• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

Merhaba hanimlar hayirli gunler mutlu haftalar,

Nasilsiniz hamileliginiz nasil gidiyor?

Midesi bulananlar sabredin insallah yakinda gececek butun bulantilariniz

Ben öğrendim perşembe günü canım.Küçük herifim geliyor inşallah.Doktor pat diye söyledi.Erkek erken gösteriyormuşş.:32:

yaa ne güzel bende az öncegeldim doktordan söylemek istemedi cinsiyetini. ben pipi görüyorum sanki dedim güldü doktor sanki erkekti hayırlısı bakalım

Bu ilk muayene mi? ilkinde doktor beni de oyle korkutmuştu(günlerce ağladım) ama onların hesabıyla bebek gelişimi birkaç gün farkedebiliyormuş sonradan ogrendik(doktorumuzu değiştirince 2 hafta beklemen şart değil ben dayanamayıp bir kaç gün sonra başka bir hastaneye gittim raporlarımı falan verdim tekrar muayene ettiler ve çok şükür bebeğim iyiydi). gelişme geriliği olup olmadığı iki muayene arasındaki gelişim farkını gözlemleyerek anlıyorlar. Mesela benim bebeğim sat a göre üç gün geriydi hala üç gün geri ama muayeneler arası gelişimi normal hatta çok güzel. Bu şekilde açıklama yapmayıp sadece ihtimal diye kötü şeyleri söyleyerek anneleri strese sokan doktorlara sinir oluyorum. Kadın doğum dediğin insanı rahatlatacak. İnşallah seni de beni korkuttukları gibi gereksiz korkutmuşlardır. Güzel haberlerini bekliyorum Sevgiler...

aynen söylediğin gibi ilk muaynem idi.eşimle güle oynaya gittim.ama doktorun birkaç cümlesi ile bütün moralim altüst oldu.benimde içimden öyle geliyor.doktorun belki haftasını hesaplamada falan belirsizlik olmuş olabilir gibi düşüncelerle kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.bu bekleyiş insanın canını dahada çok sıkıyor.gidebilirsem başka bir doktora gitmeye çalışacağım yada sabırla beklemem gerekecek verdiğin moral için çook teşekkür ederim canım.inşallah gereksiz yere tedirgin olmuşumdur.hepimize hamilelik dönemi boyunca sağlıklı haberler almak ümidiyle hoşçakalın...

nasılsınız baynlar bana iş temposu ile beraber bulantı ve kusmalar çok ağırgeliyor artık inş. bir an önce biter bulantılar sizde bitti mi nasıl geçiriyorsunuz

korkma canım benım 10 gunluk fark var .İleriki muayenelerde de fark aynı kalırsa sorun olmuyormus benım de ılk gıttiğim doktor çok üzmüştü.Çok moral bozucu şeyler söylemişti.Gerçi şimdi de ikili test sonucum çok kötü çıktı ne olacak bilmiyorum aksilik çıkıp duruyor.

kızlar sakın bu ikili test sonuçlarına falan takılıp kafanızı bulandırmayın, sadece olasılık testi. bi sürü değişkeni var. bi sürüde tanıdığım var sonuçları kötü çıkıpta fıstık gibi bebekleri olan,sakın takılıp moralinizi bozmayın bence.hamileliğin tadını çıkartmaya devam edin ve bol bol dua..

merhaba arkadaslar bende 2 aylık hamıleyım bulantılarım cok fazla zayıflamaya basladım yemek felan da almıyor ıcım hep cıkarıyorum ne yersem korkuyorum bebek besınsız kalırsa dıye ama doktor dedı bı sey yemesen bıle bebek senden beslenır dedı bende merak ettım dogrumudur cevap yazarsanız cok sevınırım bıde hamıle oldugumu ogrenınce cınsıyet olarak aklıma ılk gelen erkek anneler onceden hıssedermı acaba

merhaba canım,evet bebek her şekilde besleniyor sen merak etme;ablamdan biliyorum üçüz hamilelik geçirdi doğal olarak çok zorladı hiçbişey yiyemediilk aylarda su bile midesini bulandırıyordu ama bebekler anneden besleniyor her şekilde ,için rahat olsun:)

tesekkurler tanıdıklrınız karnından sıvı aldırdı mı yoksa bebekler doğduktan sonra mı netleşti durum bilginiz var mı ?

ben hiçbi testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili üçlü neyse sonuç ne olursa olsun değiştirebilecepim bi şey olmayacak zatewn Allah korusun kötü çıksa sonuç canına mı kıyacağım yavrumun Allaha emanet inş. sağlıklı sıhhatli olur hepimizin yavrusu

merhaba arkadaslar bende kasım 9 da ögrendim hamile oldugumu inşallah hepiimiz saglıkla kucagımıza alırız minnoşları:9::9::9:

emin değilim önceden bu kadar detaylı bilmiyordum bu olayları:) ama çok üzüldüklerini,ağladıklarını söylediklerini biliyorum.Ama sonuç nur topu gibi bebişler. Hiç mutluluğunuzu bozmayın o daha önemli bence, moral,stres bebeğin bu duyguları çok net algıladıklarını düşünüyorum.En azından bu şekilde olumsuz etkilemeyin bebeğinizi.nacizane tavsiyem:32:

ben hiçbi testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili üçlü neyse sonuç ne olursa olsun değiştirebilecepim bi şey olmayacak zatewn Allah korusun kötü çıksa sonuç canına mı kıyacağım yavrumun Allaha emanet inş. sağlıklı sıhhatli olur hepimizin yavrusu

Bende tam olarak böyle düşünüyorum ama eşimle ortak düşünmüyoruz.O yüzden mecbur yaptırcam.dediğin gibi bi olasılık uğruna bebişleri aldırmıycaski kimse de yapmaz bunu, Ancak huzursuzluğunu arttırmaya yarıyo bu testler anne adaylarının bence.inş evet sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu sakin bi şekilde doğar yavrularımız.gelsinlerde sevelim artık :21:

Kızlar dün gece bebeğimi düşürdürm çok zordu Allah kimseye yaşatmasın. Sabahta kürtaja aldılar kalan parçaları temizlemek için.. Yarın ikili teste randevum vardı ama bebeğimin kalbi duralı 3 hafta olmuş 3 haftayı öyle yaşamışım bilmeden.. Hayırlısı böyleymiş.. Doktor 4 ay hamileliği yasakladı nasipse o zamana inşallah..

Kızlar dün gece bebeğimi düşürdürm çok zordu Allah kimseye yaşatmasın. Sabahta kürtaja aldılar kalan parçaları temizlemek için.. Yarın ikili teste randevum vardı ama bebeğimin kalbi duralı 3 hafta olmuş 3 haftayı öyle yaşamışım bilmeden.. Hayırlısı böyleymiş.. Doktor 4 ay hamileliği yasakladı nasipse o zamana inşallah..
gecmis olsun canm allah yasatmasin bidaha

Back