- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Bu
rda gözükmüyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rda gözükmüyor canım
Hosgeldin canım inşallah bakalım ovülasyon geçti mi senin be durumdasınCanım mrb bnmde bat 11 kasım. İnş ikimizde güzel haberler alırız o gün.
Hosgeldin canım az kaldı zaman cok hızlı geçiyor battı sattı ovülasyondu derken bi bakmışız adet olmuşuz bu ay inşallah olmayızCnm benimde 14 Kasım bat
Bol dua Kızlar bol bolAyy hadi inşallah canımm yaa
Amin cnm inşallah olmayız senin bat ne zmanHosgeldin canım az kaldı zaman cok hızlı geçiyor battı sattı ovülasyondu derken bi bakmışız adet olmuşuz bu ay inşallah olmayız
Neredeyse yok çizgi biraz daha bekle o zaman ben biraz daha belirgin diye düşünmüştüm canımBurda gorunurmu bilmem var çok silik ikinci çizgi o yüzden hemen umitlenmek istemiyorum geçen ay husrandi benim için
Canm ben gördüm silik cizgiyi baya silik ama var gibi bence
11 12 13 kasım arası canım benim batAmin cnm inşallah olmayız senin bat ne zman
Kızlar hosgeldiniz canım senin kimyasaldan sonra cok yeni psikolojik olarak hazırmısın ben düşükten sonra 3 ayda kendime geldimMerhaba 8 kasım bat gecen ay kimyasal yaşadım
Batımız hemen hemen aynı canım şimdi doktora gidiyorum yumurta boyutu için çaylarını catlayacak mı ona baktırcamBat 11kasımmm
HIM hayırlısı canım benim bu ay umudum yok eşim varikoselden ameliyat oldu AMS yine de bekliyormBatımız hemen hemen aynı canım şimdi doktora gidiyorum yumurta boyutu için çaylarını catlayacak mı ona baktırcam
Kızlar hosgeldiniz canım senin kimyasaldan sonra cok yeni psikolojik olarak hazırmısın ben düşükten sonra 3 ayda kendime geldim
14 Kasım cnm benim batAmin cnm inşallah olmayız senin bat ne zman