Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar testinde en erken kaç gün önce öğrenilir gebelik benim 12 güOlsunr idrar testi yaptım çok silik bsii çıktı gibi yoksa bana mı öyle geliyo
Canim keske bu kadar erken yapmasaydin biliyorum cok zor beklemek ama erken Yapinca insan hayalkirikligina ugruyor gec olsun hayirli haberler Olsu

Kuzum %35 hızı. Sayısı 20 milyon eşim de 3 ay klomen kullandı üroloji Dr dedi siz aşılama yapın dedi beklemeyin dedi bizde bu ay deneyeceğiz canım
35 toplam hızı mı eşimin Sperm sonucuda bu şekilde sizinkyle benzerlik gösteriyor mu onu meral ettim. Bana bir ürolog hızını hesaplarken hızlı ileri ve ileri yi topluyoruz dedi. Ama sahada canlandırmak isterseniz dedi keçi boynuzu özü ve promopil men tavsiye etti ve bana da asilama dedi

Eklentiler

• Screenshot_20201024-000049.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 29
36 saati nasıl hesapliycaz ki denk getirmek işte olmamak lazım. Birde 36 saat sonra tek ilişki mi yoksa 36 saat sonra ne bilim iki üç gün üst üste mı gün aşırı mı

36 saati nasıl hesapliycaz ki denk getirmek işte olmamak lazım. Birde 36 saat sonra tek ilişki mi yoksa 36 saat sonra ne bilim iki üç gün üst üste mı gün aşırı mı
Canım ben iğne yaptırmadan önce ki geceyi değerlendim gittim iğnemi oldum ertesi gün sabahı yani 3 gündür sabahları değerlendiriyorum forumdaki kızlardan görmüştüm 36 saat içinde çatlama da olabilir diye

Yok erken değil predictor un hızlı sonuç bedeninden aldım gecikme başladığı gün itibaren yapılıyormuş
Canım hızlı sonuç dediğin benim dediğim erken gebelik testi galiba resim varsa atarsan kaset yada değil derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…