Kasım ayı hamileleri...

Son düzenleme:
Kızlar çok kötü bişey olduu kanamam oldu hemen gittim doktora düşük tehlikesi var dedi progestan ve elvit verdi kanamamda böyle kıpkırmızı değil çamur gibi kahverengi çok moralim bozuldu işten izin aldım şimdi sırt üstü yatıyorum desteğinize ihtiyacım var bu arada bebeğim benim düşündüğüm gibi 6haftalık değil 4haftalıkmış canım sıkıldı yaaaaaa

çok şükür cnm atlatttım inş. sonuçları bekliyorum ...
nasıl bi asittir b u midemde ki çok feci bi şey ya inş. en kısa sürede bulantımız geçerde rahat rahat hamiileliğimizin keyfilini süreriz :) gerçi bu bile güzel Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kuucağımıza almamızı nasip etsin

cnm bol bol dinlen ve elini karnına koyup ya mübdiu ismi şerifini oku sürekli Rabbim hayırlısı ile sana bağışlasın

canım benim ya üzme kendini Allaha sığın bol bol dua et ve sakın iş yapma dinlen sürekli ...
inş Allahın izniyle meleğin sımsıkı tutunucak sana
kendine cok ii bak Rabbim herşeyin hayırlısını versin

cok sükür cnm
aynen öle nasıl bi asittir zaten portakal eksi elma falan yeme dedi doktorum yesende tatlılarını ye dediii gercekten ii gelio diye yiyodum ama sonra soluğu lavaboda alıyodum ....
ilaçta bana bi nebze ii geldii kokular hala etklioo tabi buzdolabını en son ne zaman actım bilmiomiiki annecim geldi sağolsun bakıyo yemeklerimi yapıyo
herşeye rağmen cok güzell bu bulantılarda bi gecse süper olcak

canim gecmis olsun benimde oldu ama benim ki cok acik pembeydi bir kac damlageldi.p.tesi dra gidiyorum bende.Bebegim 10 haftaliik ins hersey yolundadir 2 miz icinde.Allahim korusun

Hala devam ediyo kanamam acile gittik onlarda bişi yapmadılar özeldeki doktor progestan verdi dedim devam et dediler ama her tuvalete gittiğimde umudumu biraz daha yitiriyorum. Allaha sığınıyorum güveniyorum diyorum ama yinede onu kaybetmek istemiyorum çok kötüyüm. Çok

Senin için dua ediyoruz stres yapma stres bebeğin en büyük düşmanı sakin ol ve sen de dua et

[QUOTE=mahsunmenekse;

Valla canım ben cuma günü sabahtan vc ye gittim o zaman varmıydı yokmuydu farkında değilim öğleden sonra yine gittim o zaman farkettim hep arabadaydım bütün gün langır langır ordan oray gittim sallandım çok ama benim kanamam seninki gibi pembe değil bugün 3.gün hala kahverengi çamur gibi ve öyle adet olduğumdaki gibi değil çamaşırımı batırmıyo sadece tuvaletegittiğimde silindiğim tuvalet kagıdını batırıyo o kadar canım ben 2 ay öncede düşük yapmıştm :/

merhaba kızlar ben de aranıza katılmaya geldim sanırım kasım ayı hamilesiyim:) en son adet ekimdi ama:) arada kaldım

Arkadaslar ben Aralık ayı hsmilelerindenim 6+1 tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum cok korkuyorum birçok defa bebeklerimin kalbini duymadan kaybettim size sorum göğüslerinize ki ağrı ve acı sürekli oluyorum benim dünden beri kayboldu eğer cevaplarsanız cok sevinirim

kizlar bugun dr gittim cok sukur bebis iyimis :)cok mutluyum cok allah hepinizin gpnlune giore versin ins

Canııııım o kadar sevindim ki senin adına çok mutlu oldum allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Bende sabah kanda beta hcg baktırdım 47binlerde çıkması gerekirken 950 çıktı değerim özeldeki doktor düşük başlamış dedi. Devlet hastanesine gittim ordaki doktor da kese rahim içinde ne bozulmuş ne kanlanmış bence düşük yok dedi oda beta hcg istedi her labaratuarda farklı sonuç çıkabilirmiş çarşamba sabah oda test istedi kafam oldu çorba. Hayırlısı artık rabbime emanet O neylerse güzel eyler. Beklemedeyim hayırlı seneler herkese. Senin için kendim kadar sevindim menekşecim hep böyle mutlu gitsin inşallah. Öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…