- Konu Sahibi Plebisit82
benim değerimde 452 idi 3 gün önce,gözükmedi bebişş,acaba ne zaman gösterir kendinii yawww :))
yukarı yazdım ben ama:) pazartesi gidersen vajinal ultrasonla görürsün hrh benm 950 de karından göremedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim değerimde 452 idi 3 gün önce,gözükmedi bebişş,acaba ne zaman gösterir kendinii yawww :))
kızlar normal ultrasonlamı baktırdınız vajinal ultrasonlamı baktırdınız o degerlerle görünmemesi normal
okuduğum kadarıyla 500-1000 arası vajinal 5000in üstündede normal ultrasonla görünebiliiyor kese
aynıyızzz yaaaa Rabbim sağlık versin hepimizeeee:)
kizlar bugun ben de ogrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar normal ultrasonlamı baktırdınız vajinal ultrasonlamı baktırdınız o degerlerle görünmemesi normal
okuduğum kadarıyla 500-1000 arası vajinal 5000in üstündede normal ultrasonla görünebiliiyor kese
normal baktı cnm dr vajinal bakmadı hiç bende demedim bi şey...
hamile kalan arkadaslar, size birsey sorcam..
bat tarihine bikaç gün kala:
aksamları ayak üsümesi,
yüzde kuruluk özellikle dudak ve çevresinde kuruluk hissi, sürekli dudağını ıslatma duygusu,
gaz..
göğüslerde büyüme,
bunlar belirti midir sizce ?:26:
ne güzel haberler varda allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun