• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

ben de varım kızçelerrrrr:emir_bebek::52:Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn.Allah yardımcımız olsun ve herkese nasip etsin.Benim adetime 3 gün kala kan testi yaptım 729,1 çıkmıştı:nazar:Doktora da göründüm şimdilik bir sorun yok kese için gün verdi çok heyecanlı bir durum :6::54::16::9::8:

hayırlı olsun :)

Kızlar bu arada bulantılarla aranız nasıl?:25: Ben çok kötüyüm.Hele dün, off bir taraftan baş ağrısı,bir taraftan baş dönmesi, bir taraftan bulantı.Birkaç gün öncesine kadar bişeyler yiyebiliyordum.Şimdi dünyayı yığsalar gözümde değil.Tek aşkım tuzlu peynir.Ne yapıcaz yaa?:59:

mrb cnm benimde 3 gündür hafif bulantılarım oluyor emedur vermişti ama kullanmadım umarım böyle devam etmez ...

Merhaba kızlar,

Aranıza dün akşam itibariyle ben de katılmış bulunuyorum.. İkinci çocuğa karar verdiğimizden geçen ay spirali çıkartmıştım.. 4 günlük adet gecikmesi sonrasında dün akşam çift çizgiyi gördüm.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada folic plus mı kullanıyorsunuz, folbiol mü???

hoşgeldin cnm. ben folidoce kullanıyorum:)

Kızlar bende dün itibariyle aranıza katıldımm.... Hamileyimmmm. Rabbbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallaaah....

slm bende katılcam inş aranıza ama benim bi sorum olcak adetim 13 gün geçti evdeki teste tek çizgi çıktı acaba hamilemiyimdir?sizin yazılarınızı okudukça heyecanlandım...

Gitgide kalabalıklaşıyoruz, ne güzel :) Liste yapsak. Herkes sat ve bdt yazsın.Daha önce liste yapan biri varsa oluşturabilir, yada ben bişeyler yapmaya çalışıyım.Çok heyecanlıııı :52: Zaman geçer mi yaaaa...:emir_bebek:

Benimxx, aynen katılıyorum.İyi düşünücez, iyi olsun.Yoksa da var bir hayır.Daha ortada üzülmek için bir sebep yokken yıpratma kendini,bebeciğe yazık.

slm bende katılcam inş aranıza ama benim bi sorum olcak adetim 13 gün geçti evdeki teste tek çizgi çıktı acaba hamilemiyimdir?sizin yazılarınızı okudukça heyecanlandım...

Canım istersen bir kan testi ver.Orda kesin olarak anlaşılır.İnşallah vardır.Yoksa da üzme kendini.Önümüzdeki aya olur.

Bende varım değerim 1568 ultrasonda gördü dr pzt gel dedi aranızda progesteron testi yaptıran varmı ? Benim sınırda çıkmış

merhaba bu sabah test yaptım 2 çizgi çıktı hem de net. sonra hastaneye kan testine koştum 410 hcg ve bebeğim olacak netten baktım 29 temmuzda bebişimi kucağıma alacağım ama çok ilginç bir ayrıntı var 29 temmuzda 2. evlilik yıldönümümü de aynı anda kutlayacağım istesem tutturamazdım ;) sat 22 ekim bu arada.

kızlar ben bir şey sorucam, reglden sonraki kaçıncı günlerde hamile kalma olasılığı en yüksek oluyor? regl bittikten sonraki 2. hafta diye biliyorum ben ama geçen ay olmadı tutmadı gerçi sistitim ve vajinitim varmış ondan olabilir dedi doktor. yumurtanın çatlaması kaçıncı günlerde oluyor bileniniz var mı acaba?

adetin kaç gune bır oluyorsa ondan 14 cıkar o zzamn tam yumurtlama zamanındır.mesela 35 gune bır oluosan son adet tarıhınden sonrakı 21.gün senın yumurtlama zamanın 5-6 gune kadar yuksek oluyor:54:

slm kızlar ben de bugün kan tahlili sonucumu aldım normalde 5 haftalık hamile olmam lazım ama betahcg 4302 çıktı bazı arkadaşlarım çok yüksek olduğunu söyledi sizce de öyle mi?

merhaba kızlar ben de 4-5 haftalık gebeyım:)bugun ultrasonla keseyı gorduk sadece 2 hafta soonra da kalp atımları ıcın gıdecegız...folık asit almayı unutmuyoruz dimiii:54:

Back