- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Canım doktor verdi bana 1 senedir hiç Bi problem çıkmadı eşimde ve bende. Dr adetin 3. Günü verdi 5 gün sabah akşam kullandım bitince kontrole gittim adetin 10.günü yumurtam 14 15mm iki taneydi biraz küçük 2 gün sonra gel dedi adetin 12.günü gittim baktı 19 ve 22mm olmuşlar iğne söyledi aldım kendisi vurdu 36 saat sonra ilişki dedi iğneden 18 gün sonra görüşürüz gel test yapalım ona göre ilerleriz dediKlomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.
Benim tek sıkıntım son zamanlarda adetim düzensizleşti yumurtlama gününü hesaplayamadım ovülasyon da denemedim o yüzdenKlomen Dr mu verdi ne kadar süredir istiyorsunuz bebek nasıl oluyor bende bu yöntemi yapmak istiyorum bu ay da adet gelirse artık yeni bat bir aralık aralık ayında çatlatma iğnesi deniycem.
yok üzülmüyorum hiç sadece 1 sene oldu artık sıkıldım sürekli doktora gitmekten, dinlenecem bir kaç ay doktora filan gitmeyeceğim. olursa olur artıkÜzülme lütfen!Önümüzdeki maçlara bakarsın
ne yazıkki regli oldum dün canım. Olmadı.İns lütfen sonucu benle paylaş bende gelen ay yapacam
Sağlık ocağını yolunu tutmuş olmalısın.Kıskar sağlık ocağında yaptırdğınız kan tahlillerini sonucunu daha erken öprenmek istiyorsanız tüplerin üzerindeki barkotun fotoğrafını çekin bulunduğunuz ilin halksağlığı merkez merkezi sitesine girip TC ve barkot numaranızla öğrenebilirsiniz.Yine çift çizgi
Alıp başlayın, bazen yumurtlama gününü kaçırabiliyoruzBatı 6 Kasım olanlarBen sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.
Ümitsizlik için 2 ay gerçekten çok erken senelerdir deneyenler var tabi ama ovulasyon denemen strese sokabilirBatı 6 Kasım olanlarBen sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.
Kuzum %35 hızı. Sayısı 20 milyon eşim de 3 ay klomen kullandı üroloji Dr dedi siz aşılama yapın dedi beklemeyin dedi bizde bu ay deneyeceğiz canımİleri hızı kaç eşinizin.
Bence ilk 6 ay kullanma derim İlk 2 ayda bile sabırsızlık ve stresten hamile kalınıyor.bence testler tamamen stres yapıyorBatı 6 Kasım olanlarBen sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.
Dinlenme moduna geçince psikolojikmen kafan rahat ettiği zaman daha kolay gebe kalabilirsin.inanın stres yapınca olmuyoryok üzülmüyorum hiç sadece 1 sene oldu artık sıkıldım sürekli doktora gitmekten, dinlenecem bir kaç ay doktora filan gitmeyeceğim. olursa olur artık
Dinlenme moduna geçince psikolojikmen kafan rahat ettiği zaman daha kolay gebe kalabilirsin.inanın stres yapınca olmuyor
ben de yeni denemeye başladım. bat 6 kasım benim de. beklemedeyim. ovulasyonu ben de düşündüm ama zaten düzenli oluyorsan gereksiz strese sokabilir. kafadan atıp doğal akışına bırakınca daha kolay diyorlar ya. bilemiyorum ben deBatı 6 Kasım olanlarBen sabah gayet güzel adet oldum, mübarek hiç de gecikmiyor günü gelince saati bile şaşmıyor Ümit etmeme asla izin vermiyor yani biz 2 aydır deniyorduk olmadı, bu adetten sonra 3. Ayımıza başlayacağız. Hiç ovulasyon kullanmadım kızlar sizce kullanmalı mıyım? Alıp başlasam mı kararsız kaldım.
Ben adetimin 3.gunu basladim 15 gun Sabah aksam ac karnina ictim herzaman taze olarak yapmaya ozen gosterdim ve aksatmadim 2 yilin ardindan gecen ay yine yaptim canim ve kimyasal olmustu Rabbim bu ay nasip eder inseALLAHSoğan kürü nasıl uyguladin?
Anladim canim ben saliverdim diym ya oyle hesaplama yoluyla belirliyorum 12.14.16.18.gunler diyorum adet bitiminden sayiyorum zaten akintim kasik agrim oluyor gunasiri iliskide oluyor gerisi Rabbime kalmisBen laboquick ovulasyon testiyle takip ettim kuzum sen de kullanabilirsin adet düzensizliğin varsa
İnşallah hamilesindirben de yeni denemeye başladım. bat 6 kasım benim de. beklemedeyim. ovulasyonu ben de düşündüm ama zaten düzenli oluyorsan gereksiz strese sokabilir. kafadan atıp doğal akışına bırakınca daha kolay diyorlar ya. bilemiyorum ben de
6 ve 8 değerlendirilebilir.regli döneminiz kaç gün sürüyorsa 14 çıkarın.diğer tüm günleri gün aşırı deneyebilirsiniz.mesela benim regli dönemim 26 gündü.26-14=12 demek ki yumurtlama 10.12 günlerde oluyor.En son 14 Ekim'de regli olmuştum.19.21.23.25.27 günleri değerlendirdik muhtemelen hamile olabilirim.salı ya da Çarşamba test yapıcam.Bu ay sanki daha erken yumurtladım gibi gelsi.regli dönemimi kontrol ettiğimde son iki ay 24 günlük periyotlarda regli olmuşum.Adet takvimine göre bu ayın 6 sı 7 si ve 8 i doğurgan dönem diyor ne zaöan ilişki olmalı hamilelik için arkadaşlar
canım gözünaydın çok sevindiiimmmm :) Sende sorularımızı cevaplar mısın :)Yine çift çizgi