Herkesin bir kere DNA sarmanı farklı!Birimizde tutan uyguma metod diğerinde tutmayabilir.Sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Bu iş rahat kafa ve pozitif düşünce ile oluyor.Bu hamilelik şansını %60 etkiliyor eğer bir problem yoksa bu şansı daha da arttırdığını inanıyorum.Bnde dğerlendircem inşallah tutar ne zaman belli olur hamilelik tutarsa tabi
İnşallah benimledirHayırlı olsun canımm inşallah bebişin seninledirMerakımı mağdur görün kaç zamandır istiyorsunuz ve bu ay ayrıyetten yaptığın bi çalışma oldumu
Sağlık ocağını yolunu tutmuş olmalısın.Kıskar sağlık ocağında yaptırdğınız kan tahlillerini sonucunu daha erken öprenmek istiyorsanız tüplerin üzerindeki barkotun fotoğrafını çekin bulunduğunuz ilin halksağlığı merkez merkezi sitesine girip TC ve barkot numaranızla öğrenebilirsiniz
Sağlık ocağını yolunu tutmuş olmalısın.Kıskar sağlık ocağında yaptırdğınız kan tahlillerini sonucunu daha erken öprenmek istiyorsanız tüplerin üzerindeki barkotun fotoğrafını çekin bulunduğunuz ilin halksağlığı merkez merkezi sitesine girip TC ve barkot numaranızla öğrenebilirsiniz.
Maşallah canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin,İnşallah benimledirçok teşekkür ederim. Allah kimseye aratmasın. 5 6 aydır deniyoduk ama son 2 ay adam akıllı denedik diyebilirim. Telefondan ovülasyon takibi yaptım. Onun dısında ilişki sonrası çok kısa süre ayaklarımı havaya diktim. Son birliktelikte bu ters rahim için yatma hareketini denedim rahmim de ters değildi. Burda biri yazmıştı ben öyle kaldım ve arkadasımın ters olmamasına ragmen denemesini söylemiştim o da kalmıştı yazmıştı. Ben de merak edip öyle denedim. Onun dısında hiç bişi yapmadım
Çok teşekkür ederimm. Çalıştığım için yeni bakabildim. Yanıtladım soruları gözden kaçırdığım varsa hatırlatın hemen yazarımcanım gözünaydın çok sevindiiimmmm :) Sende sorularımızı cevaplar mısın :)
AminnnnMaşallah canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin,
Çok çok sevindim adına rabbim isteyen herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin sende hayırlısı ile kucağına al inşallahYine çift çizgi
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimÇok çok sevindim adına rabbim isteyen herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin sende hayırlısı ile kucağına al inşallah
Doğru o zaman kafaya takmayayım nasipte ne zaman varsa o zaman olurHerkesin bir kere DNA sarmanı farklı!Birimizde tutan uyguma metod diğerinde tutmayabilir.Sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Bu iş rahat kafa ve pozitif düşünce ile oluyor.Bu hamilelik şansını %60 etkiliyor eğer bir problem yoksa bu şansı daha da arttırdığını inanıyorum.
inş canım. çarşamba belli olacak bakalım bekliyorum ara ara kahverengi lekelerim oluyor resmen piskoloji mi bozdu bu lekeler inş çabuk geçer. diğer kaybım dada kahverengi lekem gelmişti. bu sefer erken başladı. :-(Inşallah sağlıkla ilerler süreciniz, gönlünüzu ferah tutun
Bu test malesef negatif ama zaten çok erken yapmışsınız :) Bence adetten önce en erken 2_3 gün önce kaset testte silik çıkabilir. İnşallah vardır gebelik
Yani teste çok erken ama hafif silik çizgi çıkmış biraz bekleyip tekrar yap olmadıEki Görüntüle 2716381
İçini açtım flashla bakınca da boyl gorunuyo yani çizgi yamuk gibi de bilemedim
Hayırlısı olsun aslında öncesinde de demiştim pek ümitli değilim bu aydan diye ama şeytan dürttüBu test malesef negatif ama zaten çok erken yapmışsınız :) Bence adetten önce en erken 2_3 gün önce kaset testte silik çıkabilir. İnşallah vardır gebelik
Adetimi bekleyip tekrar yapicam ama işte bu sabırsızlıkYani teste çok erken ama hafif silik çizgi çıkmış biraz bekleyip tekrar yap olmadı
Canım bende pko var ve ben yumurtlama zamanımı tam bilemiyorum maalesef adetimi beklesem daha iyi sonuç alırım bence@Tambikedi Yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesi laZım. sabah ilk idrarlada yaparsan silikte olsa görebilirsin