Kasım ayı hamileleri...

Plebisit82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
542
71
28
İstanbul
Yarın adet günüm, dayanamayıp bugün öğle arasında test yaptım ve çok silik 2. çizgi çıktı.Yarın sabah ilk uyandığımda testi tekrarlayacağım. 1 Haftadır sol kasığım, sol bacağım, sol göğüsüm ağrıyordu. Bugün ise bulantı başladı, başta sabah aç karınla olduğunu düşündüm ama akşama kadar sürdü üstelik midemde yanma başladı. Çok erken değil mi ya! Kusma yok sadece mide yanması ve bulantısı...

meraba bende bugün regli günümdü veeee beta hcg m 101 çıktı çookkk mutluyum..2 yıldan sonra inş bebişimi saglıkla kucama alabilirimmm :)))

ben de varım kızçelerrrrrAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn.Allah yardımcımız olsun ve herkese nasip etsin.Benim adetime 3 gün kala kan testi yaptım 729,1 çıkmıştıDoktora da göründüm şimdilik bir sorun yok kese için gün verdi çok heyecanlı bir durum

maşallah baya ii çıkmış hcg Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm

bende öğreneli 1 hafta oluyo çarşamba günü dr.gitçem 6,haftayı bekledim bebişimi göreyim die.inş.görebilirim

bende bugün doktora gittim hcg 954 çıktı cumaya kese yi görmeye gün verdi inş kalp atışlarınıda duyarım

729 muu maşşallahh yaa benim adetim 4 gün geçti bugn yaptırdım 330 çıktı benimki çok mu düşük :44:

Ben de varım kızlar. Bir hafta oldu ogreneli. 427 çıkmıştı adet günümde. İnsallah bebislerimiz saglikla büyüyorlardir:)

ben hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim ve öyle mutluyum ki dün de doktor.a gittim bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk harika birşey ALLAH im hiç bi sorun olmadan 9 ayın bi an önce gecmesini nasip eder ins çok mutluyum çok ALLAH hepimizin kalbine göre versin ins .

adet tarihime henüz 4 gün var ancak ben sabah meraktan test yaptım ve çift çizgi gördüm ben şimdi hamilemiyim yaa çok tuhaf bi his inanamıyorum hala siz neler hissediyosunuz kızlar yaa

Hayırlı olsun Allahım bebegini kucağına almayı nasip etsin maaşallah çok erken duymuşsun kalp atışını. ben pazartesi gittimama keseyi bilegöremedikdaha.
HLO seninde bebegin hayırlı olsun hamilesindir büyük ihtimal sende benim gibi erken ögrenmişsin. Kan testiyle kesinleştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…