- 27 Eylül 2020
- 658
- 647
Canim keske bu kadar erken yapmasaydin biliyorum cok zor beklemek ama erken Yapinca insan hayalkirikligina ugruyor gec olsun hayirli haberler Olsuİdrar testinde en erken kaç gün önce öğrenilir gebelik benim 12 güOlsunr idrar testi yaptım çok silik bsii çıktı gibi yoksa bana mı öyle geliyo
O hepimizde var sabredemiyoruz kiAdetimi bekleyip tekrar yapicam ama işte bu sabırsızlık
ekledim canım hoşgeldin :)newmoon10 bu ne bereketli bi Kasım topiğidir 14 Kasım Batım beni de ekler misiniz? Gebe kızçeler el verin beni de alın
35 toplam hızı mı eşimin Sperm sonucuda bu şekilde sizinkyle benzerlik gösteriyor mu onu meral ettim. Bana bir ürolog hızını hesaplarken hızlı ileri ve ileri yi topluyoruz dedi. Ama sahada canlandırmak isterseniz dedi keçi boynuzu özü ve promopil men tavsiye etti ve bana da asilama dediKuzum %35 hızı. Sayısı 20 milyon eşim de 3 ay klomen kullandı üroloji Dr dedi siz aşılama yapın dedi beklemeyin dedi bizde bu ay deneyeceğiz canım
Himm o zaman Dr kontörlü nde takip edilecek yumurtlaman yada ovulasyon kitleri alacaksın sen deBenim tek sıkıntım son zamanlarda adetim düzensizleşti yumurtlama gününü hesaplayamadım ovülasyon da denemedim o yüzden
Ben geçen sene cektirdigimde ikincii ayi kalmıştım hamile. Bu sen de cektireli iki ay oldu henüz birşey Yokbenim doktorumda hsg çektirdikten sonra öyle demişti hsgden sonra hamile kalmak çok daha kolay oluyormuş.
Aynen canım zaten suan doktor kontrolündeyim klomen ve çatlatma iğnesi oldum 3 gün oldu bekliyorum bakalımHimm o zaman Dr kontörlü nde takip edilecek yumurtlaman yada ovulasyon kitleri alacaksın sen de
36 saati nasıl hesapliycaz ki denk getirmek işte olmamak lazım. Birde 36 saat sonra tek ilişki mi yoksa 36 saat sonra ne bilim iki üç gün üst üste mı gün aşırı mıCanım doktor verdi bana 1 senedir hiç Bi problem çıkmadı eşimde ve bende. Dr adetin 3. Günü verdi 5 gün sabah akşam kullandım bitince kontrole gittim adetin 10.günü yumurtam 14 15mm iki taneydi biraz küçük 2 gün sonra gel dedi adetin 12.günü gittim baktı 19 ve 22mm olmuşlar iğne söyledi aldım kendisi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi iğneden 18 gün sonra görüşürüz gel test yapalım ona göre ilerleriz dedi3. Günüm iğne olalı bekliyorum daha çok var
Canım ben iğne yaptırmadan önce ki geceyi değerlendim gittim iğnemi oldum ertesi gün sabahı yani 3 gündür sabahları değerlendiriyorum forumdaki kızlardan görmüştüm 36 saat içinde çatlama da olabilir diye36 saati nasıl hesapliycaz ki denk getirmek işte olmamak lazım. Birde 36 saat sonra tek ilişki mi yoksa 36 saat sonra ne bilim iki üç gün üst üste mı gün aşırı mı
Kaset test nedir? Normal gebelik testi yaptım evdehayırlı olsun. gözün aydın
kaset test mi?
Muhtemelen yaptığın test kaset canım yani erken gebelik testi falan değildi demiKaset test nedir? Normal gebelik testi yaptım evdeçok bilgim yok
Yok erken değil predictor un hızlı sonuç bedeninden aldım gecikme başladığı gün itibaren yapılıyormuşMuhtemelen yaptığın test kaset canım yani erken gebelik testi falan değildi demi
Çift çizgiyi gördüm
Canım hızlı sonuç dediğin benim dediğim erken gebelik testi galibaYok erken değil predictor un hızlı sonuç bedeninden aldım gecikme başladığı gün itibaren yapılıyormuş
Erken gebelik testi canım buResim yüklemeye calıstım fakat yükleyemedim
EXPRESS TEST | HAMİLELİK TESTLERİ bu linkten bakabilirsin
Ama eczacı adet günü geldiğinden itibaren yapılıyor bu. Erken gebelik testi adetten önce yapılanlar değil mi?Erken gebelik testi canım bu
Canım valla ben bu marka kullanmadım hiç sağlıklı Bi yorum yapamayacam artık bilmiyorumAma eczacı adet günü geldiğinden itibaren yapılıyor bu. Erken gebelik testi adetten önce yapılanlar değil mi?
Tavsiye ederim en güvenilir marka bu kesinlikle. Çok yerde okudum, diğerlerine göre daha pahalı ama sonuca değerCanım valla ben bu marka kullanmadım hiç sağlıklı Bi yorum yapamayacam artık bilmiyorum