- Konu Sahibi Plebisit82
en güzeli okumamak bende haftaya diger doktoruma gitmeyi düşünüyorum.kısmet herşey boşuna kendimi üzüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de varım kızçelerrrrrAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn.Allah yardımcımız olsun ve herkese nasip etsin.Benim adetime 3 gün kala kan testi yaptım 729,1 çıkmıştıDoktora da göründüm şimdilik bir sorun yok kese için gün verdi çok heyecanlı bir durum
Kızlar bu arada bulantılarla aranız nasıl? Ben çok kötüyüm.Hele dün, off bir taraftan baş ağrısı,bir taraftan baş dönmesi, bir taraftan bulantı.Birkaç gün öncesine kadar bişeyler yiyebiliyordum.Şimdi dünyayı yığsalar gözümde değil.Tek aşkım tuzlu peynir.Ne yapıcaz yaa?
Merabaaaaaaa güzel hami$leeeer nasılsınız bende varım kasım hamislerinden
Merhaba kızlar,
Aranıza dün akşam itibariyle ben de katılmış bulunuyorum.. İkinci çocuğa karar verdiğimizden geçen ay spirali çıkartmıştım.. 4 günlük adet gecikmesi sonrasında dün akşam çift çizgiyi gördüm.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada folic plus mı kullanıyorsunuz, folbiol mü???
hoşgeldin cnm. ben folidoce kullanıyorum:)
Kızlar bende dün itibariyle aranıza katıldımm.... Hamileyimmmm. Rabbbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallaaah....
Kızlar bende dün itibariyle aranıza katıldımm.... Hamileyimmmm. Rabbbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallaaah....
slm bende katılcam inş aranıza ama benim bi sorum olcak adetim 13 gün geçti evdeki teste tek çizgi çıktı acaba hamilemiyimdir?sizin yazılarınızı okudukça heyecanlandım...
kızlar ben bir şey sorucam, reglden sonraki kaçıncı günlerde hamile kalma olasılığı en yüksek oluyor? regl bittikten sonraki 2. hafta diye biliyorum ben ama geçen ay olmadı tutmadı gerçi sistitim ve vajinitim varmış ondan olabilir dedi doktor. yumurtanın çatlaması kaçıncı günlerde oluyor bileniniz var mı acaba?
slm kızlar ben de bugün kan tahlili sonucumu aldım normalde 5 haftalık hamile olmam lazım ama betahcg 4302 çıktı bazı arkadaşlarım çok yüksek olduğunu söyledi sizce de öyle mi?
slm kızlar ben de bugün kan tahlili sonucumu aldım normalde 5 haftalık hamile olmam lazım ama betahcg 4302 çıktı bazı arkadaşlarım çok yüksek olduğunu söyledi sizce de öyle mi?