani neredeyse bütün belirtiler. ama olmadı ışte... doktorun yanına girdik. Tüp bebek için bir merkeze gidin dedi. böyle yani çok üzgünüm. Üç yıl olmak üzere. Pko yüzünden olmuyor allah insaallah hepimize en kısa zamanda nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar...

Canım hormonların kaç çıkıyor snein kist mi var sende

Üzülme canım. Vardır zamanı elbet. Bakma üzülme dediğime aynı durumdayım başka bişey düşünemiyorum. Ama Rabbim vermiyosa vardır bi hayır.

Benimd

e aynı hatta aralıkta bile olmayacak çünkü fsh yüksek çıktı ilk onun düşmesi lazım beklemedeyim bende

zamanı var demekki diyorum, tedaviye başlayalı on ayı geçti ama sadece bir kez aşılama yapıldı, geriye kalan aylarda ya bayrama denk geldi ya da doktorumun yurtdışında olduğu zamana.. bu dönemde birde kimyasal gebelik yaşadım birde onun etkisinin geçmesini bekledim.. inşallah doğru zamana yakınızdır...

Ay inşallah benimkide hamilelik öncesi düzensizleşmedir... insallah sende ikinci bebeğine çok beklemeden kavuşursun canım..
Vücut kendini hamileliğe hazırlıyo diye duymuştum ve benimde ilk hamileliğimde o kadar düzenli olan adet şaşmıştı şimdide kuzuma kardeş istiyoruz ama hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…