Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.
Canım doktor verdi bana 1 senedir hiç Bi problem çıkmadı eşimde ve bende. Dr adetin 3. Günü verdi 5 gün sabah akşam kullandım bitince kontrole gittim adetin 10.günü yumurtam 14 15mm iki taneydi biraz küçük 2 gün sonra gel dedi adetin 12.günü gittim baktı 19 ve 22mm olmuşlar iğne söyledi aldım kendisi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi iğneden 18 gün sonra görüşürüz gel test yapalım ona göre ilerleriz dedi 3. Günüm iğne olalı bekliyorum daha çok var

Klomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.
Benim tek sıkıntım son zamanlarda adetim düzensizleşti yumurtlama gününü hesaplayamadım ovülasyon da denemedim o yüzden

Batı 6 Kasım olanlar Ben sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.

Yine çift çizgi
Sağlık ocağını yolunu tutmuş olmalısın.Kıskar sağlık ocağında yaptırdğınız kan tahlillerini sonucunu daha erken öprenmek istiyorsanız tüplerin üzerindeki barkotun fotoğrafını çekin bulunduğunuz ilin halksağlığı merkez merkezi sitesine girip TC ve barkot numaranızla öğrenebilirsiniz.

Alıp başlayın, bazen yumurtlama gününü kaçırabiliyoruz

Ümitsizlik için 2 ay gerçekten çok erken senelerdir deneyenler var tabi ama ovulasyon denemen strese sokabilir başa çıkabilirsen tabiki güzel Birsey

Bence ilk 6 ay kullanma derim İlk 2 ayda bile sabırsızlık ve stresten hamile kalınıyor.bence testler tamamen stres yapıyor

yok üzülmüyorum hiç sadece 1 sene oldu artık sıkıldım sürekli doktora gitmekten, dinlenecem bir kaç ay doktora filan gitmeyeceğim. olursa olur artık
Dinlenme moduna geçince psikolojikmen kafan rahat ettiği zaman daha kolay gebe kalabilirsin.inanın stres yapınca olmuyor

Adet takvimine göre bu ayın 6 sı 7 si ve 8 i doğurgan dönem diyor ne zaöan ilişki olmalı hamilelik için arkadaşlar

ben de yeni denemeye başladım. bat 6 kasım benim de. beklemedeyim. ovulasyonu ben de düşündüm ama zaten düzenli oluyorsan gereksiz strese sokabilir. kafadan atıp doğal akışına bırakınca daha kolay diyorlar ya. bilemiyorum ben de

Ben laboquick ovulasyon testiyle takip ettim kuzum sen de kullanabilirsin adet düzensizliğin varsa
Anladim canim ben saliverdim diym ya oyle hesaplama yoluyla belirliyorum 12.14.16.18.gunler diyorum adet bitiminden sayiyorum zaten akintim kasik agrim oluyor gunasiri iliskide oluyor gerisi Rabbime kalmis

İnşallah hamilesindir benim ilk denemem Mart ayında oluştu, hemen hamile kalmışım, Nisan başı adet gecikmesiyle öğrendim ama daha 5 haftalıkken kanama geçirdim kimyasal gebelikmiş. Sonra 5 ay kadar ben istemedim. Son 2 aydır da tekrar istiyoruz ama nasip olmadı. Adetim de çok düzenli hiç şaşmaz ama henüz zamanı değil heralde

Adet takvimine göre bu ayın 6 sı 7 si ve 8 i doğurgan dönem diyor ne zaöan ilişki olmalı hamilelik için arkadaşlar
6 ve 8 değerlendirilebilir.regli döneminiz kaç gün sürüyorsa 14 çıkarın.diğer tüm günleri gün aşırı deneyebilirsiniz.mesela benim regli dönemim 26 gündü.26-14=12 demek ki yumurtlama 10.12 günlerde oluyor.En son 14 Ekim'de regli olmuştum.19.21.23.25.27 günleri değerlendirdik muhtemelen hamile olabilirim.salı ya da Çarşamba test yapıcam.Bu ay sanki daha erken yumurtladım gibi gelsi.regli dönemimi kontrol ettiğimde son iki ay 24 günlük periyotlarda regli olmuşum.

Bende bu ay son kez deneyecegm, olmazsa subat ayina kadar brakacagm
insallah hepimiz bu ay i mutlu bitiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…