Evet canım hoşbuldum inşallah canım bu ay klomen kullandım heyecanlı ve umutluyumCanım sende hosgeldin inşallah uğurlu olur bu ay bu topik ilk çocuk mu
Sağol canım allah razı olsun ben ilaç kullanmadım pkolu olduğum için glifor kullanıyorum 3 aydır bide gebeliğe hazırlık için folik asit kullanıyorum zaten bebeğim 5 haftalık düştü kendiliğinden sonlandıÖncelikLe geçmiş olsun canım zor bir süreç inşallah yeni aylarda rabbim yeniden verir bebeğini . Ama şöyle ilk ay biraz sakıncalı çünkü antibiyotik falan kullanıyorsun ben düşşkten 15 gün sonra ancak ilişkiye girebilmiştim
Anladım canım hayırlısı hakkındaSağol canım allah razı olsun ben ilaç kullanmadım pkolu olduğum için glifor kullanıyorum 3 aydır bide gebeliğe hazırlık için folik asit kullanıyorum zaten bebeğim 5 haftalık düştü kendiliğinden sonlandı
Hadi bakalım bol şansEvet canım hoşbuldum inşallah canım bu ay klomen kullandım heyecanlı ve umutluyum
Benımde aynı boleydı cızgı hıc ertesı hun kan verdim 60 cıktı bthcgm bence hamılesn canm hayrlısı olsun kan ver hemen :)Burda gorunurmu bilmem var çok silik ikinci çizgi o yüzden hemen umitlenmek istemiyorum geçen ay husrandi benim için
Hosgeldin tatlım son 4 seninBende varım 6 kasım
Evet ver tabi çıkar kanda. Varsa gebelikAynen oyle ama yarin bir kan tahlili vermeyi düşünüyorum
benim de 6 kasım kızlar beni de ekleyin hiç bir belirtim yok şimdilik adet olma belirtisi de yok henüz
Verir canım evet ben bat günümde öğrenmiştim hamile olduğumuevde yaptığımız testlerde bat'ın geçmesini beklemek gerekir mi? Bat günü yapılan test doğru sonuç vermez mi?
nşallah rabbim her birimizin dualarını kabul etsin inşallah .Benimde 19 Kasım şu anda tedavi aşamasındayim umarım adetim gelmez ve hamile kalirim . Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Denedigimiz ilk ay oldu ama o zamanlar genctik aradan 7 yil geçti ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?