Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar haklısın ki sana katılıyorum .. ben bı senelik evliydm bunun çocuğu olmaz diyorlardı hele ki yumurta tembelligim konusunu malesefki esimin akrabaları çok didiklerdi. Kayinvalidemden almışlar lafı çok sinirlenmstm . Şükür ilk kızıma bı sene sonunda tedaviyle de olsa hamile kaldım doğurdum şuan iki buçuk yaşında şimdide diyolarms ki Allah vere de ikinci çocuğu olsaydı... Tabikide bunu kafaya takip ikinci çocuğu istedgim için yapmıyorum kardeş duygusunu ben yaşayamadım kizim yaşasın diye istiyorum. Asla onların dediklerinden etkilenmedim ama sizlerde onları sizi etkiyecek kadar yükseklere koymayın ben şimdi bu lafları duyunca sadece şunu diyorum çok istiyorsaniz oturun dogurun ki bu lafları bana diyenler hiç çocuğu olmamış teyzeler... ay içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın

Benim bat 3 kasımdı 2 gün gecikmeyle 5 kasımda oldum malesef. Yeni bat 3 Aralık gözüküyor.

Şimdi ne durumdasın kanaman var mı hala?

Ben hala bekliyorum acaba tekrar test mi yapsam. Gelmeyince de tekrar bir umitlendim

Ya hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin iki gün yumurtlama ovulasyon testi ile mi oldu acaba.. Benim şu şekil çıktı acaba yumurtlama devam ediyor mu diye şüphelendim. 2 gün üst üste aynı derecede mi koyuluk görmeliyim?
Koyu olan 5 kasım
Eşit olan 6 kasım

Evet canım. Benimde öyleydi. O iki günü ve ertesi günü değerlendirmeye çalıştım. Bide yüzüstü pozisyon var. Onu deneyebilirsin. Allah inşallah tez zamanda nasip eder.

Çok haklısın canım ama işte insan duydukça böyle şeyler elinde olmadan üzülüyor

Ayrıca aynı yapmışız bide ne tesadüf canım peki sen gidiyor musun doktora
Evet canım gidiyorum aralıkta korunmayı bırakalı 1 sene olacak 1.5 yıllık evliyim çok üzülüyorum olmuyo olduramıyorum ne yaptıysam neler içtiysem olmuyo

Sabah hangi testi alsam normal ucuzdanmı alayim
Regli gününe çok az var ise ucuz testlerden alabilirsin.Eğer gebelik varsa ucuz testlerde bile gözüküyor.benşm ikinci gebeliğimde reglime 10 kala yapmıştım hayali bir çizgi çıkmıştı.Bir kaç gün sonra yaptım bu sefer çok silik çizgi çıktı.reglime 2 gün kalan yaptım.gayet belirgin bir çizgi çıkmıştı.

Canım neler var neler ya valla bilmiyorum kendimide geçtim artık eşimi düşünüyorum yeri geliyor bir filmde baba oğul sahnesi görse yada bir video görse gözlerinden yaşlar süzülüyo bizimdr olurmu ki diye beni kırmadan söylüyor sorun bende olduğu için kendimi çok üzüyorum çok yıpranıyorum eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum eşimle severek evlendik 6 sene sonra eğerki doktorlar senin çocuğun olmaz dese yemin ederim eşimi telli duvaklı evlendiririm kabullenirim benim yüzümden bu dünyada çocuğu olmadan yaşamasın kendini yalnız hissetmesin diye ama doktorlar öyle bişeyde demiyor olur diyo yumurta tembelliği var diyo bu ay 2.klomen içişim valla yoruldum artık iğne vurunmaktan hap içmekten

Çok haklısın canım ama işte insan duydukça böyle şeyler elinde olmadan üzülüyor
Bende aynı durumdan muzdaribim ama şunu unutmayalım ki biz kendimizi ezik yada eksik hissedersek herkes öyle görür ve öyle davranma cüretini kendilerinde bulurlar daha bir yıl yeni oldu soranlara gezip tozup evliliğimin tadını çıkarıyorum nasıl olsa çocuk eninde sonunda olucak diyorum o zaman hemen ay evet haklısın biz öyle yapamadık hemen çocuk derdine düştük diyolar ve okları kendi hayatlarina ceviriyolar

Canım benim neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun!Farzet ki eşin kısır,ya benden kaynaklı çocuğumuz olmuyor sen başkasıyla evlen derse tepkin ne olurdu?Lütfen hayatınıza bu şekilde yön vermeyin. Kadın=Anne değildir.KADIN=İNSAN ERKEK=İNSAN İnsan olmayı beceremeyen birinden ne anne olur ne de baba!...Çocuk bir kere ailenin çiftlerin özel hayatını ilgilendiren bir konudur.Çevrenizdeki insanlara özel hayatınıza müdahale etme hakkını verirseniz özeliniz genelleşir ve herkes bu konuda bir söz söyler.19 yıl sonra bile çocuk sahibi olan insanları biliyorum.Bence sen bu olumsuz düşünceleri kafandan atarsan çok kolay hamile kalabilirsin.Doktorlar çocuğun oluyor demiş daha ne olsun.Ben 20 yıl pcos hastasıydım.Tedavi ile hamile kalırsın demişti doktorum ama tedavisiz hemen hamile kalabiliyorum.Çünkü stres yapmıyorum.Benim stresim gebe kalınca başlıyor.çünkü bebeklerim sağlıklı olmuyor.Bugünden itibaren buradaki tüm anne adaylarına Stresi yasaklıyorum!....

Ayyj ağlayarak okudum şu mesajı kendimi sanki sadeve çocuk için evlenmişim gibi hissediyorum ilk 5 ay çocuk istemediğimiz zamanlar çok iyiydik herkese eşim veya eşimin ailesi cevabınn veriyordu daha istemiyorlar askerlik var diye ama şimdi o 5 ay geçtikten sonra her ay eşimin aileside adet oldunmu varmı bi haber yokmu gelen giden valla kötü olmak istemiyorum kimseyle ama sorduklarında çok zoruma gidiyor yok diyorum bu ayda olmadı YOK YOK YOK BU AYDA OLMADI BU AYDA ADET OLDUM diye bağırmak istiyorum galiba benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor bunu anladım

Canım bukadar yüklenme kendine Olucak demişler yıllarca olmayanları düşün sadece vaktini bekliyor belli.Sen tevekkül et Allah'a bırak ve inan sadece inan

Canım bukadar yüklenme kendine Olucak demişler yıllarca olmayanları düşün sadece vaktini bekliyor belli.Sen tevekkül et Allah'a bırak ve inan sadece inan
İnşallah canım rabbimden ümidimi kesmiyorum o en iyisini en iyi zamanı bilir hayırlısı olsun

Günaydın kızlar yeni gün yeni umutlar herkese güzel geçecek bir gün diliyorum. Hayatımız her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Mutlu olmanız buna bağlı olmasın, hayattaki yaşadığımız olaylara karşı tutumumuzla oluşturalım her zaman. Hamile arkadaşlarımız sağlıklı gebelik diliyorum hamile olmayı bekleyen anne adaylarımız sabırla ve yaklaşacak müjdeli habere hazır olun Yakında geliyor o haber

Bak benide aglatacaksin şunu asla unutma bu can sana emanet kimse senden daha değerli değil onlar kapılarını kapatıp hayatlarına devam ettiklerinde arkalarında nasıl bir enkaz biraktiklarinin farkında bile değiller o yüzden seni dusunmeden konuşanlar için asla üzülmeye değmez sakaya vur olayi sen uste çık bak nasıl susuyolar esinede kendinede sakın yapma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…