• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

Hayırlı olsun Allahım bebegini kucağına almayı nasip etsin maaşallah çok erken duymuşsun kalp atışını. ben pazartesi gittimama keseyi bilegöremedikdaha.
HLO seninde bebegin hayırlı olsun hamilesindir büyük ihtimal sende benim gibi erken ögrenmişsin. Kan testiyle kesinleştirebilirsin

sağol canım hepimizin bebeği hayırlı olsun inşallahh

Alah hepimize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Bende bugün doktora gittim karından baktı küçük bir kese görünüyor dedi pazartesi tekrar gideceğim birinci gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum bir an önce duymak istiyorum hayırlısıyla elim bir iş tutmuyor:( kimseye söylemedim eşim hariç tabiki. Ne zaman kalp atışı duyulur bilmiyorum pazartesi 6+2 olacak inşaALlah umudum yeşerir...

arkadaşlar bugün bebişimle ilk buluşmamızdı 6+1 günlüğüz bebğimin kalp atışlarını dydum ve çok mutlu oldum.bu duyguyu tekrardan yaşayabilmek beni çok mutlu etti allahım inş.bu sefer kucağıma almayı nasip eder...sizlerle paylaşmak istedim

Alah hepimize ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Bende bugün doktora gittim karından baktı küçük bir kese görünüyor dedi pazartesi tekrar gideceğim birinci gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum bir an önce duymak istiyorum hayırlısıyla elim bir iş tutmuyor:( kimseye söylemedim eşim hariç tabiki. Ne zaman kalp atışı duyulur bilmiyorum pazartesi 6+2 olacak inşaALlah umudum yeşerir...

canım pazartesi allahın izniyle mutlaka duycaksın allah hepimizin yardımcısı olsunve sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)))bende ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim o yüzden bugün çok heyecanlıydım....

canım pazartesi allahın izniyle mutlaka duycaksın allah hepimizin yardımcısı olsunve sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin:)))bende ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim o yüzden bugün çok heyecanlıydım....

Amin inşaAllah.. Her isteyene sağ salim hayırlısıyla kucağına versin Rabbim

ben de varım kızçelerrrrr:emir_bebek::52:allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn.allah yardımcımız olsun ve herkese nasip etsin.benim adetime 3 gün kala kan testi yaptım 729,1 çıkmıştı:nazar:doktora da göründüm şimdilik bir sorun yok kese için gün verdi çok heyecanlı bir durum :6::54::16::9::8:

bugunkan testınde hcg degerım 1495.25 cıktı saglıkocagında yaptırdım kac haftalık dedım gecıstırdı soylemedı sızde ne kadarlıktır.bırde kese kacıncı haftadan sonra gorunuyor

Bende varım kızlar. 5+2 haftalığım.. Haftaya doktor kalp atışları için çağırdı. İnşallah duyarım...Allah hepimizin yardımcısı olsun

süpriz oldu hiç planlamamıştık. adet tarihimin gecikmesinden bigün sonra test yaptırdım değerim 2155,59 çıktı arkadaşlar. iyi hoş da şimdi napcaz hemen bi doktora gitmelimiyim ki

süpriz oldu hiç planlamamıştık. adet tarihimin gecikmesinden bigün sonra test yaptırdım değerim 2155,59 çıktı arkadaşlar. iyi hoş da şimdi napcaz hemen bi doktora gitmelimiyim ki

tebrik ederim hayırlı olsun bebişin doktora önümüzdeki hafta içinde gidebilirsin keseyi görmek için degerin 5000in üzerinde olunca keseyi karından görebiliyorlar diye biliyorum 5000in altında vajinal ultrasonla görebiliyorlar. 2155 çıkalı kaç gün oldu. ben de pazartesi gidicem

tebrik ederim hayırlı olsun bebişin doktora önümüzdeki hafta içinde gidebilirsin keseyi görmek için degerin 5000in üzerinde olunca keseyi karından görebiliyorlar diye biliyorum 5000in altında vajinal ultrasonla görebiliyorlar. 2155 çıkalı kaç gün oldu. ben de pazartesi gidicem

dün yaptırdım daha. bende öyle düşünüyodum haftaya falan en azından kesin olur ilk bebeğim ve hiçbişey bilmiyorum:)) mesela gidince tahlil falan yapcaklarmı

doktor tahlil yapmıyor bildigim kadarıyla ultrasonla keseye bebegin kalp atışına falan bakıyor ben gitmiştim geçen hafta keseyi göremedik erken gittigimden

Kızlarrr ben de aranızdayım.Çok mutluyum,çok heyecanlıyım ve çok kaygılıyım.:18: İnşallah hayırlısı ile şu süreci tamamlarız da kuzularımızı sağ salim kucağımıza alırız. :emir_bebek: Ben de 4 gün önce öğrendim.Önce idrar testi çift çizgi.sonra beta hcg : 9634.4 çıktı. Şu an 6+5 olduk çok şükür.o kadar şaşkınım ki.4 senelik maraton, 2 tüp bebek girişimi ve 2 düşük:43: den sonra Allah nasip etti ve tedavisiz hamiş oldummmm :nazar::nazar::9:

Kızlarrr ben de aranızdayım.Çok mutluyum,çok heyecanlıyım ve çok kaygılıyım.:18: İnşallah hayırlısı ile şu süreci tamamlarız da kuzularımızı sağ salim kucağımıza alırız. :emir_bebek: Ben de 4 gün önce öğrendim.Önce idrar testi çift çizgi.sonra beta hcg : 9634.4 çıktı. Şu an 6+5 olduk çok şükür.o kadar şaşkınım ki.4 senelik maraton, 2 tüp bebek girişimi ve 2 düşük:43: den sonra Allah nasip etti ve tedavisiz hamiş oldummmm :nazar::nazar::9:

Çok çok tebrik ederim Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin insallah
Tabi hepimiz için :)

merhaba kızlar bugün doktora gittim keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık 6+0 bugün siz duydunuzmu kalp atışını kaçıncı gün duydunuz benim kesede küçük daha 0,95 cm dedi canım sıkıldı kalp atışını duyarım diye düşünmüştüm

Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum,,,,,, Yakın zamanda olmayan isteyen herkese versin Rabbimmmm... O mululuğu bize çok görmesinler ne olur Allahım

merhaba kızlar bugün doktora gittim keseyi görebildik sadece kalp atışını duyamadık 6+0 bugün siz duydunuzmu kalp atışını kaçıncı gün duydunuz benim kesede küçük daha 0,95 cm dedi canım sıkıldı kalp atışını duyarım diye düşünmüştüm

Ben de cuma gunü keseyi görebildim ama bebek ve kalp atışı için erken dedi doktor.yarin tekrar gidicem hepimiz için dua ediyorum

Canım ben de bugün doktora gittim.Benim son adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyor ama kese 5+4 gözüküyor.Bebek de gözükmedi.Ben doktora, o bakarken, benim adet döngüm 35 gün dedim.O yüzden geç döllenme olduğunu düşünüyorum diyince henüz küçük olması normal dedi.Boş gebelik olabilir mi dedim.O da boş gebelik gibi görünmüyor dedi.Biraz rahatladım.Haftaya tekrar çağırdı.Ama ne yapalım, kaygılanıyoruz elde değil.Benim ki bayağı küçükmüş anlayacağınız.

Back