Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şimdi test yaptım dayanamayıp prodictor erken hızlı sonuç verenlerden. Hemen çift çizgi oldu silikten koyuya doğru. Güvenmeli miyim şimdi yapılan teste hamile miyim fotoğraf eklemeye çalıştım eklenmiyor

Allah çok aratmadan nasip etsin inşallah benim 3 yılı geçti oyüzden artık çok yıprandım
Bende 4 yıllık evliyim 2. yılımda cok istiyordum eşim hazır değildi hic istemiyordu. Şimdi istemeye başladı ama işte pat diyede hemen olmadı

Eğer çift çizgi direk çıktıysa hamilesindir . Bat kaç gün var

Ben hiç kendimi ka
Yaa aslında bende pişmanım iki kez ovulasyon testiyle yaptım insan kendini resmen şartlıyor aralıkta doktora gidicem belki yumurtam büyümüyor belki çatlamıyır belkide bilmediğim bir problem var
Açıkçası ben hiç kendimi kasmıyorum.14 ekimde regli oldum.19.21.23.25.27 ekimi değerlendirdim.Onun dışında kendimi nadasa bıraktımEşimde bende gebelik belirtileri var diye çalışmalara ara verdik

Ayy hadi inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz bende Aralıkta daha rahat olmaya çalışayım

Muhtemelen hamişsin

Allahım dualarımı kabul etti sanırım sabah ilk idrarla da yapıcam inşallah aynı sonucu alırım. Gerçi predictor express için zaman farketmiyor yazıyor ama inanamıyorum
Tebrik ederim çok sevindim. Sanırım hamişsin:) Ne kadar zaman oldu senin? Neler denedin?

Ayy hadi inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz bende Aralıkta daha rahat olmaya çalışayım
İlk hamilelik çalışmalarında herkes gibi bende ilk ay hamile kalacağım diye beklenti içine girip görev gibi eşimle birlikte oluyordum.Çok sıkıcı geldi eşime dedim ben bu şekilde istemiyorum.olursa olur olmazsa 6-12 ayda olsun ne yapayım.Ben aşk meyvesi istiyorumkorunmayı bıraktıktan sonra 3.ayda hamile kaldım.o kafa yapısını bir tuttum ki şükür her korunmayı bıraktığında o kafayla hamile kaldım.

Tebrik ederim çok sevindim. Sanırım hamişsin:) Ne kadar zaman oldu senin? Neler denedin?
Ben çok bişi denemedim aslında sadece telefon programından ovülasyon takip ettim. O güne yakın ve o gün birlikteliğimiz oldu. Ya tutarsa diyip kısa süre bacaklarımı havaya kaldırdım son birleşmeden sonra da şu ters rahim için önerilen yatış var ya onu yaptım o kadar. Hala şüpheliyim yalnız ben kendimi kaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Allahım dualarımı kabul etti sanırım sabah ilk idrarla da yapıcam inşallah aynı sonucu alırım. Gerçi predictor express için zaman farketmiyor yazıyor ama inanamıyorum

Çok sevdiğim ve hayat felsefesi edindiğim bir sözü severek yine paylaşmak istiyorum.

"Beklemekte olduğun şey, ancak onu unuttuğunda gerçekleşir. Bu evrenin "Sen bakarken soyunamıyorum." deme şeklidir.

Benimde rahim ters ,daha hiç ayak kaldırmadım.Sırt üstü yattım o dönem hangi tarafımda yumurtaların çatlıyorsa o yöne yattım.

Bizde sayı normal çok şükür. Bugün dr kontrolüm vardı. 20 mm olmuş. Ovu testim de pikti. Çatlatma iğnesi verdi. Yarın sabah vuracağım. progestan verdi günde bir tane, iğneden sonra başlayacağımSonrası kısmet

Aslında cok haklısın tamam bende söz bugünden sonra o kafadan cıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…