- Konu Sahibi Plebisit82
-
en son ekım ayında adet oldum tam tarıhını hatırlamıyorum 20 si gibiydi kasım ayında safra kesesı amelıyatı oldum ve bır suru ilaç kullandım tabi anestezi aldım bu arada tomografı falanda cekıldı 20 kasımda amelıyat oldum amelıyat oldugum gun bır kac damla kan geldi okadar başka adet olmadım aralık ayında olmayınca beta baktırdım ve hamıleyım.ama ultrasona göre5+2 hafta son adet tarıhıme goreyse 10 haftalık nerdeyse.hangisi dogrudur ya kafayı yıcem
A aaaa öyle şey i olur canım yaaaa o problemli olsa zaten düşer benim bildiğim hala seninleyse bi sorun yok demektir bi doktorun söylemesiyle karar verme sakın başka doktorlarlada konuş. Ayrıca gebelik için kesenin boyutları ne diyosa odur. Son adet tarihinde daha yumurtlamamış oluyosun bi düşün. Allah korusun canım hayırlısıysa versin sana. Ama kendini yıpratmanın kimseye faydası yok serin kanlı olmaya çalış tatlım. Çok öpüyorum. Yeni yılın umut dolu olsun inşallah.
ikiside hoş. Ben hayal diyim.ama canim
bence hayal güzel ama 2 hatta 3 isim koyabilirsin şansı daha çok artıyormuş isimlerdeki harflerin anlamlarına göre internetten bakabilirsin şimi böyle moda istersen tabiii h ile başlayanlar mücadeleci ve kariyer basamaaklarına H HARFİNDEKİ MERDİVEN GİBİ ÇIKMAYI SEVERLERMİŞ doktor isimleri dikkatinizi çektimi 2 yada 3 isimliler çok
ben bebğime 2 yada 3 isim koymayı düşünüyorum istediğini kullansın şansı çok olsun isimlaerden bir tanesi favori harfim A İLE KOYMAK İSTİYORUM
Canııııım o kadar sevindim ki senin adına çok mutlu oldum allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Bende sabah kanda beta hcg baktırdım 47binlerde çıkması gerekirken 950 çıktı değerim özeldeki doktor düşük başlamış dedi. Devlet hastanesine gittim ordaki doktor da kese rahim içinde ne bozulmuş ne kanlanmış bence düşük yok dedi oda beta hcg istedi her labaratuarda farklı sonuç çıkabilirmiş çarşamba sabah oda test istedi kafam oldu çorba. Hayırlısı artık rabbime emanet O neylerse güzel eyler. Beklemedeyim hayırlı seneler herkese. Senin için kendim kadar sevindim menekşecim hep böyle mutlu gitsin inşallah. Öptüm.
12. haftam yakında bitecek benim bulantılarım hala bitmediAllahım sanki ömür boyu sürecek gibii bu bulantılar hiç geçmeyecek gibi psikolojm acayip bozuldu yaaa
Defalarca hastanede kaldım serum yedim ve kusmaktan boğazım tahriş oldu resmen kan kusuyorum
canim benim cok cok tesekkur ederim ins hayyirlisiyla seninde guzel haberlerini bekliyorum!paylasmayi unutma ve iyi dusun iyi olsun canim!
Ben bugün bebeğimi kaybettim canım( allah sizinkilere sağlık sıhhat versin inşallah.
arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum sat tarihim kasım 20 si.doktor dediki çok küçük sanırım gelişim gösteremiyor olabilir bu ne demek dedim düşük tehlikesimi var dedim yok dedi ama bebek gelişim gösteremeyebilir.çok da açıklama yapmadı.2 hafta sonra gel dedi.tekrar bakıcağız dedi.tabi yarın sabah daha ilk defa kan tahlillerimi alacaklar karaciğer falanda bakıcaz dedi.aç gidecekmişim.(Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah hepimizin bebeği...bu arada GS:5mm bu durumda olan yada bilgisi olan varmı?
arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum sat tarihim kasım 20 si.doktor dediki çok küçük sanırım gelişim gösteremiyor olabilir bu ne demek dedim düşük tehlikesimi var dedim yok dedi ama bebek gelişim gösteremeyebilir.çok da açıklama yapmadı.2 hafta sonra gel dedi.tekrar bakıcağız dedi.tabi yarın sabah daha ilk defa kan tahlillerimi alacaklar karaciğer falanda bakıcaz dedi.aç gidecekmişim.(Allahım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah hepimizin bebeği...bu arada GS:5mm bu durumda olan yada bilgisi olan varmı?
seni cok iyi anliyorum :-( ne olacak bizim bu halimiz herseye midem bulaniyor cok bunaldim yaa
Çocuk gibi ağlıyorum elimde değil
inşallah bugünler de geçer bugün kontrol günümdü 2li test için kan verdim..renkli ultrasonda gördüm çok tatlı görünüyordu onu görmek moral oldu biraz bana senin kontrolün ne zaman moralin dzelir kontrole gidince:) benimki parmağını felan emiyordu yaa çok şirindi:)
bebeginin cinsiyetini ögrene bilen varmı aramızda yada doktoru tahminde bulunan varmı.
bebeğinin kalp atış hızı 140ın üzerinde olanlar cinsiyeti kız oluyormuş diye duydum doğrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?