Canım o kadar haklısın ki sana katılıyorum .. ben bı senelik evliydm bunun çocuğu olmaz diyorlardı hele ki yumurta tembelligim konusunu malesefki esimin akrabaları çok didiklerdi. Kayinvalidemden almışlar lafı çok sinirlenmstm . Şükür ilk kızıma bı sene sonunda tedaviyle de olsa hamile kaldım doğurdum şuan iki buçuk yaşında şimdide diyolarms ki Allah vere de ikinci çocuğu olsaydı... Tabikide bunu kafaya takip ikinci çocuğu istedgim için yapmıyorum kardeş duygusunu ben yaşayamadım kizim yaşasın diye istiyorum. Asla onların dediklerinden etkilenmedim ama sizlerde onları sizi etkiyecek kadar yükseklere koymayın ben şimdi bu lafları duyunca sadece şunu diyorum çok istiyorsaniz oturun dogurun ki bu lafları bana diyenler hiç çocuğu olmamış teyzeler... ay içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın@GulYuzlumm kızlar ikinizin de yaşı çok genç. neden böyle şeyleri takıyorsunuz kafaya? size de yazık, eşinize de yazık, evliliğinize de yazık. kaldı ki siz de biliyorsunuz stres bu süreçte en büyük engellerden biri. insanlar hep konuşur. şöyle düşünün, siz şimdi hamile kalıp doğum yapsanız, daha o bebek yaşına girmeden size ikinciyi sormaya da başlayacaklar. o zaman hemen ikinciyi yapma ihtiyacı mı hissedeceksiniz ya da evlenmemiş olsaydınız neden evlenmediğinizi de soracaklardı. bunun maalesef sonu yok. dediğim gibi insanlar hep konuşur, hep de konuşacaklar