• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum,,,,,, Yakın zamanda olmayan isteyen herkese versin Rabbimmmm... O mululuğu bize çok görmesinler ne olur Allahım

Canım umutsuzluğa kapılma.Seni bizlerden iyi kimse anlamaz.Ben 6 senelik evliyim.İlk 2 - 2,5 sene hiç düşünmedik.Geriye kalan 3,5 sene ben de aynı durumdaydım, inan bana Allah'ın belirlediği bir tarih var ve o ne zaman isterse o zaman gelip seni buluyor.Henüz vakti değilse, benim gibi zorlasan da, kayıpla sona eriyor.Hamilelerin duaları kabul olur derler.İnan bana sizler için de hep dua ediyorum,benim gibi hamileler için de,elde etmek isteyenler için de.Senin de güzel haberlerini alıcazz.İnanıyorum.:16:

merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olur inşallah ben de geçtiğimiz cuma tahlil yaptırdım 210 çıktı. bu cuma tekrar kontrolüm var
hayırlısı bakalım
:nazar:

Günaydın herkese bende dün öğrendim gebeliğimi adetim 1 hafta geçmişti değer 107 çıktı düşükmü acaba ?

Canım ben de bugün doktora gittim.Benim son adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyor ama kese 5+4 gözüküyor.Bebek de gözükmedi.Ben doktora, o bakarken, benim adet döngüm 35 gün dedim.O yüzden geç döllenme olduğunu düşünüyorum diyince henüz küçük olması normal dedi.Boş gebelik olabilir mi dedim.O da boş gebelik gibi görünmüyor dedi.Biraz rahatladım.Haftaya tekrar çağırdı.Ama ne yapalım, kaygılanıyoruz elde değil.Benim ki bayağı küçükmüş anlayacağı

canımbenimde adet döngüm uzun seninki gibi 30-35 gün arasında degişiyor senin yazını okuyuncada rahatladım. ultrasonda benimkide ddaha 5haftalık bile degil .Sen yine birşeyler sormuşsun ben okadar odaklanmıştım kalp atışını duyarım diye duyamayınca çöktüm doktor biraz birşeyler söyledi ben safsaf baktım.
Banada 2 haftasonra gel dedi beklemek zor gerçekten . doktora benden önce gideceksin benide bilgilendirirsen çok sevinirim özel mesajla yada buradan yaz lütfen .

heray aynı gündemi oluyorsun eminmisin yani 1 hafta geçtigine . 2 gün sonra tekrar kan verirsen daha iyi olur iki katına katlıyormu onu ögrenmelisin.

yok cnm 33 günde bire denk gelir ortalama adet günlerimm ozaman normalmi oluyor bu değer sence ?

kızlar ben bir şey sorucam, reglden sonraki kaçıncı günlerde hamile kalma olasılığı en yüksek oluyor? regl bittikten sonraki 2. hafta diye biliyorum ben ama geçen ay olmadı tutmadı gerçi sistitim ve vajinitim varmış ondan olabilir dedi doktor. yumurtanın çatlaması kaçıncı günlerde oluyor bileniniz var mı acaba?

kızlar ben bir şey sorucam, reglden sonraki kaçıncı günlerde hamile kalma olasılığı en yüksek oluyor? regl bittikten sonraki 2. hafta diye biliyorum ben ama geçen ay olmadı tutmadı gerçi sistitim ve vajinitim varmış ondan olabilir dedi doktor. yumurtanın çatlaması kaçıncı günlerde oluyor bileniniz var mı acaba?

ovülasyon testi al canım kesin çözüm olur..

bende cok uzun suredır cocuk hasretıyle yanan bırıydım tam 5 yıldır olmuyordu cocugumm.Allahıma sukurler olsun ben de hamıleyım.adetımden 20 gectıı dun aksam gebelık testı yaptım ıkı kere ıkısıde pozıtıf cıktı.hla ınanamıyoruzz.bugun kan testı yapacam ınsll.ama eger dogruysa cok mutluyumm..paylasmak ıstedımmm.

yok cnm 33 günde bire denk gelir ortalama adet günlerimm ozaman normalmi oluyor bu değer sence ?

bilemiyorumki canım kesin bir hafta geçmişse düşük sanki ama herkesde degişiyor deger en güzeli 2 günde bir kan vermen
benimkini örnek verim sana 8 ekim son adet tarihim 5 kasımda degerim 27 idi 8 kasımda 143 14 kasımda 3100

Merhaba kızlar,

Aranıza dün akşam itibariyle ben de katılmış bulunuyorum.. İkinci çocuğa karar verdiğimizden geçen ay spirali çıkartmıştım.. 4 günlük adet gecikmesi sonrasında dün akşam çift çizgiyi gördüm.. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada folic plus mı kullanıyorsunuz, folbiol mü???

Oohh ohh oh..Vallahi yeni hamile haberlerini aldıkça tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.:49: Tubilii, Alya21, Biiirrr, Fatoş56, Pepenin teyzesi ve Melodi 75 hepinizi kutluyorum, yeni tatlı anneler.Hoşgeldiniz,sefa geldiniz.İnşallah bu topikde bebeklerimizin güzel gelişmelerini paylaşıcaz hep birlikte.Rabbim hep yanımızda olsun.

Benimxx, canım hiç merak etme, mutlaka yazarım gelişmeleri.Ama senin de adetin geç olduğuna göre hiç tasalanma,anlaşılan sen de bendensin.Gönlünü ferah tut,herşey güzel olacak.:21:

Aqualily, canım yumurtlama dönemi hesaplaması bilinenin aksine, adetten sonraki gün olarak değil de, beklediğin adet gününden önceki 14. güne denk geliyor.Ben o yanlış hesaplama yüzünden de çok zaman kaybettim.Ama bu ay dediğim gibi yaptım ve oldu çok şükür.Genelde bayanların adet günü 28. gün olduğu için onun 14 gün öncesi de 14. gün olduğundan öyle sanılıyor.Sen diyelim ki 16 aralıkta bekliyorsun adetini, 16-14 = 2 aralık olur. Riske atmamak için 29 kasım ile 4 arlık arası 36 saat ara ile ilişkiye girersin.Tabi tam günününde akıntının yumurta akı gibi sünmesi,ateşinin biraz yüksek olması da belirtilerdendir.

Melodi75, tatlım bana bu kez doktor elevit pronatal diye bir ilaç verdi.İçinde benden başka herşey var.:1: Bayağı vitamin kompleks tarzı.

Kızlar bu arada bulantılarla aranız nasıl?:25: Ben çok kötüyüm.Hele dün, off bir taraftan baş ağrısı,bir taraftan baş dönmesi, bir taraftan bulantı.Birkaç gün öncesine kadar bişeyler yiyebiliyordum.Şimdi dünyayı yığsalar gözümde değil.Tek aşkım tuzlu peynir.Ne yapıcaz yaa?:59:

bilemiyorumki canım kesin bir hafta geçmişse düşük sanki ama herkesde degişiyor deger en güzeli 2 günde bir kan vermen
benimkini örnek verim sana 8 ekim son adet tarihim 5 kasımda degerim 27 idi 8 kasımda 143 14 kasımda 3100

perşembe dr randevusu aldım bakalım inş yükselir gerektiği gibi

Kızlar bu arada bulantılarla aranız nasıl?:25: Ben çok kötüyüm.Hele dün, off bir taraftan baş ağrısı,bir taraftan baş dönmesi, bir taraftan bulantı.Birkaç gün öncesine kadar bişeyler yiyebiliyordum.Şimdi dünyayı yığsalar gözümde değil.Tek aşkım tuzlu peynir.Ne yapıcaz yaa?:59:

İlk üç ay bulantıyla geçecektir herhalde asli_as.. benim henüz çok yeni olduğu için pek bir sıkıntım yok... oğlumda hiç bulantı olmadan hamileliği bitirmiştim.. inşallah bu sefer de öyle olur...

İlk üç ay bulantıyla geçecektir herhalde asli_as.. benim henüz çok yeni olduğu için pek bir sıkıntım yok... oğlumda hiç bulantı olmadan hamileliği bitirmiştim.. inşallah bu sefer de öyle olur...

Evet yapacak bişey yok.Benim de ilk gebeliğimde bir kere bile olmamıştı.ikincisinde hafif vardı.Ama işte hepsinde değişiyor herhalde.Allah yardım etsin.Neyseki bugün iyi gibiyim.

Oohh ohh oh..Vallahi yeni hamile haberlerini aldıkça tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.:49: Tubilii, Alya21, Biiirrr, Fatoş56, Pepenin teyzesi ve Melodi 75 hepinizi kutluyorum, yeni tatlı anneler.Hoşgeldiniz,sefa geldiniz.İnşallah bu topikde bebeklerimizin güzel gelişmelerini paylaşıcaz hep birlikte.Rabbim hep yanımızda olsun.

Benimxx, canım hiç merak etme, mutlaka yazarım gelişmeleri.Ama senin de adetin geç olduğuna göre hiç tasalanma,anlaşılan sen de bendensin.Gönlünü ferah tut,herşey güzel olacak.:21:

Aqualily, canım yumurtlama dönemi hesaplaması bilinenin aksine, adetten sonraki gün olarak değil de, beklediğin adet gününden önceki 14. güne denk geliyor.Ben o yanlış hesaplama yüzünden de çok zaman kaybettim.Ama bu ay dediğim gibi yaptım ve oldu çok şükür.Genelde bayanların adet günü 28. gün olduğu için onun 14 gün öncesi de 14. gün olduğundan öyle sanılıyor.Sen diyelim ki 16 aralıkta bekliyorsun adetini, 16-14 = 2 aralık olur. Riske atmamak için 29 kasım ile 4 arlık arası 36 saat ara ile ilişkiye girersin.Tabi tam günününde akıntının yumurta akı gibi sünmesi,ateşinin biraz yüksek olması da belirtilerdendir.

Melodi75, tatlım bana bu kez doktor elevit pronatal diye bir ilaç verdi.İçinde benden başka herşey var.:1: Bayağı vitamin kompleks tarzı.

asli_as dündenberi internetten devamlı bakıyorm kesesi daha geri olanların durumlarına elimde olmadan yapıyorum bunu link gönderiyorum sende bir bak
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/223220-gebelik-kesesi-2-hafta-geride-olan-var.html

asli_as dündenberi internetten devamlı bakıyorm kesesi daha geri olanların durumlarına elimde olmadan yapıyorum bunu link gönderiyorum sende bir bak
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/223220-gebelik-kesesi-2-hafta-geride-olan-var.html

benimxx, canım tabi ki Allah ne isterse o olur.Ona şüphe yok.Ama ben şu an iyiyim psikolojik olarak.Bulantılar dışında bir sıkıntı yok Allaha şükür,ki bu da iyiye işaret.Bu linkteki yazanlar adet döngüsünü yazmamış.Bizimkilerde gelişme geriliği yok.Geç oluşmadan dolayı o şekilde.Sen onları okuma.Eğer 2 hafta bekleyemem dersen sen de haftaya başka bir yere baktır bence.İçin rahatlar.Kanama,kasık ağrısı olamadığı sürece Allahın izniyle bişey olmaz.

Back