Amin canım aynen hayırlısıyla inşallahİnşallah canım rabbim yarı yolda bırakmaz inanıyorum inancımızı asla yitirmeyeceğiz
Canım olur bak benim fsh böyle iken doktorum bu ay ilaca bile başlamadı yumurtayı yormamak içinmiş birdahaki ayki adet dönemimde tekrar yaptırmam gerekiyormuş bu hormonları ona göre yazacakmış eğer yine yüksek çıkarsa öyle bir ay hormon bakıldı yüksek çıktı hemen ilaç verilmez dedi stres. Bile cok etkiler o ay içinde dedi benim doktorum beni rahatlattı o yüzden bende boş durmayacağım bu ay soğan suyu kürünü yapacağım ve nar suyu içeceğim bakalım önümüzdeki ay ne gelecek sonuçlar sende hemen umutsuz olma bir ay daha bekle dediklerimi yaptaKızlar aşılama iptal fsh 32 ve amh 0.6 çıktı doktor bu değerle tüp bebek bile olmaz dedi şoktayım
Hemen duser insallah canim, hakkimizda hayirlisiAh canım bende senin gibiydim aynı şimdi rahatladım ve prf çıkınca kendimi güvende gbi hissediyorum şimdi . Yeni bir ay yeni umut bu ay cok umudum yok gerçi Çünkü fsh Yükselmiş biraz o engel muhtemelen hamile kalmaya o düşerse daha iyi olacağından Emin’im hayırlısı
Kızlar aşılama iptal fsh 32 ve amh 0.6 çıktı doktor bu değerle tüp bebek bile olmaz dedi şoktayım
Valla bilmiyorum ağlamaktan bi hal oldum hiçbişey düşünemiyorum zaten sonuçlara internetten baktım ben bi şok oldum her aman normal olan değerlerimiz nasıl bu hale gelmiş anlamıyorum bide doktor arayıpta işlem iptal tüp bile yapamayız deyince dünya başıma yıkıldı doğum kontrol hapı verdi fsh düşürmek için ama benim artık ne umudum kaldı ne hevesim yaşamak bile boş geliyor şuanCanım olur bak benim fsh böyle iken doktorum bu ay ilaca bile başlamadı yumurtayı yormamak içinmiş birdahaki ayki adet dönemimde tekrar yaptırmam gerekiyormuş bu hormonları ona göre yazacakmış eğer yine yüksek çıkarsa öyle bir ay hormon bakıldı yüksek çıktı hemen ilaç verilmez dedi stres. Bile cok etkiler o ay içinde dedi benim doktorum beni rahatlattı o yüzden bende boş durmayacağım bu ay soğan suyu kürünü yapacağım ve nar suyu içeceğim bakalım önümüzdeki ay ne gelecek sonuçlar sende hemen umutsuz olma bir ay daha bekle dediklerimi yapta
Canım bence dediğimi yap hayıt otu kürü de var oda cok faydalı pes etmek sana bişey kazandırmazValla bilmiyorum ağlamaktan bi hal oldum hiçbişey düşünemiyorum zaten sonuçlara internetten baktım ben bi şok oldum her aman normal olan değerlerimiz nasıl bu hale gelmiş anlamıyorum bide doktor arayıpta işlem iptal tüp bile yapamayız deyince dünya başıma yıkıldı doğum kontrol hapı verdi fsh düşürmek için ama benim artık ne umudum kaldı ne hevesim yaşamak bile boş geliyor şuan
15 gün geçsin canım test yap sonraKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün sabah test yaptım hala iğne etkisi devam ediyor mudur sizce
Üzülme canım pozitif olmaya çalış önce değerlerini normala döndürmeye çalış burdaki arkadaşların bahsettiği bitkisel kürleri dene bu arada sendeValla bilmiyorum ağlamaktan bi hal oldum hiçbişey düşünemiyorum zaten sonuçlara internetten baktım ben bi şok oldum her aman normal olan değerlerimiz nasıl bu hale gelmiş anlamıyorum bide doktor arayıpta işlem iptal tüp bile yapamayız deyince dünya başıma yıkıldı doğum kontrol hapı verdi fsh düşürmek için ama benim artık ne umudum kaldı ne hevesim yaşamak bile boş geliyor şuan
canım testere dişli aslan pençesinin çayını günde 2 defa iç fsh değerini düşürüyormuş bide nar suyu iç hergün saraçoğlundan duymuştumKızlar aşılama iptal fsh 32 ve amh 0.6 çıktı doktor bu değerle tüp bebek bile olmaz dedi şoktayım
Canım sen hamile değilmiydin sanki bulantılardan yerleşme kanamandan bahsetmişdin de ben yanlış anladım sanırım hayırlısı artık inş en yakın zamanda alırız hayırlı haberleriniKızlar ben hastalandım pazartesi klomen kullanmaya başlıycam doktoruma gittim klomen verdi
Kizlar aranizda maca tozunu duyup kullananiniz var mi??
Kizlar aranizda maca tozunu duyup kullananiniz var mi??
Bende okuyup duruyorum ama kullanan birine rastlamadim.. siparis ettim esime ikimizde kullanalim dedim Ben bilmedigim seyi kullanmam diyoKadin ve erkek infertilesinin ikisinde de etkiliymis, tam 31 tane mineral iceriyormus ve tiroid ve endokrin ile illgili hormonlarin hepsine etkiliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?