Kasım ayı hamileleri...

en son ekım ayında adet oldum tam tarıhını hatırlamıyorum 20 si gibiydi kasım ayında safra kesesı amelıyatı oldum ve bır suru ilaç kullandım tabi anestezi aldım bu arada tomografı falanda cekıldı 20 kasımda amelıyat oldum amelıyat oldugum gun bır kac damla kan geldi okadar başka adet olmadım aralık ayında olmayınca beta baktırdım ve hamıleyım.ama ultrasona göre5+2 hafta son adet tarıhıme goreyse 10 haftalık nerdeyse.hangisi dogrudur ya kafayı yıcem

A aaaa öyle şey i olur canım yaaaa o problemli olsa zaten düşer benim bildiğim hala seninleyse bi sorun yok demektir bi doktorun söylemesiyle karar verme sakın başka doktorlarlada konuş. Ayrıca gebelik için kesenin boyutları ne diyosa odur. Son adet tarihinde daha yumurtlamamış oluyosun bi düşün. Allah korusun canım hayırlısıysa versin sana. Ama kendini yıpratmanın kimseye faydası yok serin kanlı olmaya çalış tatlım. Çok öpüyorum. Yeni yılın umut dolu olsun inşallah.

iyi dileklerin için çok tşk ederim cnm.seninde yeni yılın kutlu olsun....

12. haftam yakında bitecek benim bulantılarım hala bitmedi Allahım sanki ömür boyu sürecek gibii bu bulantılar hiç geçmeyecek gibi psikolojm acayip bozuldu yaaa

ikiside hoş. Ben hayal diyim.ama canim

teşekkürler kızlar cevaplar için.daha cinsiyeti belli olmadı ben hep kız ismi düşünüyorum haftaya gidicem doktora inş bir tahminde bulunur.
kukla38 ögrendigim iyi oldu iki üç ismin şans getirdigini bilmiyordum

canim benim cok cok tesekkur ederim ins hayyirlisiyla seninde guzel haberlerini bekliyorum!paylasmayi unutma ve iyi dusun iyi olsun canim!

12. haftam yakında bitecek benim bulantılarım hala bitmedi Allahım sanki ömür boyu sürecek gibii bu bulantılar hiç geçmeyecek gibi psikolojm acayip bozuldu yaaa

Defalarca hastanede kaldım serum yedim ve kusmaktan boğazım tahriş oldu resmen kan kusuyorum

arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum sat tarihim kasım 20 si.doktor dediki çok küçük sanırım gelişim gösteremiyor olabilir bu ne demek dedim düşük tehlikesimi var dedim yok dedi ama bebek gelişim gösteremeyebilir.çok da açıklama yapmadı.2 hafta sonra gel dedi.tekrar bakıcağız dedi.tabi yarın sabah daha ilk defa kan tahlillerimi alacaklar karaciğer falanda bakıcaz dedi.aç gidecekmişim.(Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah hepimizin bebeği...bu arada GS:5mm bu durumda olan yada bilgisi olan varmı?

gecmis olsun canm ins bebegin allahin izniyle iyi olur

Bu ilk muayene mi? ilkinde doktor beni de oyle korkutmuştu(günlerce ağladım) ama onların hesabıyla bebek gelişimi birkaç gün farkedebiliyormuş sonradan ogrendik(doktorumuzu değiştirince 2 hafta beklemen şart değil ben dayanamayıp bir kaç gün sonra başka bir hastaneye gittim raporlarımı falan verdim tekrar muayene ettiler ve çok şükür bebeğim iyiydi). gelişme geriliği olup olmadığı iki muayene arasındaki gelişim farkını gözlemleyerek anlıyorlar. Mesela benim bebeğim sat a göre üç gün geriydi hala üç gün geri ama muayeneler arası gelişimi normal hatta çok güzel. Bu şekilde açıklama yapmayıp sadece ihtimal diye kötü şeyleri söyleyerek anneleri strese sokan doktorlara sinir oluyorum. Kadın doğum dediğin insanı rahatlatacak. İnşallah seni de beni korkuttukları gibi gereksiz korkutmuşlardır. Güzel haberlerini bekliyorum Sevgiler...

Çocuk gibi ağlıyorum elimde değil

inşallah bugünler de geçer bugün kontrol günümdü 2li test için kan verdim..renkli ultrasonda gördüm çok tatlı görünüyordu onu görmek moral oldu biraz bana senin kontrolün ne zaman moralin dzelir kontrole gidince:) benimki parmağını felan emiyordu yaa çok şirindi:)

bebeginin cinsiyetini ögrene bilen varmı aramızda yada doktoru tahminde bulunan varmı.
bebeğinin kalp atış hızı 140ın üzerinde olanlar cinsiyeti kız oluyormuş diye duydum doğrumudur

Maşallah ne güzel.. Ben 2 hafta sonra gidecem kontrole inşallah dediğin gibi moral olur yani Allah'ın gücüne gitmesin o kadar zor günler geçiriyorum ki bebeği sevemicem diye korkuyorum

bebeginin cinsiyetini ögrene bilen varmı aramızda yada doktoru tahminde bulunan varmı.
bebeğinin kalp atış hızı 140ın üzerinde olanlar cinsiyeti kız oluyormuş diye duydum doğrumudur

Ben öğrendim perşembe günü canım.Küçük herifim geliyor inşallah.Doktor pat diye söyledi.Erkek erken gösteriyormuşş.

merhaba arkadaslar bende 2 aylık hamıleyım bulantılarım cok fazla zayıflamaya basladım yemek felan da almıyor ıcım hep cıkarıyorum ne yersem korkuyorum bebek besınsız kalırsa dıye ama doktor dedı bı sey yemesen bıle bebek senden beslenır dedı bende merak ettım dogrumudur cevap yazarsanız cok sevınırım bıde hamıle oldugumu ogrenınce cınsıyet olarak aklıma ılk gelen erkek anneler onceden hıssedermı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…