• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

bende bugün öğrendim arkadaşlar adetime 2 gün var ve az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm :) yarın doktora gidip kan testi yaptıracam hayırlısı bakalım..

teşekkür ederim doktoru arayınca o da değeri sordu yarın bebeği görürsünüz o zaman dedi arkadaşım da çok yüksek sen 8 haftalık hamilesin bu değere göre dedi kafam karıştı

doktorda sıra beklerken ki heyecanımı hayatım boyunca unutamam herhalde. resmen ağlamak üzereydim:14:.
Allahım ne olur isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşat:nazar:
Ayrıca tüm anne adaylarını tebrik ediyorumm:49::49:

Canım istersen bir kan testi ver.Orda kesin olarak anlaşılır.İnşallah vardır.Yoksa da üzme kendini.Önümüzdeki aya olur.

malesef ben aranıza katılamadım bugün doktora gittim ama hiç bişiy yokmuş uzun zamandır ilk kez bukadar heyecanlanmıstım ama olmadı hayırlısı artık allah senınkini ve herkezin bebegini saglıkla doğmasını nasıp etsin..

bende karın ağrısı şikayetiyle gittim,besin zehirlenmesi sandık. Hiç aklımda yoktu doktor hamilesiniz deyince güleyim mi ağlayayım mı bilemedim:) sabah uyanınca rüya gördüğümü zannettim ama 2 gündür sürekli bebek kıyafeti,ismi falan bakıyorum çabuk adapte oldum galiba:) Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Oohh ohh oh..Vallahi yeni hamile haberlerini aldıkça tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.:49: Tubilii, Alya21, Biiirrr, Fatoş56, Pepenin teyzesi ve Melodi 75 hepinizi kutluyorum, yeni tatlı anneler.Hoşgeldiniz,sefa geldiniz.İnşallah bu topikde bebeklerimizin güzel gelişmelerini paylaşıcaz hep birlikte.Rabbim hep yanımızda olsun.

Benimxx, canım hiç merak etme, mutlaka yazarım gelişmeleri.Ama senin de adetin geç olduğuna göre hiç tasalanma,anlaşılan sen de bendensin.Gönlünü ferah tut,herşey güzel olacak.:21:

Aqualily, canım yumurtlama dönemi hesaplaması bilinenin aksine, adetten sonraki gün olarak değil de, beklediğin adet gününden önceki 14. güne denk geliyor.Ben o yanlış hesaplama yüzünden de çok zaman kaybettim.Ama bu ay dediğim gibi yaptım ve oldu çok şükür.Genelde bayanların adet günü 28. gün olduğu için onun 14 gün öncesi de 14. gün olduğundan öyle sanılıyor.Sen diyelim ki 16 aralıkta bekliyorsun adetini, 16-14 = 2 aralık olur. Riske atmamak için 29 kasım ile 4 arlık arası 36 saat ara ile ilişkiye girersin.Tabi tam günününde akıntının yumurta akı gibi sünmesi,ateşinin biraz yüksek olması da belirtilerdendir.

Melodi75, tatlım bana bu kez doktor elevit pronatal diye bir ilaç verdi.İçinde benden başka herşey var.:1: Bayağı vitamin kompleks tarzı.

:16::16: canım çok teşekkürler. Yüce RABBİM herkese tattırır inşallah.hepimize hayırlı olsun

bugün kontrolüm vardı. kese göründü çok şükür 2hafta sonra kalp atışları için gidecem . ALLAH yardımcımız olsun . inşallah

Kızlar ben de Kasım ayı hamilelerindenim, şu an5+3 günlüğüm ama kese 4.4mm ve bhcg günaşırı ikiye katlanmıyor. Sağlıklı bir gebelik değil anlayacağınız. Doktor düşük ya da kürtaj olabilir dedi.
Bugün cuma sizden benim için ve benim durumumda olanlar için dua istiyorum. Sizler de sağ sağlim yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum:(

bugün kontrolüm vardı. kese göründü çok şükür 2hafta sonra kalp atışları için gidecem . ALLAH yardımcımız olsun . inşallah

canım ne kadarmış keseniz:)) biz de dün gittik kesemizi gördük yine 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı:)) resmini de aldık bakıp bakıp o minicik şeyi içime sokasım geliyor dicem ama zaten içimde fındık kurdum :D

Kızlar ben de Kasım ayı hamilelerindenim, şu an5+3 günlüğüm ama kese 4.4mm ve bhcg günaşırı ikiye katlanmıyor. Sağlıklı bir gebelik değil anlayacağınız. Doktor düşük ya da kürtaj olabilir dedi.
Bugün cuma sizden benim için ve benim durumumda olanlar için dua istiyorum. Sizler de sağ sağlim yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum:(

Rabbim bebeğini sana bağışlasın... inşallah düzelir canım dua edeceğim ...

slm kızlar naıslsınız...ben bisey sormak istiyorum .. bat ına bikaç gün kala, hani çok uyumak hamile olabiliceğin anlamında ya.
işte uyku ne zamanda başlıyordu belirti vermeye kaçıncı günde fln :26:

pazartesi kan testim hcg 107 idi perşembe gitim 400 küsür olmuş dr ii dedi ama kese gözükmedi :( inş. gözükür şans dileyin kızlar banada...

inş saglıklı bir şekilde bebişini kucagına alırsın kafana takma bebegide etkiler dualarımız sizinle inş iyi haberlerinizi duyarız..

merhaba geçen hafta adetim geçmeden test yaptım 2 cizgi gördüm geçen cuma kan testi yaptırdım beta hcg 600 cıktı ama ultrasonda kese gözükmedi yarın yine gidicem içim hala rahat değil yarın görünür umarım

Gitgide kalabalıklaşıyoruz, ne güzel :) Liste yapsak. Herkes sat ve bdt yazsın.Daha önce liste yapan biri varsa oluşturabilir, yada ben bişeyler yapmaya çalışıyım.Çok heyecanlıııı :52: Zaman geçer mi yaaaa...:emir_bebek:

Benimxx, aynen katılıyorum.İyi düşünücez, iyi olsun.Yoksa da var bir hayır.Daha ortada üzülmek için bir sebep yokken yıpratma kendini,bebeciğe yazık.

Bebeğimizin doğacağı tahmini tarih aynı.Son kontrolüme bugun gittim bende bebek kalp atışına baktı sorun yok dedi doktor haftaya ise bazı testler icin tekrar kontrole cagırdı. sonrasındaki kontroller aylık olarak yapılacakmış zaten. sen de son durum nedir paylaşırsan sevinirim.

görüşmek üzere sağlıcakla kal..

not:bu arada bu sitede çok yeni bir kullanıcıyım ve bu da ilk mesajım:)

pazartesi kan testim hcg 107 idi perşembe gitim 400 küsür olmuş dr ii dedi ama kese gözükmedi :( inş. gözükür şans dileyin kızlar banada...

merhaba geçen hafta adetim geçmeden test yaptım 2 cizgi gördüm geçen cuma kan testi yaptırdım beta hcg 600 cıktı ama ultrasonda kese gözükmedi yarın yine gidicem içim hala rahat değil yarın görünür umarım

kızlar normal ultrasonlamı baktırdınız vajinal ultrasonlamı baktırdınız o degerlerle görünmemesi normal
okuduğum kadarıyla 500-1000 arası vajinal 5000in üstündede normal ultrasonla görünebiliiyor kese

Back