- Konu Sahibi Plebisit82
-
gozun aydın cnm allah kalp atıslarını duymayı saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn
saol canım iyi dileklerin senide bulsun inşallah :)
Aslicin ve sultan aramıza hoşgeldiniz...
kızlarr
HAYAL
EYLÜL
isimlerinden sizce hangisi daha hoş
kizlar ya usuttp grip oldum burnum akip duruyo.napicam bilmem bol c vitamini almaya calisiyorum ins en kisa zamanda gecer
cok saol canim yapmaya calisiyorum ama suan bir problem var aynisini yasayan arkadalsr var mi bilmiyorum ama esimle iliskiye girdikten sonra cok cok az pembesi bir sivi geldi.2 defa geldi gecer onun disinda bir problem yok agrim yok bidaha bisi gelmedi.dusuk tehlikesi olabilir mi ?lutfen bisiler soyleyin.3 hafta sonra dr kontrolum var bebek 12 haftalik olacak bekleyim mi gidim mi dr a bilemedimçok geçmiş olsun canım bol sıvı al olurmu bağışıklık sistemini güçlendirir ayrıca mandalina ve portakalın sıkılarak içilen suyunda günlük kalsiyum ihtiyacının %30 ü varmış c vitaminide cabası bi taşla iki kuş yani.. tekrar çok geçmiş olsun.
kızlarr
HAYAL
EYLÜL
canm git doktora. Ilaç verir hemen tehlike varsa. Bugün git Hemen..anlat durumu.. eger ilişki sebebiyle yada ilişki dışında bir kanama varsa dr en az iki hafta ilişkiye girmeyin diyor... Bekletmeden git canm.
cok saol canim yapmaya calisiyorum ama suan bir problem var aynisini yasayan arkadalsr var mi bilmiyorum ama esimle iliskiye girdikten sonra cok cok az pembesi bir sivi geldi.2 defa geldi gecer onun disinda bir problem yok agrim yok bidaha bisi gelmedi.dusuk tehlikesi olabilir mi ?lutfen bisiler soyleyin.3 hafta sonra dr kontrolum var bebek 12 haftalik olacak bekleyim mi gidim mi dr a bilemedim
hayrli olsun canm. Valla o mutluluğunu hissettirdin bana bile okurken bi heyecan geldi.. :) rabbim hayirlisyla kucagimiza almayı nasip etsin.
nrkny . Canim hayırlısi buymuş belki.. çok şükür bi problemin yok dediğin gibi önündeki maçlara artık inşallah... Rabbim sanada banada. Tüm herkese anneligi ve eslerimizede babalığı yasatsin inşallah.. aminn..
Evet canim normal merak etme aynisi bende de oluyor.ozelliklede uzandigimda hapsirirsam oksurursem cok canim yaniyor.mumkun oldugunca oturarak hapsirmaya calis.
canım ınsallah duyarsınız hayırlı haberlerını beklıyorum 4 gozleee benım bır oglum var ye eksıyı cıkar ayseyı teorısını goz onunda bulşundurursam kız olsun ıstıyorum ozaman gerceklesebılırrrsenın canım anne ıstıyormusss bak kesılmıs bulantılarr
ınsallah sende hayırlı haberlerle donersın canım bulantım yok dıuyede uzulme ne guzel ıste bu benım 2. bebgım olcak kısmetse bunda bulantılarım fazla asermem fazla cok yorgun ve halsız hıssedıyorum bel agrım oluyor ama ılk cocugumda okadar rahat hamılelık gecırdım sadce karnım buyudu hıc probelmım yok ne bulantı ne bel agrısı ne mıde yanması ne halsızlık hepsi bır olmuıyor yanı
4 ay olmayı nıye beklıyorsun sekerım sımdıdende alabılırsın ben 1 2 hafta sonra alıcam kısmetse bosver gıy gıtsın erkenden kac kere hamıle olunuyorkı benım oğlumda karnım hemen cıkmıstı top gıbıydı ve buyuktu ılk kıyafetalmaya gıttıgımde 3 aylıktım benı 5 6 aylık sanıyorları bundada bıraz bıraz ıktı karnım bellı oluyor zaten azcık gobıste vardı göbiş bebiş birleşti
slm hanımlar çok şükür sınavları atlattım öyşe xor günler geçirdim ki bulantılar tavan yaptı sınavlar çalışma bulantı halsizlik beni bi haftada eritti :) yaklaşık 2 kilo vermişim bu kötü oldu ama doktor ilk 3 ay sıkıntı olmaz bebebkle alakalı dedi
sizi de biraz okudum da kilo almışsınız yaa canlar biraz erken değğğil mi daha bebk 4 gr :) sağlıklı sıhhatli olunda alın şaka bi yana
kızlarr
HAYAL
EYLÜL
merhaba kasım anneleri gebeliğim ilk başlarından sorunlu bı gebelik geçiriyordummm..eşimlede kan uyuşmazlığımız vardı bı kere kanama yaşadım progesta kullanmaya başladım kanamam hafifledi bebeğimin kal atımlarını duydummm bı kaç gun once bugun tekrar kanamammm olunca acile gittikkk vajınal usg den bakıldı bebeğimin kalbı durmuşş...yarın kürtaja alınıcammmm .. inşş sizler sağlıkla bebeklerınızı dunyaya getırırsınnizz...artık kasım annesi değilim ama gelecek aylardakı maçlara bakıcazzz:) güçlü olmaya çalışıyorumm hayırlısı dıorummmm her zamann... kendınıze ıyı bakın ayaklar sıcak tuutunn ev işi ypmayın yorulmayınnnnnnn yatınnnnnnn dınlenınnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?